liwilla1 01.07.08, 19:56 czy jakos mozna usunac dzielo mojego smyka? czy zostalo tylko na mur beton malowanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neospasmina magiczna gąbka 01.07.08, 20:01 www.janniezbedny.pl/produkt.php?podkategoria=50 ściera takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: kredka swiecowa - purpurowy hieroglif na scia 01.07.08, 20:03 jeżeli świecowa lub pastele to i malowanie nie pomoże, zostaje zeskrobanie, taki lajf z dziećmi. Ja za mlodych lat użyłam szminki mamy w kolorze buraczka, domek był duży a dym z komina obfity Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: kredka swiecowa - purpurowy hieroglif na scia 01.07.08, 21:15 Na winylowej tapecie niezły efekt daje czyszczeie szczoteczką do zębów, już z kilkudziesięciu centrymetrów nic nie widać.Bliżej widać, bo kredka wżera się we wzorki. Odpowiedz Link Zgłoś
buzka25 Re: kredka swiecowa - purpurowy hieroglif na scia 01.07.08, 21:26 to my mamy na scianie: dom z kominem z dymem, z okienkami z firankami, bude sla psa, DONICE z kwaitkiem, i 6 naklejonych z gazety teletubisiów, co jescze bedzie nie wiem. nie zabieramy sie za malowanie pokoju dopoki maly sie nie oduczy graffitty na scianach pokoju:0 Odpowiedz Link Zgłoś
pikum Re: kredka swiecowa - purpurowy hieroglif na scia 01.07.08, 21:35 Mój małż ostatnio mył grafitti z kredek woskowych wodą z dużą ilością szarego mydła. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 i dlatego... 01.07.08, 21:35 nalezy inwestowac w dobre zmywalne farby.z tych które sa na scianach w moi domu zmyłam nawet niezmywalne flamastryfakt tanie nie były ale jak to cieszy ze mozna zmyc gdy ma sie w domu małych Piccasów Odpowiedz Link Zgłoś
elske Re: i dlatego... 01.07.08, 23:58 Kredki swiecowe mozna ladnie zetrzec ze sciany szczoteczka do zebow i pasta do zebow (pasta taka zwykla,nie wybielajaca).Patent wziety z programu "Porzadek musi byc" gdzie dwie panie i ekipa sprzatajaca pomagaja sprzatac bardzo zapuszczone w brudzie domy. Odpowiedz Link Zgłoś