zemfira_ 20.10.07, 22:01 albo lepiej euro gdybyscie nie mialy zobowiazan w postaci malza i dzieci. facet nie bylby oblesny i nie zadal niczego oblesnego. ja na 99,9% tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 20.10.07, 22:04 Kochana, za milion baksów to bym i z oblesiem się puściła Mocno wygórowane masz te warunki. Myślisz, że ktoś chciałby ci zapłacić te milion baksów? Musiałabyś, cholera, robić loda stulecia! Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 20.10.07, 22:07 Za ten milion jestem w stanie zrobić loda stulecia obleśnemu facetowi Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 20.10.07, 22:09 hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zemfira_ [...] 20.10.07, 22:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 20.10.07, 22:11 > podobno k... to k... obojetnie za ile. Ja bym to skomentowała subtelniej - każdy ma swoją cenę Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 20.10.07, 22:08 eeeeee, nie miałabym czasu..... PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
patssi za funty i owszem.... 20.10.07, 22:11 ale za 1 000.000 to słabo..za 6 na full Odpowiedz Link Zgłoś
semijo Re: za funty i owszem.... 20.10.07, 22:21 A ja nie. I mam alergie na stwierdzenia "że każdy ma swoja cenę". Ostatnio tym stwierdzeniem uraczyła mnie znajoma w kontekscie afery Sawickiej. Według niej każdy by wziął, bo kazdy ma jakąś cenę. Jeden skusi się na kilka tysięcy inny dopiero przy milionie. A ja wiem, że mam na tyle prosty kregosłup, że nie byłabym w stanie połasic się na taką kasę, tylko po to by bylo mi lepiej. Po prostu niektórzy tak mają.. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 20.10.07, 22:17 Moja droga, bez męża i dzieci to nie jest puszczanie sie tylko wolność sexualna)))) Po drugie hmmm...no może , może....)))) Odpowiedz Link Zgłoś
patssi kotbehemot6 :)) 20.10.07, 22:21 ej,no wolność seksualaną to ja mam zawsze...bo ja dziecko mam,a męża będę miała dopiero w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: kotbehemot6 :)) 20.10.07, 22:22 ech ale zobowiązania masz-w postaci dziecka no i samca , więc ewentualne bzyknięcie sie z milionerem podpada pod puszczanie sie))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: kotbehemot6 :DD 20.10.07, 22:35 Wiadomo!!!!!!!))))) Osobiście mjaąc milion dolców czy tam euro, to właśnie bym nie miała wesela, tylko kazała się cmoknąc w d... i wybyła w ustronne miejsce gdzieś na świecie - a co, mając trochę forsy można byc ekscentrycznym, bo jak sę nie ma to się jest niegrzecznym ,tudziez chamem ostatnim))) Odpowiedz Link Zgłoś
patssi Re: kotbehemot6 :DD 20.10.07, 22:39 Kochana,a kto by na nim zaśpiewał to moje....a potem bym powiedziała już mężowi,że nie ma co narzekać bo Roderick David Stewart za darmo nie grał ) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 20.10.07, 22:27 Za milion to by mi nawet mąż i dzieci nbie przeszkadzali! Ale jednak gościu musiałby nie śmierdzieć Odpowiedz Link Zgłoś
patssi Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 20.10.07, 22:31 no ze śmierdzącym to ja nie reflektuję...ale jak mln by miał dać to chyba pierszy obdarty by nie był Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 20.10.07, 22:38 No rzeczywiście, masz rację z grubsza Chyba że miliarder ekscentryk, abnegat z wyboru Albo go mamusia nie nauczyła czystości, hie hie Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 20.10.07, 22:43 albo gość z podejściem: płacę, to wymagam, zrobię się na obskura i niech panna pokaże co potrafi..... i ze nic jej tego miliona ne obrzydzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
patssi demarta :DDD 20.10.07, 22:45 no ale z prezerwatywą nie ? to sobie w nos tampony włożę i smród ujdzie Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 20.10.07, 22:51 gdybyśmy oboje z męzem byli na tak to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 20.10.07, 22:59 Przy zachowaniu ww warunków to pewnie tak No i co, Zemfiro ? Puszczalskich w bród, tylko kasy niet ? Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 21.10.07, 02:20 ale z przyjemnoscia czy bez przyjemnosci? P Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 21.10.07, 08:29 Gdybym nie miała zobowiązań w postaci męża i dziecka to pewnie bym się puściła, nawet niekoniecznie za milion euro ;P Gdybym tylko nie była taka obleśna... Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 21.10.07, 08:44 że niby nie mając rodziny? i z nieobleśnym? zapewne nawet za darmo he he a jakby jeszcze miał zapłacić tyle szmalu, to na 300% Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1976 Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 21.10.07, 09:37 Kiedyś miałam poważną propozycję za 10000 złotych i nie skorzystałam. Gdyby jednak ktoś zaproponowała by mi milion euro czy nawet złotych nawet bym się nie zastanawiała tylko poleciałabym za nim na skrzydłach. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 21.10.07, 10:04 heheh, to i ja się przyznam. Kiedy pracowałam w nocnym klubie, też miałam dwie propozycje za, o ile dobrze pamiętam, 5 i 10 tys. (w każdym razie sporo forsy). Nie żebym była taka piękna, moim zdaniem działała psychologia, męska ambicja, chęć popisania się przed kumplami - obu panów wkurzało to, że mogą mieć wszystkie laski na sali (i to za dużo mniejszą cenę), a tej kelnerki nie.. Od pierwszego fościa się sama wykręciłam, z drugim miałam kłopoty. To był dobry klient, zostawiał sporo kasy i szef idiota wziął mnie na stronę i zaczął przekonywać, żebym poszła - "posiedzisz z nim trochę w pokoju, co ci szkodzi, korona ci z głowy nie spadnie". Skończyło się na tym, że się poryczałam gupia w łazience i chciałam się zwalniać W końcu dali mi spokój, ale i tak wszyscy pukali się w czoło. Obroniłam cnotę Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 21.10.07, 09:39 99,9%zrobiłoby to mając zobowiazania w postaci męża i dzieci)) Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 21.10.07, 11:52 Ja na 99,9% nie. Ale ciekawe, czy ktoś by mnie chciał Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 21.10.07, 12:09 Jakby obiecal, ze sie potem ze mna ozeni... Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 21.10.07, 12:19 Zdecydowanie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 21.10.07, 12:41 Zdecydowanie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
semijo Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 21.10.07, 12:45 Croyance przywracasz mi wiarę w ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 21.10.07, 12:47 Bardzo sie ciesze - chociaz zaraz znajdzie sie na pewno ktos, kto mi powie, ze nie wiem, co mowie, a jakbym zobaczyla milion dolarow, to bym zmiekla A fige! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 21.10.07, 12:45 To zależy co rozumiesz pod pojęciem "nie żądał niczego obleśnego" PP Za milion jestem w stanie zrobić wszystko poza zabawami scatowymi A jak obleśny... no to torba papierowa na łeb... albo dwie, jedna dla niego, jedna dla mnie DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 21.10.07, 12:46 Puściłabym się za połowę tej sumy Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 21.10.07, 15:01 Hm?...Troche potargowalabym sie, zeby na puszczalska nie wyjsc. A pozniej niech sie dzieje co chce Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 jasne, nawet gdybym miala meza i dzieci 21.10.07, 17:54 przeciez to nie mydlo, a do konca zycia spokoj....) Odpowiedz Link Zgłoś
aluc do jakiego końca życia? milion baksów?????? 21.10.07, 17:58 przecież po dzisiejszym kursie to niewiele ponad dwa i pół miliona w rodzimej walucie, rozejdzie się szybciej, niż pomyślisz Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: do jakiego końca życia? milion baksów?????? 21.10.07, 18:57 aluc napisała: > przecież po dzisiejszym kursie to niewiele ponad dwa i pół miliona w > rodzimej walucie, rozejdzie się szybciej, niż pomyślisz mi by starczylo Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Puscilybyscie sie za milion baksow? 21.10.07, 18:36 i tylko tyle? za okragla banieczke? pefnie ze tak jeszcze bym mogla gotowac przez tydzien w samym fartuszku Odpowiedz Link Zgłoś