Gość: joka Nie naruszono żadnej właśności intelektualnej, IP: *.fdk.abpl.pl 07.03.10, 18:23 Nie naruszono prawa własności intelektualnej, nie widzę na zdjęciach zastrzeżonych znaków. UEFA nie może sobie uzurpować przecież prawa do samego "2012" i obrazka piłki... Nie ma wykorzystanych żadnych oficjalnych zastrzeżonych grafik, a nawet ich jakoś przypominających. Nie ma też nazwy Euro. Jest "Evro" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaakk !!!!!!!!!!! to te góóóówno IP: *.b-ras2.cld.dublin.eircom.net 07.03.10, 22:15 to na 100% te gówno z ccc Odpowiedz Link Zgłoś
polak-plazowicz W Chinach zrobili już podróbki na Euro 2012 [zd... 07.03.10, 22:23 UE powinna ten bandycki kraj oblozyc maxymalnymi sankcjami...ale to awykonalne bo ta banda zasrancow skosnych barbarzyncow to wielomiliardowy rynek zbytu i czarna dziura ktora wchlonie kazda ilosc surowcow z UE i "pecunia non olet" zenada i hańba dla cywilizowanych krajow swiata utrzymywac kontakty gospodarcze z tymi dzikusami. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_dobrze_poinformowany III RP jest już tak bogata, że nie posiada ani 08.03.10, 00:23 Domów Dziecka ani bezdomnych, lepiej butami i odzieżą napalić w piecu !!! To tylko tak Poliaczki potrafią główkować !!! Odpowiedz Link Zgłoś
astrolog-2 W Chinach zrobili już podróbki na Euro 2012 [zd... 08.03.10, 08:19 Sikorski mi bardzo przypomina postać historyczną. Buta, oszczerstwa i bezczelne zachowanie takie samo. Tylko brak mu wąsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tylko ze tutaj jest napisane EVRO a nie EURO wiec IP: *.acn.waw.pl 08.03.10, 13:34 to nie jest zaden zastrzezony znak bo to jest zupelnie co innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnnnie Podruba czego?? IP: *.213.38.84.otvk.pl 08.03.10, 19:39 Ani Adidas ani Puma czy nike nie wprowadziły na rynek butów z logiem Euro 2012 ani też tam niema znaku UEFA, nie wspominając o napisie Evro i braku napisu Poland obok Ukraina więc w czym problem ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek W Chinach zrobili już podróbki na Euro 2012 [zd... IP: *.jmdi.pl 08.03.10, 20:17 Do pieca a to przecież po spaleniu wydziela się szkodliwa substancja dym ,czy cos tam. Jak rolnik w piecu napali starą oponka to od razu mu straż miejska lub Policja karę wlepi Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Ukraina evro 2012 09.03.10, 00:48 Co w tym jest zastrzeżonego? albo w "RG2012". Nielegalną podróbką jest produkt, który bezprawne używa znaku np. Adidas, ale nie Abibas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wku.....ny W Chinach zrobili już podróbki na Euro 2012 [zd... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.10, 10:19 Logo EURO 2012 to stylizowany kwiatek , gdzie tu coś takiego ktoś zobaczył na tych trampkach to nie wiem. sam napis euro 2012 chyba nie jest łamaniem niczyich praw , to co już nawet to jest zastrzeżone przez fife? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja sio W Chinach zrobili już podróbki na Euro 2012 [zd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 18:14 to ,nic...czekam kiedy chinki zrobiom za Ukraińców i Polaczków ..może rozgrywki bedom jeszcze o obecnom roku ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija W Chinach zrobili już podróbki na Euro 2012 [zd... IP: *.plock.mm.pl 10.03.10, 22:34 Ale przecież tam jest EVRO napisane, a nie jakieś EURO. O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś