Dodaj do ulubionych

Dietetyk - Gdańsk, Gdynia , Sopot

18.06.10, 12:17
Dzień dobry,

Poradnia Mag-Diet oferuje usługi z zakresu edukacji żywieniowej i
doradztwa dietetycznego. Układamy skuteczne diety, które dostosowane
są do twoich indywidualnych potrzeb.

Zajmujemy się:

nadwagą i otyłością,
chorobami przewodu pokarmowego (refluks żołądkowo-przełykowy,
wrzodziejące zapalenie jelita grubego, zespół jelita drażliwego,
wrzody żołądka i dwunastnicy, zapalenia przełyku, itp.)
cukrzycą,
alergiami i nietolerancjami pokarmowymi,
celiakią,
niedoborami pokarmowymi.

Cennik usług dostępny na naszej stronie internetowej,

Zapraszamy
tel.508-330-758
Obserwuj wątek
    • sylv-ia24 Re: Dietetyk - Gdańsk, Gdynia , Sopot 04.01.16, 14:59
      Jeżeli szukacie skutecznej pomocy w odchudzaniu to mogę polecić tylko i wyłącznie Panią Maje Lewandowską - profesjonalizm i ogromna wiedza. Centrum dietetyczne znajduje się na Morenie w Gdańsku, dokładnie Piekarnicza 3:) Sprawdźcie sami!
    • sylv-ia24 Re: Dietetyk - Gdańsk, Gdynia , Sopot 04.01.16, 15:16
      Jeżeli szukacie skutecznej pomocy w odchudzaniu to mogę polecić tylko i wyłącznie Panią Maje Lewandowską - profesjonalizm i ogromna wiedza. Naturhouse jest znany nie tylko w Polsce i rzeczywiście ich kuracja sprawdza się. Centrum dietetyczne znajduje się na Morenie w Gdańsku, dokładnie Piekarnicza 3:) Sprawdźcie sami!
    • wiolkaklaman Re: Dietetyk - Gdańsk, Gdynia , Sopot 07.01.16, 09:20
      Polecam również z Gdańska dietetyków z tej listy, do niektórych z nich można się umówić przez internet znajdzlekarza.pl/dietetyk/Gdańsk
    • malami1989 Re: Dietetyk - Gdańsk, Gdynia , Sopot 14.06.16, 12:26
      Witam poszukuję dobrego dietetyka w Gdańsku, który poprowadzi mnie przez 6 miesięcy odchudzania. Polecicie mi kogoś? Moja znajoma podsunęła mi ostatnio jakieś obozy odchudzające, które będą w Gdańsku, co myślicie o czymś takim? Ma to sens? obozy.adrenalinegym.pl/
      • wiolkaklaman Re: Dietetyk - Gdańsk, Gdynia , Sopot 09.08.16, 12:48
        Taki obóz starczy Ci na chwilę, a później wrócisz do starych przyzwyczajeń. Lepiej będzie jak udasz się bezpośrednio do dietetyka, np. w Gdańsku możesz odwiedzić panią Paulinę Borek, konsultacja kosztuje tylko 70 zł więc nawet jeżeli nie będziesz zadowolony po pierwszej wizycie( w co wątpie) dużo nie stracisz.
      • klio911 Re: Dietetyk - Gdańsk, Gdynia , Sopot 16.08.16, 14:38
        Serdecznie polecam Zdrowie na Talerzu, Pani Paula to skarb! Pełen profesjonalizm. Bardzo polecam pomoc i zalecenia Pani dietetyk. Korzystam nadal z porad i sporządzonych przez Panią Paulę jadłospisów odpowiednio dostosowanych do moich potrzeb i choroby tarczycowej. Od połowy maja do dziś widoczne efekty-o ponad 11 kilogramów mniej.
        Przyjmuje w Gdańsku Oliwie www.trojmiasto.pl/Zdrowie-na-Talerzu-o68463.html
        dla zainteresowanych wysylam numer telefonu 504 055 577
    • kleon7 Re: Dietetyk - Gdańsk, Gdynia , Sopot 18.08.16, 11:16
      Wprawdzie na początku nie byłam przekonana, ale po efektach widzę, że byłam w błędzie. Indywidualne ułożenie diety, nadzór nad efektami - to wszystko daje dodatkową motywację. Pomocy można szukać na forach typu kfd, sfd lub wizaz czy vinted. Tam też ktoś polecił mi dietetyka z Gdańska ze sports-med. Zna się na rzeczy i mogę polecić. Tutaj wiecej info o nim: sports-med.pl/onas
      • kasia_major Re: Dietetyk - Gdańsk, Gdynia , Sopot 08.05.17, 11:58
        Również zachęcona opiniami z innych forów korzystałam z usług sports-med.pl i jestem naprawdę zadowolona. Dlaczego przestałam? Na dzień dzisiejszy na tyle zwiększyli moją świadomość w kwestii odzywiania, że nie czuję już potrzeby az tak dużego wsparcia, jednak okresowe badania analizuje wciąz u nich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka