chimba 19.12.06, 10:08 Czym wybawić dzieciecy mocz z kanapy i jego przykry zapach? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagmama Re: Czym wybawić mocz? 19.12.06, 10:10 Chyba wywabić?! Ja po prostu myłam dane miejsce wodą z mydłem, a potem samą wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Czym wybawić mocz? 19.12.06, 10:11 Trzeba znaleźć coś hiper śmiesznego - może jakiś dobry kawał? Innej metody wybawienia moczu nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: Czym wybawić mocz? 19.12.06, 10:21 Eee tam, Zona, lepiej wybawić się na jakiejś dyskotece... Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: Czym wybawić mocz? 19.12.06, 10:24 gemmavera napisała: > Eee tam, Zona, lepiej wybawić się na jakiejś dyskotece... Odpowiedz Link Zgłoś
milarka wszystko mi wycięło, próbuję raz jeszcze :-) 19.12.06, 10:26 milarka napisała: > gemmavera napisała: > > > Eee tam, Zona, lepiej wybawić się na jakiejś dyskotece... no ale jak to - na dyskotekę z kanapą? to juz chyba łatwiej puścić fajną muzykę w domu, i niech się mocz wybawi przy tej muzyce Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: wszystko mi wycięło, próbuję raz jeszcze :-) 19.12.06, 10:27 O właśnie - można mu puścić "Smerfne hity". Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: wszystko mi wycięło, próbuję raz jeszcze :-) 19.12.06, 10:28 milarka napisała: > > no ale jak to - na dyskotekę z kanapą? Jak sie idzie na całonocną dyskotekę, to można ze sobą zabrać kanapę, się przyda na pewno... A jesli nie kanapę, to chociaż kanapkę. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: wszystko mi wycięło, próbuję raz jeszcze :-) 19.12.06, 11:00 milarko jetes świetna))))))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: wszystko mi wycięło, próbuję raz jeszcze :-) 19.12.06, 11:54 cocollino1 napisała: > milarko jetes świetna))))))))) > pozdrawiam )) również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: wszystko mi wycięło, próbuję raz jeszcze :-) 19.12.06, 23:30 milarka napisała: > no ale jak to - na dyskotekę z kanapą? Milarko, kto jak kto, ale Ty akurat nie powinnaś się temu dziwić. Skoro moszna przyjść do chorzowskiego parku z wanną, to z kanapą na dyskotekę też ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: Czym wybawić mocz? 19.12.06, 10:28 Przepraszam za literówkę. A mi wcale nie do śmiechu, jeśłi ktoś nie ma nic sensownego do powiedzenia to niech zamilknie. Czekam na konkretne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: Czym wybawić mocz - konkretna odpowiedź 19.12.06, 10:29 www.totu.pl/cena/408778-lenor-spray-activ-fresh Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Chimba, 19.12.06, 10:35 zawsze trzeba próbować odnaleźć jaśniejsze strony różnych sytuacji - kiedy już ten mocz wywabisz, sama zobaczysz, że ten wątek Ci fajny wyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: Chimba, 19.12.06, 10:49 zona_mi napisała: > zawsze trzeba próbować odnaleźć jaśniejsze strony różnych sytuacji - kiedy już > ten mocz wywabisz, sama zobaczysz, że ten wątek Ci fajny wyszedł > Moze i tak. Ale z drugiej strony nie wiem czy nie będę musiała kupić nowej kanapy, jak nic nie pomoże.... To tak jest jak mężczyzn zostawia siuę samych w domu - czyli męża i synka.... Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: Czym wybawić mocz? 19.12.06, 10:51 A w jakiejż to opresji znalazł się ten mocz? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Czym wybawić mocz? 19.12.06, 19:14 Wybawić? Hmmm... nie wiem, może grzechotką A jakbyś chciała wywabić, to czytałam kiedyś że amoniakiem, tylko nie pamiętam czy rozcieńczonym czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Czym wybawić mocz? 19.12.06, 19:18 mocz z kanapy najlepiej wybawia się takim panem z takim śmiesznym odkurzaczem z wielką rurą prawdopodobnie ta rura ten mocz tak skutecznie wybawia numery telefonów w ogłoszeniach drobnych Odpowiedz Link Zgłoś
jklk Re: Czym wybawić mocz? 20.12.06, 00:02 To potrzebny chyba będzie jakiś wybawiciel (nie pisze z dużej, żeby świętokradztwa nie popełnić). Mówiąc powaznie - wywietrzy się. Wiem że obrzydliwe, ale prawdziwe. Zmyć wodą, ile się da, a potem dobrze wysusz i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś