aniutka009 Re: Piątek 03.08.07, 16:01 Boli mnie głowa dziś ciagnę zastępstwo za pracownice szkoły językowej w której pracuję i sięde od 10-18 głowa mnie boli, maluchy u babci a ja za nimi tesknie cholernie A mąż się świetnie bawi na integracji z pracy a u nas zawsze wszystko na mojej głowie,ja mam wszystkiego szczerze dość, chciałabym być sama z dziecmi i znalexc innego męża,ale nigdy sie na cos takiego ja nie zdecyduje, bo z jednej strony bardzo go kocham, ale ostatnio widze tylko jego wady -chyba kryzys jakis Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Re: Piątek 03.08.07, 17:00 Co do męża to świetnie Cię rozumiem- mój denerwuje mnie jak nikt inny ale i tak go kocham i będę z nim, mimo że wytrzymać nie mogę już czasami nerwowo. A dzisiaj załatwiałam sprawy związane z moją przyszłą szkołą I od października jestem studentką Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: Piątek 03.08.07, 17:34 Anulkas na jakim kierunku i na jakiej uczelni? my dzisiaj porzadkowo-pracowniczo, bylam chwileczke na miescie i jeszcze mi sie chce ale nikt nie chce ze mna isc buu... Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Re: Piątek 03.08.07, 21:40 W Rzeszowie na Uniwersytecie (ładnie się nazywa), kierunek: Europeistyka (jeszcze ładniej) Na Pedagogikę się nie dostałam niestety A może i lepiej bo przynajmniej nie miałam problemów z wyborem. I właśnie dzisiaj byłam popytać się czy mi się stypendium socjalne należy i w następnym tygodniu muszę wszystko załatwić jak chce dostać. A dostać chce bo inaczej nie wyrobie Odpowiedz Link Zgłoś
oleesiaa Re: Piątek 03.08.07, 21:48 Coś o tym wiem. My żremy się co dzień, zjada nas rutyna i zmęczenie przede wszystkim. Jest ciężko ale nie da rady tego zmienić ale zawsze pozostaje zmiana stanu... Trzymajcie się dziewczyny=* Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: Piątek 03.08.07, 21:49 no to gratulejszyn, bardzo pasujacy mi kierunek (w II klasie zabraklo mi punkta do ogolnokrajowego etapu olimpiady o Unii) a kredytu studenckiego nie chcesz wziac? zawsze to ok 600 zl co miesiac... stypendia najczesciej sa przyznawane od 600 zl netto na osobe, wiec juz sobie licz Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Re: Piątek 04.08.07, 22:16 Kredyt musiałabym prędzej czy później zwrócić a wolałabym się obejść bez długów. Liczę na jakiekolwik stypendium bo każda złotówka mi się przyda. Niestety ale dochód mamy dosyć niski, a w każdym razie za niski żebym mogła ja i mąż opłacić sobie szkołę. Mąż chodzi do szkoły policealnej, więc tam stypendium nie wchodzi w grę i będę musiała ja coś kombinować. Na mojej przyszłej uczelni dochód do stypendium nie może przekroczyć ok 570 zł netto na osobę. Więc ja się łapię Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: Piątek 05.08.07, 15:44 anulkas, moja siostra zaczyna na wydziale medycznym fizjoterapie też w Rzeszowie (my jesteśmy z Krosna) jak masz mały dochód to należy Ci się styp socjalne, na wyżywienie czy dodatek mieszkaniowy. zresztą poczytaj sobie regulamin pomocy materialnej dla studentów. no i jeszcze chyba raz w roku możesz liczyć na zapomogę, jeśli macie bardzo niskie dochody. tylko to trzeba jakoś udokumentować i uzasadnić. Odpowiedz Link Zgłoś