limonka_3 12.04.08, 16:44 tiny.pl/4vt6 No.... pięknie. To niech już zostanie - jakby ktoś mnie zapytał. Byłoby przykro artyscie, że jego trud nie został doceniony. Ale na przyszłość zabroniłabym czegoś takiego!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hexella Re: pop-art czy kicz?? :D 12.04.08, 16:56 gustowne zestawienie JPII z Wałęsą powaliło mnie na kolana, pewnie mieszkańcy tego bloku uginają się pod presja narodowych symboli i dzień po dniu pracuja jak mróweczki by dorównać ideałom Reszta to tesknota narodu północy za słońcem- coś jak palma w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: pop-art czy kicz?? :D 12.04.08, 16:57 Chodzi Ci o papieża o laserowym wzroku? Zapewne pomysł zamieszkujących blok emerytek. U mnie też bloki sa malowane kolorkami, ale jednak bardziej stonowanymi i z mniejszą fantazją - jeden blok w dwóch kolorach. A tu na zdjęciach mamy Meksyk Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: pop-art czy kicz?? :D 12.04.08, 17:06 Chodzi Ci o papieża o laserowym wzroku? > Zapewne pomysł zamieszkujących blok emerytek ....i solidarnościowców-emerytów Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: pop-art czy kicz?? :D 12.04.08, 17:23 Papież z Wałęsą pasują do Chicago )) Ja już myślę co sobie na fasadzie odmalować, lubię zwierzęta i mam dzieci, więc może... Krecika? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: pop-art czy kicz?? :D 12.04.08, 19:57 Monstrualnego krecika i Pszczółka Maje pamietam z dzieciństwa - sąsiad sobie namalował na altance działkowej Odpowiedz Link Zgłoś
mammajowa Re: pop-art czy kicz?? :D 12.04.08, 18:24 chyba porobie zdjecia i wam powstawiam fotki okolicy. moge i mój blok z przed i po. przeraża mnie taki gust jaki prezentują ostatnio spółdzielnie mieszkaniowe. piramidy to małe miki w porównaniu z resztą osiedla na którym stoją... Odpowiedz Link Zgłoś