Gość: M IP: *.nat0.sta.nsm.pl 25.02.10, 22:02 Jak długi jest taki wyciąg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M ups sorry IP: *.nat0.sta.nsm.pl 25.02.10, 22:02 nie doczytałem, już widzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mluxus Elektryczny wyciąg dla narciarzy wodnych w Sopo... IP: *.chello.pl 26.02.10, 08:44 Swietna sprawa, pamietam wiele lat temu plywalem na takim w Augustowie i zawsze sie zastanawialem, czemu w Trojmiescie nie mozna takiego zrobic. Uwazam, ze dla inwestorow bedzie to w sezonie rozbicie przyslowiowego banku, a kolejki turystow do tej atrakcji beda ustawialy sie wielometrowe. Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Elektryczny wyciąg dla narciarzy wodnych w So IP: *.chello.pl 26.02.10, 09:58 Zgadzam się z przedmówcą. Sam w Augustowie kilka razy na nim pływałem i są to niezapomniane przezycia. Pomysł napewno wypali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm ale czy trzeba grodzić plażę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 21:28 wyciąg jak wyciąg - urodą nie grzeszy jak wszystkie wiszące kable i liny, ale czy do tego trzeba koniecznie budować durnowatą kładkę po plaży? Jak spacerowicze idący brzegiem mają toto obejść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Sztorm IP: *.islandia.is 26.02.10, 10:29 Bardzo bym chciał aby coś takiego powstało ale obawiam się, że wraz z pierwszym sztormem miliony wydane na to popłyną w morze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Elektryczny wyciąg dla narciarzy wodnych w Sopo... IP: *.s.itbcg.pl 26.02.10, 11:12 Pomysł fajny. Dużo fanu dla turystów. Sport widowiskowy. Pytanie czy pomysł ujrzy światło dzienne. Nasze władze mogą go zabić w zarodku. Myślicie że to wypali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Elektryczny wyciąg dla narciarzy wodnych w So IP: *.gdynia.mm.pl 26.02.10, 12:22 Taki pomysl to juz mialem 6 lat temu (nie dotyczyly co prawda Sopotu) i byl bardzo szybko udaremniony przez RDOS i Nature 2000. Jak inwestor zna kogo trzeba i odpowiednio posmaruje to moze sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
danpolbroker Aczkolwiek bardzo nie lubię właścicieli Koliby 26.02.10, 12:24 (chaty goralskiej na plaży), ale uważam, że jezeli oni tego nie zrealizują przy pomocy miasta, to pomysł umrze śmiercią naturalną. Widziałem takie coś pod Paryżem i u nas w Ostródzie. Jest to zajebisty pomysł. Sztormy nie powinny zagrozić, jeżeli wieże pośrednie bedą dobrze zakotwione, a wieża główna (startowa) będzie zakotwiona na plaży. To wymaga współpracy Hydrobudowy (palowanie) ale koszty napewno sie zwrócą. Pod Paryżem zauważyłem, że inwestycja służy nie tylko doswiadczonym. Tam równiez jest szkółka. Bardzo dobra idea, tylko trzeba przekonać Maćka, żeby to u siebie zrealizował. To lepszy pomysł niż rozklekotane jachty. Zreszta jako dierżawca i właściciel wyciagu narciarskiego na Łysej w Sopocie, wie co daje kasiorę, bo to tylko ich obu interesuje, a przy okazji miasto skorzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wakefan We Wrocławiu właśnie powstaje wyciąg do wakeboardu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.11, 22:38 Właśnie w tym sezonie 2011 startuje na wrocławskich Gliniankach wyciąg do wakeboardu Odpowiedz Link Zgłoś