zoeyz
07.08.08, 18:30
no właśnie mam taki plan,żeby zostawić męża i dzieci a samej wyjechać do pracy. wynika to z tego że nie lubię mieszkać tu gdzie mieszkam, nie chce mi sie już być przykładną żoną i matką, nudzi mnie to i denerwuje, do tego mam depreche totalną, nie chcę sie już poświęcać dla innych. już ósmy rok drepcze przy boku męża i dopinguje jego karierze , (podczas gdy swoja super prace zostawaiłam w polsce)i...po prostu nagle mi sie odechciało...tak szczerze i serdecznie,do tego miejsce w którym mieszkamy to koniec świata...do tego dochodzi jeszcze wiele innych czynników.....może ja się po prostu nie nadaje na żonę i matkę? ale skąd ja to miałam wiedzieć? teraz mam ochote rzucić to wszystko w cholere i zająć sie sobą (tak egoistycznie i nie po matczynemu). chciałabym nareszcie wykorzystać to że 'całe życie' studiowałam i że coś potrafie robić po za byciem żoną i matką.
no i pewnie zostanę przeklęta przez rodzinę moją i męża.....i przez wszystkich znajomych....bo matce takich rzeczy robić nie wypada!!!!