Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić meble z litego drewna?

28.04.10, 19:23
Potrzebuję kupić taborety z pełnego drewna sosnowego. W zwykłych
sklepach meblowych nie ma takich. Kiedyś były takie małe sklepiki z
wyrobami drewnianymi w Gdańsku, czy jeszcze gdzieś się uchowały?
Na Przymorzu w okolicach ul. Ślaskiej taki był ale czy jeszcze tam
jest, może ktos wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ANAX Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? IP: *.rev.pro-internet.pl 28.04.10, 22:31
      Moze Bova w Gdańsku, mają meble sosnowe, więc moze taborety też. Tel
      i zadzwonic :)
      • Gość: Piotr Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? IP: *.85-237-174.tkchopin.pl 14.09.13, 23:56
        Można kupić fajne meble drewniane w Gdyni na ul. Bytomskiej 14 przy placu Górnośląskim salon się nazywa bdmeble . Pozdrawiam
        • Gość: ejderka Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? IP: *.dynamic.mm.pl 08.09.14, 12:31
          Aktualnie firma Black Red White ma w swojej ofercie kilka kolekcji wykonanych z prawdziwego drewna ( zresztą sama u nich zamawiałam meble tak więc wiem).
          Tutaj:
          www.brw.com.pl/komody_kredensy - można sobie przejrzeć ich komody.
          Proponuje zwrócić uwagę na kolekcje premium - szczególnie na meble z kolekcji Orland. Są wykonane w 100% z drewna, sam zresztą je posiadam w swoim salonie oraz w sypialni. Zadbałam o jednorodną aranżację,szczególnie,ze w sklepie jest wiele różnych elementów właśnie z tego zestawu.
          Pozdrawiam.
    • Gość: marcinek Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? IP: *.chello.pl 28.04.10, 23:53
      zapierdol plastikowe krzesło z jakiegoś ogródka piwnego i będzie git
    • idid Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? 29.04.10, 08:46
      W Gdyni Redłowie/Wzgórze przy Al.Zwycięstwa, jadąc w stronę Gdańska po
      prawej, jest sklep MEBLE SOSNOWE, możliwe że tam mają takie cuda.
    • noting :) 29.04.10, 10:43
      w Bova nie ma, byłam
      ale dziekuję za lokalizację w Redłowie :)
      a mozesz jeszcze podać dokładniej, w którym miejscu znajduje sie ten
      sklep mebli sosnowych?
      • imie_jaszczomp Re: :) 29.04.10, 22:32
        Bostol, w Gdansku na Cieszynskiego, to jest sklep firmowy zakladu produkcji
        mebli drewnianych (nie tylko sosnowych)z Czluchowa.Nawet jesli nie beda mieli
        taboretow "na skladzie", to za 2-3 dni przywioza, bo widzialam rozne taborety w
        ich sklepie firmowym w Czluchowie wlasnie 2 tygodnie temu.Pozdrawiam.
        • noting Re: :) 30.04.10, 09:15
          imie_jaszczomp napisała:

> Bostol, w Gdansku na Cieszynskiego, to jest sklep firmowy zakladu
          produkcji
          > mebli drewnianych (nie tylko sosnowych)z Czluchowa.Nawet jesli nie
          beda mieli
          > taboretow "na skladzie", to za 2-3 dni przywioza, bo widzialam
          rozne taborety w
          > ich sklepie firmowym w Czluchowie wlasnie 2 tygodnie
          temu.Pozdrawiam.

oj, dzięki Jaszczompku :)
          na Cieszynskiego to rozumiem ten kompleks sklepów pietrowych, tak?
          • imie_jaszczomp Re: :) 30.04.10, 18:26
            >na Cieszynskiego to rozumiem ten kompleks sklepów pietrowych, tak?<
            W zasadzie tak,ale jak wiezdzasz na parking, to takie niski pawilon po lewej.Ja
            u nich zamowilam calkiem sporo mebli, nawet do kuchni drewniane i sa naprawde ok.
      • idid Re: :) 30.04.10, 11:45
        Znalazłam stronkę www.texmeble.com
        • Gość: noting Re: Dzieki Idid :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.10, 12:12
          • Gość: bob Re: Dzieki Idid :) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.05.10, 15:13
            w Gdańsku przy Podwalu Stromiejskim jest sklep z materacami, mają też w
            sprzedaży meble sosnowe z Borów Tucholskich (taborety też były).
            • Gość: tom Re: Dzieki Idid :) IP: *.162.wmc.com.pl 25.05.10, 21:32
              Może ta stronka Ci pomoże tu masz producentów mebli w trójmieście. Poszukaj, może coś znajdziesz
      • Gość: Dawid Re: :) IP: *.85-237-174.tkchopin.pl 18.10.13, 22:30
        bd meble Gdynia ul. Bytomska fajne meble z litego drewna. Polecam warto odwiedzić ten sklep.
    • Gość: magda Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? IP: 193.59.104.* 24.06.10, 22:08
      znalazłam ciekawy sklep internetowy producenta mebli drewnianych, zerknij tutaj: www.seart.pl
      • Gość: Kasia Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? IP: *.85-237-174.tkchopin.pl 18.10.13, 22:36
        Lepiej zobaczyć na władne oczy;) więc polecm sklep meblowy bd meble w Orłowie. Super mebke mają i nie drogo.
        • Gość: Lucy Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? IP: *.85-237-174.tkchopin.pl 19.10.13, 00:32
          Masz racje byłam w tym salonie na Bytomskiej w Gdyni podobało mi się a w szczególności podejście pracowników do klienta
          Polecam
          • Gość: Hann Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 21:54
            Może na ogłoszeniach antyki, stare meble to dobra lokata.
            • siemet Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? 30.03.14, 23:19
              ciekawe , niepowtarzalne meble z litego wiekowego drewna ....freshlook-pu.pl
              • ania042682 Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? 02.06.14, 15:54
                www.bkmeble.pl najlepsze!!!!
    • peach90 Najlepiej przez internet 25.06.10, 13:08
      Też nie mogliśmy znaleść nic ciekawego, a jak już coś było to drogo.
      Bardzo nam zależało na litym drewnie. Poszukał mąż trochę i znalazł
      w internecie. Kupując w sieci masz: po pierwsze większy wybór, po
      drugie TANIEJ - często znacznie za te same produkty. Jest sporo
      sklepów które oferują tego typu meble, my zamawialiśmy przez allegro
      u tego sprzedawcy: www.allegro.pl/sklep/15182182_urokdrewna -
      polecam.
      • siemet Re: Najlepiej przez internet 30.03.14, 23:25
        ...freshlook-pu.pl.....ciekawe , niepowtarzalne meble, lampki z litego wiekowego drewna ...polecam.
    • ericastefani Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? 14.09.10, 11:29
      A patrzyłaś na www.esmebel.com? To jest sklep, który za punkt honoru stawia ekologię, meble mają drewniane i jak się u nich kupi, to można potem im dawać do odświeżenia. Albo można samemu odświeżać. Moja mama tak robi, sama odnawia swoje meble. Ja nie mam czasu na to, to dałam im.
      • Gość: Tomek Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 14:24
        Poszukaj tutaj: Producenci mebli - Gdańsk
      • mrukmrukmruk Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? 03.11.10, 13:47
        Ten sklep jest bardzo fajny, meble mają przepiękne. Moim zdaniem opłaca się kupić u nich meble z drewna bukowego, bo są naprawdę piękne i tanie, w porównaniu z konkurencją. O tym, że odświeżają meble nie wiedziałem, ale dobrze wiedzieć.
    • Gość: kinga Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.11, 13:33
      najlepiej w rumi u producenta na kosynierów 7b w art studio bo moja swietne produkty w korzystnych cenach a po co przeplacac:P zobaczcie ich realizacje na artstudio-rumia.pl
      • maxania-1980 Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? 29.09.11, 21:37
        a mogę polecić meble wykonane z litego drewna (konkretnie kupiłam stół i 12 krzeseł do salony - model stołu Arston czy Aston, już dokładnie nie pamięta, a nie chce mi się szukać w chwili obecnej faktury, odnośnie krzeseł to nie pamiętam nazwy) dostępne na stronie www.meblesadi.pl Firma naprawdę porządna, stół podobnie jak i krzesła naprawdę wykonane porządnie i warte swojej ceny. Wiadomo, że takie meble (chodzi mi o materiał do produkcji) kupuje się na dłuższy okres czasu, w przeciwieństwie do mebli z laminatu, ewentualnie pokrytego cieniuteńką warstwą okleiny z naturalnego drewna, gdzie jedynym ich atutem jest niska cena. Jednak jest to oszczędność zdecydowanie pozorna bo ile takie meble wytrzymają-trzy lata z jedną przeprowadzką? No chyba, że ktoś lubi zmieniać często umeblowanie to w takim przypadku jest to drugi i moim zdaniem już ostatni argument przemawiający za płytą. Nie mniej ja nauczona przykrym doświadczeniem (zestaw meblowy rozsypał się dosłownie podczas przeprowadzki) zdecydowanie postawiłam na meble z litego drewna. Co do stołu to tak jak wspomniałam kupiłam na stronie której adres podałam i naprawdę nic nie mogę złego o nich powiedzieć. Więc skoro tak to nie mam też najmniejszych obaw aby ich polecić
        • Gość: Łukasz Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? IP: *.przasnysz.mm.pl 07.10.12, 23:32
          Polecam www.calli.pl

Piękne stoły z drewna litego, kupiłem, jakość za rozsądną cenę

• Gość: Ania 29 Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 23:06
            Polecam małą firmę, ale super solidną. Znają się na rzeczy, bo właściciel firmy, nie założył firmy z przypadku. Już 3 pokolenie robi meble!!! Polecam www.meblebrys.com
    • Gość: konius974 Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? IP: *.ip.netia.com.pl 20.10.11, 01:54
      Witam
      Ja kupowałem meble sosnowe w Łodzi.
      Zamawiałem przez internet z dostawą kurierem. Mają ogromny wybór mebli jak i drobiazgów z sosny: taborety, kwietniki, wieszaki, krzesła, półki, stoliczki itp. firma Kamyk
      • Gość: mintaj Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? IP: *.96.244.35.tvksmp.pl 23.12.11, 15:25
        A tutaj sprawdzałeś - www.e-inclusive.pl/Meble-%C5%82azienkowe/Meble-%C5%82azienkowe.html Mają duży wybór w dobrych cenach. Może znajdziecie coś odpowiedniego.
    • your-megan Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? 29.12.11, 11:27
      Polecam firmę Bryl w Gdyni
    • Gość: melilotus Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? IP: *.toya.net.pl 17.08.12, 21:10
      Zapraszam wszystkich do odwiedzenia strony www.domdrewna.pl Firma produkuje meble (w całości wykonane z drewna litego) do salonu, sypialni, kuchni, łazienki, również meble na poddasze i do pokoju dziecięcego. Wszystko na wymiar, wg upodobań klienta. Aktualnie dostepne gatunki: dąb, buk, jesion, sosna. Zapraszam
      • Gość: Marlena Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? IP: *.e-gco.pl 06.11.12, 15:12
        Meble z litego drewna można kupić w sklepie twojemeble.pl/matkowski,producent355.html Matkowski to producent mebli z wysokiej jakości drewna, meble te świetnie będą się prezentować w każdym wnętrzu.
    • uszyslonia Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? 02.04.13, 13:08
      Jeśli nie trafiłeś na nic stacjonarnego to poszukaj w ofertach sklepów internetowych. MAsz duży wybór i gwarancję niższej ceny niż w zwykłym sklepie.
      Np tutaj : Taborety z litego drewna - bardzo atrakcyjna cena. Mam od nich stół i krzesła od 3 lat i nic nie szwankuje, nie rozlatuje się,krzesła się nie chwieją. polecam z czystym sumieniem
    • Gość: krabo Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.13, 14:20
      Mebli drewnianych na obszarze trójmiasta jest całkiem sporo, wystarczy użyć wujka google.. Pojawia się problem jakich konkretnie szukasz, jeżeli mają być stylowe polecam artseries.pl całkiem spory wybór.
    • Gość: P Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? IP: *.85-237-174.tkchopin.pl 05.07.13, 14:38
      W Gdyni na Bytomskiej 14 chyba są , pozdrawiam
    • Gość: Ania Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? IP: *.85-237-174.tkchopin.pl 18.10.13, 22:26
      Wiem ze w Gdyni w salonie meblowymi bd meble w Orłowie przy ul. Wielkopolskiej mają napewno z litego drewna.
    • siemet Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? 30.03.14, 23:22
      freshlook-pu.pl/pl/c/Stolki%2C-Taborety/26
    • Gość: beataaa Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.14, 09:28
      może w internecie warto się rozglądnąć :) krainameblidrewnianych.pl/meble_z_drewna_sklep/
      • Gość: Aneta Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? IP: *.netbitszydlowiec.pl 04.09.14, 11:25
        Polecam sklep - meblesedia.pl
      • tomeczek555 Re: Gdzie kupić meble z litego drewna? 15.09.14, 10:37
        Polecam sklep www.lawostoly24.com.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka