Gość: k IP: 94.78.189.* 14.02.10, 21:09 a Świstak siedzi i zawija... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stolzenberger DW 251? IP: *.chello.pl 14.02.10, 22:35 Raczej chodziło o drogę woj. nr 231, która łączy Kolonię ostrowicką (DK 1) z A1 (Kopytkowo). Jak zwykle rzetelnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Most w Kwidzynie za dwa lata, czyli bliżej do A1 IP: *.ip.jarsat.pl 14.02.10, 23:17 Budujcie !!! Ale uratujcie most drogowo kolejowy w Tczewie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stolzenberger most drogowo kolejowy w Tczewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.10, 11:02 W Tczewie od końca XIX w. są dwa mosty - jeden kolejowy, drugi drogowy, a nie jeden drogowo-kolejowy. Poza tym co to ma wspólnego z inwestycją pod Kwidzynem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwidzyniak Ile już takich informacji o moście było ???? IP: *.ipaper.com 15.02.10, 09:06 Puki nie zaczną kopać i budować to nie uwierzę :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: necx Re: Ile już takich informacji o moście było ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.10, 14:48 nie było jeszcze takich informacji. Widać, żeś niewtajemniczony. Poczytaj sobie na jakim etapie jest całe przedsięwzięcie. Resztę niedowiarków też zachęcam do lektury, dopiero później wypisujcie durne komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopocianka W końcu ruszy budowa mostu w Kwidzynie, bliżej ... IP: *.chello.pl 15.02.10, 10:05 W Gniewie mieszkali moi dziadkowie więc często tam bywałami od dziecka słyszałam że będzie budowany most teraz mam już 57 lat a mostu jak nie było tak nie ma długo myślą nad tą inwestycją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Wreszcie bede mogla pojechac do Zosi na kawe, IP: *.ip.jarsat.pl 15.02.10, 19:00 bezpiecznie i szybko.Jak wjade juz na obwodnice trojmiasta to zadzwonie do Zosi,aby nastawiala wode w czajniku a tak przy okazji to w Kwidzynie spadnie cena za litr paliwa- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seni W końcu ruszy budowa mostu w Kwidzynie, bliżej ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 12:51 pożyjemy zobaczymy najlepiej niech zainstalują kamery na budowie, bo bez naocznego zobaczenia faktu budowy, to raczej jest mało wiarygodna budowa, i w ogóle mnie nie rusza taka zapowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tra-wa W końcu ruszy budowa mostu w Kwidzynie, bliżej ... IP: *.mlociny.waw.pl 24.02.10, 12:22 a już myślałem, że nie dożyję budowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden taki no i gites majonez! IP: *.dyn.optonline.net 05.03.10, 21:06 jestem ciekaw ile razy jeszcze beda poprawiac te droge jesli zbuduja ye ye Odpowiedz Link Zgłoś