IP: *.* 22.02.03, 13:47
Wczoraj wieczorem byliśmy w odwiedzinkach u brata mojego męża i jego rodzinki,która jakiś czas temu się powiekszyła .Nie mieliśmy kiedy tam pojechać a Jasio cały czas mówił o maleńkiej Zosi i wkońcu wczoraj nam się udało pojechać .JAś zakochany cały czas chodził koło małej ,dotykał głaskał ,chciał jej nawet dać potrzymać swoją nową latarkę ,a to nie lada wyróżnienie !Kiedy wracaliśmy zorientował się iż nie oglądał wieczorynki "-Mama,nie zobaczyłem wieczorynki ,powiedział rożżalony JAś "-Ale zobaczyłeś Zosię ,tak bardzo chciałeś do Niej pojechać -odpowiedziałam JAś pomyślał,pomyślał i powiedział "-Tylko Zosia to nie bajka ,to same życie "Padłam :) :) :)Ten mały pieronek wie jak mnie rozbawić PozdrawiamIWO
Obserwuj wątek
    • Gość: iwo1 Re: Jasio:) IP: *.* 02.03.03, 17:21
      No i jeszcze jedna historia Był taki czas kiedy Jasio bardzo dokuczał babci ,mówił jej że ja nie lubi itd.Powiedziała mu ze jak jeszcze raz tak powie to bedzie miał kare Jasiu pojechał do babci ,idą sobie na spacerek a ten mały pieron mówi -"Babciu,wiesz ja bardzo nie lubię małych ludzi "-"Dlaczego "-pyta babcia -"NO,a Ty jaka jesteś ?"powiedział Jasio ?Babcia jest bardzo niziutka ,nie poiedział jej wprost o swojej antypati tylko zrobił to na swój uroczy sposób....
      • Gość: agacz2905 Re: Jasio:) IP: *.* 02.03.03, 17:57
        Fajny ten Twój Jaś.Ucałuj go od nas.:hello: Agnieszka z Szymkiem i Kimś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka