pani_r 28.10.08, 22:27 o związkach - młodszy facet - kobieta starsza tak do 10 lat ? Czy to może się udać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: Co myślicie 28.10.08, 22:30 > Może. > Ale nie musi. tak samo jak każdy inny związek. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Co myślicie 28.10.08, 23:14 pani_r napisała: > o związkach - młodszy facet - kobieta starsza tak do 10 lat ? Czy to > może się udać ? Jasne, pewnie ze sie uda, jesli pani z 10 milionow na koncie. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Co myślicie 28.10.08, 23:22 a gó... prawda, na razie jestem świadkiem udanego związku (ze zwykłymi przeciwnościami losu jak w każdym innym związku) z różnicą prawie 10-letnią z przewagą dla pani. Generalnie związek byłby bardzo udany gdyby nie mała różnica charakterów. Wiek nie ma tu nic do rzeczy tym bardziej że kobita zadbana jak mało która i różnicy nie widać wcale . Mam wśród rodziny i znajomych wiele takich przykładów (to chyba u nas jakieś dziedziczne, od prababci począwszy). Związki były bardzo udane, średnio udane i mało udane, większość z powodu różnic charakterologicznych, mało który z powodu różnicy wieku (no, jeden, ale tam różnica była drastyczna - 25 lat a pan okazał się być innej orientacji, po jakimś czasie dopiero zresztą....) Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Co myślicie 28.10.08, 23:39 > Wiek nie ma tu nic do rzeczy tym bardziej że kobita zadbana jak mało > która i różnicy nie widać wcale . Rzadko ktora rownolatka faceta wyglada na rownolatke, a co dopiero starsza.Nie wciskaj kitu. > Mam wśród rodziny i znajomych wiele takich przykładów (to chyba u > nas jakieś dziedziczne, od prababci począwszy). Związki były bardzo > udane, średnio udane i mało udane, większość z powodu różnic > charakterologicznych, mało który z powodu różnicy wieku (no, jeden, > ale tam różnica była drastyczna - 25 lat a pan okazał się być innej > orientacji, po jakimś czasie dopiero zresztą....) A skad wiesz ze to wlasnie nie roznica wieku byla przeszkoda? Ja w takie uklady nie wierze po prostu,chyba ze sie jest Joan Collins. Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: Co myślicie 29.10.08, 08:27 Bo to tylko o to chodzi jak pani wyglada, prawda? No o coz by innego. Ach, przepraszam. Zapomnialam o forsie. Odpowiedz Link Zgłoś
tol.ka Re: Co myślicie 29.10.08, 00:24 nie mam na koncie nawet skromnego milionka mąż jest młodszy o 5lat i tworzymy szczęśliwą rodzinę Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Co myślicie 29.10.08, 00:43 Prababcia starsza o 14 lat o pradziadka, przezyli razem ponad 40lat i jeszcze go przezyla i pielegnowala, jak on biedaczek walczyl z Alzheimerem. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Co myślicie 29.10.08, 03:46 18_lipcowa1 napisała: > Jasne, pewnie ze sie uda, jesli pani z 10 milionow na koncie. to chyba w przypadku gdy pani jest starsza grubo ponad 10 lat, choc ja i w takie udane zwiazki wierze. moj maz jest mlodszy o 4 lata i nie wydaje mi sie to wielka roznica. na tle mamy "stazu", ze moge powiedziec, ze jest to udany zwiazek. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Co myślicie 29.10.08, 02:35 Niektorym sie udaje. Osobiscie nie odwazylabym sie na taki zwiazek.Co innego romans ,-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamand Re: Co myślicie 29.10.08, 08:04 przyjaciele moich rodziców - pani starsza o 11 lat, są ze sobą ponad 30 lat, Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: Co myślicie 29.10.08, 08:28 Tak samo przyjaciele moich...on przystojny, ona mniej i nie jest forsiasta. On za nia wprost szaleje. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Obserwuję-nie myślę 29.10.08, 08:32 WSród moich znajomych, gdzie facet jest w pełni sił tak koło 35 a babeczki cóż wkraczaja w wiek pobalzakowski , wśród znanych mi par gdzie facet jest młodszy w 99,9% dochodzi do większych lub mniejszych zdrad albo rozstań. W parach gdzie róznicy nie ma albo jest odwrotna procent zdrad i rozstan jest zdecydowanie mniejszy. Tyle z obserwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka55 Re: Co myślicie 29.10.08, 08:53 Mam takie znajome małżeństwo-ona 36 (i jest już babcią a nawet zostałą w wieku 35), on 26 (przyszywany dziadek-hehehe) i wyglada na to, że może się udać. Tworzą fajną parę od paru lat a różnicy wieku naprawdę u nich nie widać, tzn on powiedzmy wyglada na swoje lata, natomiast ona wygląda na niespełna trzydzieści-szczuplutka, zgrabna figura,długie włosy i "młodzieżowy" styl ubierania sie. I oczywiscie planuja miec jeszcze wspolne dziecko. Czyli jednym slowem moze sie jak najbardziej udac. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Co myślicie 29.10.08, 08:56 ciekawam tej pary za jakieś 10 lat, kiedy ona bedzie panią pod 50 z poczatkami klimakterium, a facat pełen wigoru 30 latek, przyznam ciekno to widzę....ale ja to realistka z dozą pesymizmu jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Co myślicie 29.10.08, 09:10 kotbehemot6 napisała: > ciekawam tej pary za jakieś 10 lat, kiedy ona bedzie panią pod 50 z poczatkami > klimakterium, a facat pełen wigoru 30 latek, o wlasnie wlasnie to chcialam napisac, popieram Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Co myślicie 29.10.08, 09:44 Oczywiście najwięcej do powiedzenia mają osoby, które nigdy w takich związkach nie były,heh. A mi się już na ten temat wypowiadać nie chce, bo <ziew>. Zapytam się więc tylko - co myślicie o związkach - młodsza kobieta - starszy facet tak do 10 lat? Czy to się może udać? Odpowiedz Link Zgłoś
vibe-b Re: Co myślicie 29.10.08, 10:18 dirgone napisała: > Oczywiście najwięcej do powiedzenia mają osoby, które nigdy w takich związkach > nie były,heh. Zyczylabys sobie, zeby wypowiedzialy sie w temacie tylko osoby, ktore w takich zwiazkach sa/byly? Obawiam sie ze wowczas post autorki pozostalby bez odpowiedzi. Ile na forum jest pan, ktore sa 10 lat starsze od swojego partnera? Odpowiedz Link Zgłoś