iberka 25.10.03, 23:08 juz od dzisiejszej nocy..ale sieciesze w koncu nie bede wstawc o 6 rano...kiedy ciemno na dworzehuuurraa iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libra.alicja Re: Dłużej śpimy:-) 26.10.03, 19:51 To chwilowa radość. Za miesiąc o 6-tej też będzie już ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Dłużej śpimy:-) 26.10.03, 21:00 ale juz niedlugo bede wstawac o 7..czekam na te chwile z utesknieniem iza Odpowiedz Link Zgłoś
kolorko Re: Dłużej śpimy:-) 26.10.03, 20:35 Szkoda że nie zajrzałam do salonu wczoraj. wybieraliśmy się z mężem na imprezę i poprosiliśmy jego mamę żeby została z dziećmi. Wróciliśmy w środku nocy, dziś z trudem wstałam o 9-tej ipostanowiłyśmy z teściową zabrać starsze dziecko na mszę dla dzieci o 11-tej.Wyszliśmy dość wcześnie ,dochodząc do kościoła zdziwione zauważyłyśmy ,że tylko my się tu wybieramy. Weszliśmy -a tu ksiądz z tacą pomyka.Zdezorientowane dopiero po chwili zrozumiałyśmy w czym rzecz. to tyle-pozdrowionka-ania Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: Dłużej śpimy:-) 27.10.03, 08:29 szkoda tylko, że nasze pociechy dłużej nie śpią Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Dłużej śpimy:-) 27.10.03, 08:49 p_swiat napisała: > szkoda tylko, że nasze pociechy dłużej nie śpią To zależy od punktu widzenia Moja nie zasypiała przed 22.30, a rano nie chciała wstać do przedszkola. Wczoraj spała jak aniołek o 21.30, a dziś o 7 rano przebudziła się sama, wesolutka jak szczygiełek pozdrawiam, skarolina Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: Dłużej śpimy:-) 27.10.03, 10:42 a widzisz nie zdarza się to codziennie moja niunia poprostu wstaje o godzine wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
silije.amj Re: Dłużej śpimy:-) 30.10.03, 14:32 Skarolina to tak jak u mnie - mam problemy z dobudzeniem Julki do przedszkola, a wieczorem z zapędzeniem jej do łóżka. Ostatnio rano sama wchodzi do naszego pokoju budząc nas grą na bębenku, a po dobranocce idzie spać hihi. A zmiana czasu przypadła w bardzo dobrym momencie - akurat w niedzielę miałam wcześnie rano zajęcia w Collegium Anatomicum. Odpowiedz Link Zgłoś