fantasmagorii 28.02.09, 01:12 28 lutego, sobota, kino polska godzina 11. - PIERŚĆIEń i RÓŻa - czekałam dekadę na ten film! Nagrywam i mnie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czar_bajry Re: Pierścień i Róża 28.02.09, 01:17 Ja kocham Rózie co ma śliczną buzie Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagorii Re: Pierścień i Róża 28.02.09, 01:26 słodką wielbię nad zycie jej przesliczna nózię Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Pierścień i Róża 28.02.09, 01:32 Dlaczego dekadę? Toż ten film tak raz w roku na mur beton gdzieś leci. Lubię go, lubię Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagorii Re: Pierścień i Róża 28.02.09, 01:43 angazetka napisała: > Dlaczego dekadę? Toż ten film tak raz w roku na mur beton gdzieś > leci. Lubię go, lubię serio?! niemożliwe, pół rodziny się ucieszyło, źe w końcu , eee nie bylo tego filmu dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Pierścień i Róża 28.02.09, 01:47 Moze w święta tv nie oglądacie? Bo mnie się to kojarzy ze świątecznymi porankami własnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Pierścień i Róża 28.02.09, 08:13 > serio?! Leciał w TV jakieś dwa miesiące temu. Ale ja mam własny egzemplarz i zerkam co jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Pierścień i Róża 28.02.09, 01:42 Tak z pierscienia, jak i rozy czasem klopot bywa duzy ))))). Rany! Co za cudna ksiazka )). Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagorii Re: Pierścień i Róża 28.02.09, 01:45 majenkir napisała: > Tak z pierscienia, jak i rozy czasem klopot bywa duzy ))))). > > Rany! Co za cudna ksiazka )). Książka jest przecudna, a najlepsze te didaskalia Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Pierścień i Róża 28.02.09, 11:40 Ja pamiętam zwłaszcza: "Miła moja, buzię stul bo z Krymtatarii jedzie Bulbo" Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Pierścień i Róża 28.02.09, 07:31 ksiazka wybitna, malo jest takich, ktore sie pamieta przez lat ponad 20 film tez urokliwy Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re:o rany! 28.02.09, 08:13 cycata figura w bajce dla dzieci dla mnie nawet jako dziecku nie wydawala sie autentyczna w roli niewinnej Rozi. jakis taki rubaszny wtedy ten film mi sie wydawal Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re:o rany! 28.02.09, 08:35 Ja tam trafiam na Rózie w TV - i pełnometrażową, i serial - kilka razy do roku, szczególnie na Polonii. Scen Kasia biegnąca przez ogród, z falującym biustem - przepiekna! Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re:o rany! 28.02.09, 08:47 liwilla1 napisała: > cycata figura w bajce dla dzieci dla mnie nawet jako dziecku nie wydawala sie autentyczna w roli niewinnej Rozi. jakis taki rubaszny wtedy ten film mi sie wydawal hehehe z ust mi to wyjęłaś. Po lekturze książki, biegająca Figura - sprofanowała moje wyobrażenie Rózi Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re:o rany! 28.02.09, 08:54 A Rózia uciekająca z paletnią (?) przez Bulbem, szepcząca namiętnie: "Alez ksiązę, tak nie mozna, jam służąca niezamożna...". A ten jej na to: "Będe twoim niewolnikiem..." Toz to szczyt perwersji www.youtube.com/watch?v=NsvLnCGaA48&feature=related Za to Lulejko to najbardziej aseksualny typ, jakiego można sobie wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re:o rany! 28.02.09, 08:56 Może i aseksualny, ale fajnie skacze po stołach z mandoliną Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re:o rany! 28.02.09, 08:57 łomatko, lulejko byc wymoczkiem na maksa jak jakis referent wygladal, nie ksiaze bulba byl slodki, a jako mezczyzna na pewno ciekawszy krol padello Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re:o rany! 28.02.09, 08:58 > A Rózia uciekająca z paletnią (?) szkandelą pl.wikipedia.org/wiki/Szkandela Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re:o rany! 28.02.09, 08:59 O, mnie by sie taka szkandela na mój pęcherz chory przydała Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re:o rany! 28.02.09, 09:00 no wlasnie, jak sie Twoj pecherz miewa? poratowal wczoraj na ostrym dyzurze? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re:o rany! 28.02.09, 09:01 poratowali mialo byc do cholery, czy jest taka klawiatura ktora nie robi literowek? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re:o rany! 28.02.09, 09:04 Ja znam tylko takie, które robią literówki;-( Jestem po antybiotyku i czuje sie jak młody bóg Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re:o rany! 28.02.09, 09:11 no to fajnie, zdrowiej kiedys pamietam bylo cos takiego jak poduszka elektryczna to sie jeszcze kupuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re:o rany! 28.02.09, 09:05 Żeby przygrzać dosłownie czy w przenośni? A termoforek macie, towarzyszko? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re:o rany! 28.02.09, 09:08 Termoforek był w uzyciu, zgodnie z zaleceniami forumowych pielegniarek Ale szkandela lepiej sie prezentuje niz gumowy worek Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re:o rany! 28.02.09, 09:11 no ba durnowato człowiek wygląda z gumowym workiem na podwoziu - szkandela prezentowałaby się znacznie lepiej mimo pewnych uciążliwości Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re:o rany! 28.02.09, 10:56 > Toz to szczyt perwersji No bo to jest bardzo perwersyjna książka i takiż film Nie wydaje mi się, że dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagorii Re:o rany! 01.03.09, 17:26 dlania napisała: > A Rózia uciekająca z paletnią (?) przez Bulbem to była szkandela Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re:o rany! 28.02.09, 08:54 zielony_beret napisała: > > hehehe z ust mi to wyjęłaś. Po lekturze książki, biegająca Figura - sprofanował > a > moje wyobrażenie Rózi > no tak, wiadomo przeciez ze bohaterka nie moze byc seksowna bo seksowne sa tylko zle kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re:o rany! 28.02.09, 08:55 > no tak, wiadomo przeciez ze bohaterka nie moze byc seksowna bohaterka pozytywna mialo byc Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Pierścień i Róża 28.02.09, 10:01 wole ksiazke cycasta Figura machajaca biustem na lace jakos zawsze mnie razila Odpowiedz Link Zgłoś