kid111 25.08.08, 13:52 ... pół roczku. O 15.00. Jak ten czas leci. Za tydzień do pracy. Buu... Pozdrawiamy wszystkie Maluszki i ich Mamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issy25 Re: A u nas dzisiaj 25.08.08, 22:01 Oj leci leci. Hubert niedlugo roczek skończy. Kiedy on tak zdążyl urosnać?? Odpowiedz Link Zgłoś
dora2905 Re: A u nas dzisiaj 25.08.08, 22:16 Ojjj ten czas bardzo szybko leci. Mój Damianek pół roczku skończył 10 sierpnia i też się zastanawiam kiedy to tak szybko minęło. Ja w porównaniu do Ciebie jestem w komfortowej sytuacji, bo do pracy chcę iść za jakiś rok. Czyli jeszcze rok spędzę z moim Maluszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
kami_sia Re: A u nas dzisiaj 25.08.08, 22:43 No to wszystko prawda jest,że czas leci strasznie szybko Moja Milcia też za 3 tyg.kończy roczek-nawet nie wiem kiedy to zleciało ) Odpowiedz Link Zgłoś
mona19832 Re: A u nas dzisiaj 26.08.08, 07:09 Czas leci jak z procy Mija dzień za dniem a dzieciaczki rosną jak na drożdzach. Wy macie takie maluszki a moja Wiki 21 sierpnia skończyła 19 miesięcy. Smykuje biega skacze zaczyna mówić, ładnie powtarza. A wydaje mi się że minął z tydzień jak ją urodziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_belle Re: A u nas dzisiaj 26.08.08, 09:03 no to wszystkiego najlepszego dla Natalki )) U nas też bardzo szybko czas mija. nawet nie wiem kiedy a tu już 8 miesiąc. ale fajnie tak. z dnia na dzień coraz lepiej. Meli już ma dwa ząbki na dole, raczkuje, siedzi bardzo ładnie a czasem po mojej nodze podnosi się do pozycji stojącej. gaworzy też fajnie i już jej wyszły i "mama" i "tata" i "baba" i "dada". Ale najchętniej woła "adzia, adzia" i sądzimy że tyczy się to naszego psa który ma na imię Aza. Meli ją po prostu ubóstwia. Ja jednak pracuję zawsze do południa oprócz piątków. i jakoś musimy dawać radę. ale zleciało błyskawicznie.......... Odpowiedz Link Zgłoś