oxygen100 Re: Sama widzisz :) 23.04.07, 09:05 Czy pamiętacie o tym, że życie jest cudem? Niej, jest efektem trwajacej 4 miliardy lat ewolucji Każda chwila twojego życia jest niepowtarzalna, jedna, jedyna i nigdy się już nie powtórzy. Nieprawda. A sex z tym samym partnerem?? Czasem bywa baaaardzo powtarzalny Czy pamiętasz, że nie da się zatrzymać czasu, ani go cofnąć? na szczescie chirurgia plastyczna robi postepy Czy gdybyś umarł właśnie w tej sekundzie mógłbyś spokojnie odejść z tego świata z satysfakcją patrząc na swoje życie? gdybym umarla raczej byloby mi wszystko jedno a czynnosc elektryczna mojego mozgu by wygasla Czy masz poczucie, że żyjesz właśnie tak, jak powinieneś, że jesteś w zgodzie ze sobą, światem i Bogiem, nie ważne jak go nazywasz? oczywiscie ze w zgodzie ze soba. Nie inaczej Czy potrafisz jeszcze cieszyć się, jak dziecko, tak po prostu, z drobnostek i całym sobą? zawsze myslalam ze z infantylizmu sie wyrasta. Ale widocznie niektorzy zatrzymuja sie w rozwoju i do smierci funkcjonuja na poziomie juwenilnym. Bywa. czasem uklad nerwowy szwankuje Czy starasz się rozwijać, pracować nad sobą mimo przeciwności losu? oczywiscie. Wyciskam z siebie siodme poty na silowni tylko po to zeby bez wyrzutow sumienia zjesc pozniej kanapke Czy potrafisz wyłamać sie z tłumu i pomóc potrzebującemu, mimo iż inni przechodzą obok niego obojętnie? owszem kiedys taki rzekomo chory na nowotwor niezle mnie oskubal. od tego czasu jestem ostrozna Dlaczego ciągle narzekasz na swoje życie i za swoje niepowodzenia i niespełnione marzenia obwiniasz wszystkich dookoła, męża, rodziców, dzieci, rząd, szefa, gospodarkę? nieprawda. Jestem zadowolona ze swego zycia. Czy potrafisz szczerze przyznać sie do swoich słabości i spróbować z nimi walczyć? A po co?? Kocham cienie do powiek i pomadki i nie zamierzam tego zmieniac. Czerwone wino i dobre jedzenie tez lubie Czy zdajesz sobie sprawę,że masz tu na ziemi do wypełnienia niezwykle ważną swoją "osobistą historię"? Wrozka powiedziala ze otre sie o Nobla wiec nie moge sie doczekac. Wierze ze nei chodzilo jej o Murzyna imieniem Nobel ktorego kiedys poznalam Czy odrywasz się czasem od codzienności i po prostu ŻYJESZ? o tak. Uwielbiam urywac sie z pracy zwlaszcza gdy sa ciuchowe wyprzedaze Czy pamietasz, że ciuchy, zakupy, dobry samochód,piękny dom czy przystojny facet wcale nie dają szczęścia? wlasnie ze daja. W barwach ziemi zdecydowanie mi nei do twarzy. Sa tez modele samochodow ktore komponuja sie z moim typem urody i takie ktore kompletnie nie. Co jest dla ciebie w życiu najważniejsze? Zastanów się nim będzie za późno... juz pisalam. Ale takze wazna jest gladka cera, zimna wodka, czy twarda pytka. Za pozno ma byc na co?? Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: Sama widzisz :) 23.04.07, 09:16 ))))) ale wiesz, chyba w zamierzeniech tfurczyni miały być to pytania retoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Sama widzisz :) 23.04.07, 09:38 oxygen100, a z sama soba bywasz czasem szczera??? Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Sama widzisz :) 23.04.07, 09:44 no zdarza sie Ale nei widze powodu do samobiczowania sie. To zawsze zostawia szpetne blizny. Na ciele lub umysle. A takie wstzrasanei sumieniem narodu w niedzielne popoludnie jest nieco hm.... naciagane. Nie lepiej sie bylo ppbzykac z mezem czy gachem?? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Sama widzisz :) 23.04.07, 09:52 no lepiej, pewnie ze lepiej zawsze czas na przemyslenia mozna znalezc po... no, wiem ze chcialas kolezanke z sekciarstwa wyleczyc wstrzasowo, ale po co? ...i jak? przeciez nie musisz nikomu niczego udowadniac, nawet jesli dysponujesz tym wszystkim co to niby szczescia nie daje... z czego sie tu usprawiedliwiac? JC kazal wszystko rozdac biednym, fakt, ale jak juz damy biednym to biedni komu? ech poniedzialek juz, moze bym cos tak zepchla w tej pracy... albo nie, ide na kawke )) ciao a ty oxygen100 cos bardzo ludziska lubisza walic po oczach, tak cos zapamietalam z innych watkow... Odpowiedz Link Zgłoś
sfajczala Re: Sama widzisz :) 23.04.07, 17:08 O wlasnie ja tez to widze, a tu nowam. Wali po oczach wali ale wolem to niz klamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Sama widzisz :) 24.04.07, 09:04 sfajczala, no, niby tez wole, ale tak se mysle ze miedzy takim rabaniem miedzy oczy a klamstwem jest calkiem spora gama niuansow, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
fergie1975 Re: Sama widzisz :) 23.04.07, 19:33 kto to jest JC, bo ni nadonżam za wami? Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Sama widzisz :) 23.04.07, 19:39 To skrót od Jezusa Chrystusa zapewneP Odpowiedz Link Zgłoś
fergie1975 Re: Sama widzisz :) 23.04.07, 22:53 aaa, dzieki, , to powinno byc JCh chyba. Odpowiedz Link Zgłoś