majeczka262 23.11.08, 00:04 Czy któraś z Was pisze? A może któraś ma ochotę do mnie napisać? Ja bardzo lubię pisać. Jakby co,to piszcie na maila gazetowego,a podam swój adres do korespondencji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: tradycyjne listy 23.11.08, 00:19 Piszę tradycyjne listy, do bliskich mi osób. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: tradycyjne listy 23.11.08, 00:36 Czyli zapomnij, majeczka, zona_mi do ciebie nie napisze Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: tradycyjne listy 23.11.08, 00:44 Nie wiadomo, nie wiadomo - może się kiedyś z Majeczką zbliżymy Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: tradycyjne listy 23.11.08, 01:21 A pisz do mnie, jak Ci brak adresów. Gazetowy zawsze czynny. Ja tam czytacz jestem. I tak po charakterze pisma nie poznam Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: tradycyjne listy 23.11.08, 02:43 Zdarza mi sie i powiem,ze zdecydowanie wole pisac LIST niz e-mail. DLa mnie e-mail jest jakis sztuczny,bez duszy. Napisalam sie w swoim czasie karton listow do niemeza i potem juz meza. Codziennie albo i dwa razy dziennie wrzucalam do skrzynki. Tylko o czym to pisac z kims,kogo sie nie zna,co Majeczka? O pogodzie? .-) Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka262 Re: tradycyjne listy 23.11.08, 09:11 O wszystkim i o niczym,o dzieciach,mężach i nie mężach,znajomych,modzie,pogodzie,trendach i problemach wychowawczych tudzież nerwach i stersach. Zawsze się znajdzie temat Kiedyś w miesięczniku "Dziecko" była taka skrzynka pocztowa z adresami, stamtąd poznałam sporo dziewczyn, z niektórymi z nich piszę od 9 lat Maila moge pisać,ale zdecydowanie wolę listy tradycyjne. Ja w ogóle mam silną potrzebę pisania,nawet zaczęłam z Blogiem Pozdrawiam. Jak by co to proszę o adres na gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś