kid111 28.12.07, 16:47 Którą przychodnię na Północy lub w okolicach wybrać dla mnie i mojego dziecka? Po porodzie będę musiała się zdeklarować, więc proszę Mamy o rady. Obecna przychodnia jest za daleko i ogólnie mi nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_belle Re: Przychodnia na Północy 30.12.07, 11:51 no na północy z tego co wiem jedna przychodnia jest na Michałowskiego a druga na Pużaka. Do której masz bliżej? Mam dwie koleżanki i jedna leczy dzieciaczki na Michałowskiego a druga na Pużaka. Gdybyś mi podała nazwiska pediatrów którzy tam przyjmują to napiszę Ci o których wiem że są dobrzy. Bo za nic sobie teraz nie przypomnę ale jak zobaczę to mi wpadnie. To jak chcesz to się zorientuj i daj cynk. Odpowiedz Link Zgłoś
kid111 Re: Przychodnia na Północy 31.12.07, 10:19 O to chodzi właśnie, że nie mam pojęcia kto przyjmuje w tych przychodniach, ale się tam przejdę, spiszę nazwiska i Ci podam. Akurat mieszkam pośrodku osiedla i mam tak samo blisko na Pużaka i Michałowskiego. Zresztą odległość tu nie gra dla mnie najmniejszej roli. Ważne, żeby pediatra był dobrym specjalistą. I jeszcze jedno pytanie: kiedy zostają wznowione zajęcia w szkole na PCK. Przed świętami chorowałam i opuściłam ostatnie spotkanie. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam. www.suwaczek.pl/]www.suwaczek.pl/cache/541f58155f.png" border="0" alt="www.suwaczek.pl/cache/541f58155f.png">[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
blue_belle Re: Przychodnia na Północy 01.01.08, 17:59 To napisz tych lekarzy to mi się przypomni o których słyszałam )) A co do szkoły rodzenia to chyba Pani Małgosia nie podała dokładnie terminu. Może będzie w ten czwartek (3 stycznia) a może dopiero w następnym tygodniu. Najlepiej to zadzwoń i zapytaj. Ja już się nie wybieram. Ciekawe czy się widziałyśmy w tej szkole. A na kiedy masz termin??? Odpowiedz Link Zgłoś
kid111 Re: Przychodnia na Północy 01.01.08, 19:12 Pewnie się widziałyśmy na zajęciach. Termin mam na 18 luty. Z jednej strony już się nie mogę doczekać, a z drugiej fajnie jest jak jest(błogi spokój), gdyby tylko nie ta ociężałość. Odpowiedz Link Zgłoś
judtytkat Re: Przychodnia na Północy 08.01.08, 13:47 Jest jeszcze przychodnia "Północ" na Andersa 12. Moje dzieciaczki są prowadzone przez dr Gałkowskiego - osobiście jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś