Gość: skipper IP: *.gdynia.mm.pl 06.01.04, 18:04 Kupujemy kota w worku. Może tak jeden egzemplarz wystawicie na Skwerze Kościuszki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WMW ze Słupska Re: Gdynia pod żaglami IP: 213.17.246.* 17.02.04, 22:42 Zdaje się, że Szanowni Państwo Redakcja walnęli byka - bo owa pani fotografka nazywa się Wasielke (Jezusie-Maryjo, jak to się czyta????), ale na imię ma raczej HALINA niż HANNA. Na podobną rzecz ostrzę sobie obiektyw i ja sam - ale mój album chcę poświęcić raczej statkom i okrętom z Ustki, i bynajmniej nie tylko żaglowcom. Nie umiem wcale fotografować jachtów ani podonbego "szrotu", za to kutry i najrozmaitsze ad hoc wycieczkowce mają się ze mną, jak głupi Józiu z koleją. Ustka nie jest bynajmniej żadną tam wielką bazą marynarki wojennej, ale swoje okręty miewa. Bywają tam patrolowce SG i okręty różnych flot, najczęściej naszej rodzimej MW. Swego czasu, latem 1994 roku, pojechałem tam z moim automatem/idiotenkamerą FUJI 250 i cośtam. Do ostatka wykorzystałem wtedy przepiękną pogodę i natrzaskałem od cholery i ciut-ciut zdjęć kutrom rybackim, wspaniałej "Kosterze" i okrętom właśnie. te ostatnie zdawały się wtedy wręcz "pozować" takim jak ja hobbistom, a ich zdjęcia należą do moich najpiękniejszych! Pamiętam, że kiedy owe patrolowce wchodziły po kolei do portu, z nabrzeża witały je - BRAWA! Publika zdawała się w ten sposób mówić "Dziękujemy!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observer Re: Gdynia pod żaglami IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.04, 01:06 Swietnie.Tylko gdzie jest to studio? Odpowiedz Link Zgłoś