kraina.marzen 21.01.08, 09:36 czy wnuki zlozyly zyczenia babcia? moj prawie 4 latek przez telefon spiewal piosenke :"moja babcia jest czarodziejka" ma 2 babcie i 2 prababcie o ktorych pamieta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nullik Re: dzien babci 21.01.08, 10:11 Mój młody ma 9 miesięcy. Podarował babciom pierwsze ząbki Wczoraj wyszły. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: dzien babci 21.01.08, 11:47 nullik napisała: > Mój młody ma 9 miesięcy. Podarował babciom pierwsze ząbki Wczoraj > wyszły. Mam nadzieje, że nie dosłownie... Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: dzien babci 21.01.08, 10:31 Zawsze mi smutno w taki dzień, bo nie żyją już i moi teściowie, i moi rodzice, starszy jeszcze trochę pamięta moją mamę, młodszy- wie, że ma tylko prababcię. Teraz chodzą do szkoły, ale to dla nich był zawsze problem, gdy byli w wieku przedszkolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: dzien babci 21.01.08, 11:52 Mój 3 latek zrobił laurki (trochę z moją pomocą). Do jednej babci wysłaliśmy do drugiej zawieziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia Kontrola? 21.01.08, 11:59 tak juz tydzien temu wyklejalismy z synkiem kartki i wyslalismy. Odpowiedz Link Zgłoś
kraina.marzen Re: Kontrola? 21.01.08, 12:03 Jeżeli potrzebuje kontroli- to ok może być niezamierzona kontrola Odpowiedz Link Zgłoś
kraina.marzen Re: dzien babci 21.01.08, 12:15 2 lata temu mlody z moja pomoca narsyowal(sam pokolorowal) piekne czerwone serce.....oprawilam rysunek w ramke i dalam moim rodzicom prezent super- wisi w domu rodzicow na honorowym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś