kasia0802 25.03.08, 16:12 miałam dodanych znajomych, dziś widzę że mnie ktoś odjął, ale mam znajomych bardzo dużo że nie potrafię znaleźc kto mnie odjął, można to jakoś sprawdzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net79 Re: prosze o info - nasza-klasa 25.03.08, 16:15 Nie koniecznie ktoś cię "odjął", wystarczy, że ktoś usunął swoje konto i już masz mniej, nie przejmuj się pierdołami Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0802 Re: prosze o info - nasza-klasa 25.03.08, 16:16 ok, niech nawet ktoś wykasował konta, ale można to jakoś sprawdziC? o to mi chodzi,kto. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: prosze o info - nasza-klasa 25.03.08, 17:31 wejdź w swoim znajomych i przeglądaj ich strona po stronie. jeśli ktoś usunął konto, w miejscu jego dotychczasowego zdjęcia powinien być napis 'brak zdjęcia', a w miejscu imienia i nazwiska napis 'konto usunięte'. Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: prosze o info - nasza-klasa 25.03.08, 18:06 nie będzie śladu, mnie też ubyło a o tym kto dowiedziałam się od znajomych którzy napisali na forum, że jedna z naszych kumpeli usunęła konto z naszej-klasy swoją drogą - ale to przeżywasz ... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0802 Re: prosze o info - nasza-klasa 25.03.08, 18:08 przeżywam, bo chciałabym zobaczyc kto mnie znielubił. Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: prosze o info - nasza-klasa 25.03.08, 21:04 Zaraz tam znielubił. Usunął konto i już. Coraz więcej ludzi tak robi. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0802 Re: prosze o info - nasza-klasa 25.03.08, 18:06 własnie nie ma pustego konta, ani usuniętego, ktoś mnie odjął, ale nie wiem jak to sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: prosze o info - nasza-klasa 25.03.08, 18:09 na pewno nikt cię nie znielubił, po prostu całkiem się usunął i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: prosze o info - nasza-klasa 25.03.08, 18:35 Zawsze ciekawi mnie czy ludzie usuwają profile bo się NK znudziła czy są inne powody. Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: prosze o info - nasza-klasa 25.03.08, 20:16 mnie też. No ale ja nie mam innych problemów Odpowiedz Link Zgłoś
tora99 Re: prosze o info - nasza-klasa 25.03.08, 18:27 kasiu, nie znielubil, a w kazdym razie nie napewno ja sobie tak wlasnie ze trzech kolekcjonerow usunelam. nie wiem czy sie zorientowali czy nie. przy kolekcji cos pod 200 to juz ciezko sie polapac. usunelam, bo to byly takie przelotne znajomosci. ani ich nie lubilam, ani nie lubilam. nie ma sie czym przejmowac. Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: prosze o info - nasza-klasa 25.03.08, 20:23 Masz stalowe nerwy! Ja bym sie pocięła.Pożyczyć brzytwę czy cuś..? Odpowiedz Link Zgłoś
dee.angel Re: prosze o info - nasza-klasa 25.03.08, 21:27 Jesli nie jestes w stanie zorientowac sie sama, kto ci zniknal, to chyba nie byl to bliski znajomy? A skoro tak, to co za problem, nawet gdyby cie "znielubil"? Zreszta watpie, moze poszedl po rozum do glowy i powywalal nic nie znaczace znajomosci. Odpowiedz Link Zgłoś