babsee Re:Demoni 18.08.08, 11:03 jak juz wątek od podejrzanego nicka to zapytam Demonko:czy ty to ty? Nie ma cie dawno na forumie naszym,kolezanki sie martwią Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Wobbler 18.08.08, 11:06 Rzadko pamietam nicki-rozrozniam niewiele.Twoj Wobler zapamietalam- nie polubilam Cie.Ale nie ze względu na poglady-te kazdy niech ma jakie ma,nie pasowal mi Twoj brak spojnosci w wypowiadziach.Stwierdzilam,ze albo jestes niestabilna(ny) emocjonalnie albo ściemniasz.I wyszlo. Klamstw nie lubie i nie interesuje mnie czy to real czy net.Jak ktos klamie na potrzeby netu tzn ze ma jakis problem. Ale net jest otwarty... Odpowiedz Link Zgłoś
selavi2 Re: Wobbler 18.08.08, 11:26 He, he... Się zdziwiłam deczko. A co do pisania na tym forum to rozumiem, że przelewasz na klawiaturę swoje myśli ( przynajmniej mam taką nadzieję), więc w związku z powyższym - dynda mi to czy jesteś kobietą czy mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Wobbler 18.08.08, 11:36 ja się ni zdziwiłam wcale... i nic mnie już chyba ni zdziwi wątek szpitalny podobał mnie się najbardziej, a co do reszty to dawno się poddałam i nie wchodzę, w ten wlazłam z polecenia... wobbler jeśli jesteś rodzicem zastępczym i spełniasz się w tej roli to się cieszę i mam nadz., że Twoi podopieczni również,powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś