Dodaj do ulubionych

Wojownicy i Amazonki opanowali Ergo Arenę

IP: *.lublin.mm.pl 10.10.10, 19:48
Czy w Gdansku nie wiedza, ze to jest wyrzucanie pieniedzyw bloto? czy moze to ma byc film reklamowo-wyborczy z udzialem prezydentow Gdanska i Sopotu? przeciez zamiast reklamowac hale nalezy zorganizowac imprezy i to te imprezy reklamowac! czy oni chca zrobic reklame i sprzedawac bielty do hali na... zwiedzanie? to ma byc muzeum... niby-techniki?

nie rozumiem... no chyba, ze to jest jak w Misiu... im wieksza wydana suma tym wieksze 20% wpada do wlasciwych kieszeni...
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Wojownicy i Amazonki opanowali Ergo Arenę IP: *.metrolink.pl 10.10.10, 20:14
      ale masz problem, twoja kasa że tak jej żałujesz??? nie rozumiem takiej zawiści
      • Gość: Gdynianin ech IP: *.lublin.mm.pl 10.10.10, 22:14
        jaka zawiść? jak ktoś ci powie na ulicy, że ktoś inny cie naciąga na kasę i przepłacasz za coś, czego nie potrzebujesz, to też mówisz "nie rozumiem takiej zawiści"? to, że jestem z sąsiedniej Gdyni, nie znaczy, że nie chcę się kiedys wybrac na jakis fajny koncert do Gdańska. tylko, że jak na razie to nawet klub Pokład ma lepszych wykonawców niż ta hala... bo hala nie ma nikogo.
    • Gość: Greg Re: Wojownicy i Amazonki opanowali Ergo Arenę IP: *.cable.pruszcz.turmak.pl 10.10.10, 20:16
      żeby były imprezy trzeba halę TEŻ zareklamować, no ale to zbyt skomplikowane dla "gdynianina"...
      • Gość: Gdynianin Nie kojarze reklam hali np. tej w Łodzi IP: *.lublin.mm.pl 10.10.10, 22:09
        czyli porównywalnej wielkościa. reklam Spodka też nie kojarzę. a imprez mają na pęczki. taką Lady Gaga dało się ściagnąć bez takiej reklamy, no to pytanie brzmi: do kogo jest adresowana ta reklama? poza tym info o tym jaka to hala powinno być na stronie: fotki, plan, opis.

najlepszą reklamą jest lista wykonawców umówionych i tych co już wystąpili...
    • Gość: nil Pomnik próżności IP: 81.219.136.* 10.10.10, 21:05
      I tak trzeba będzie dopłacać ciężką kasę do tego molocha. Ciekawe ile sprzedano biletów na Jaree'a. warto zobaczyć jak wygląda klapa megalomanii. Za takż kasę możan wybudować tyle pożytecznych rzeczy, żal dupę ściska.
    • Gość: q Re: Wojownicy i Amazonki opanowali Ergo Arenę IP: *.chello.pl 10.10.10, 22:15
      Gdynianin z Lublina? Ściemniasz tu coś koleś. I nie zajmuj się tematami nie dotyczącymi Ciebie. Ta hala nie jest własnością Gdyni ani Lublina. A zawiść wypala od środka....
      • Gość: Gdynianin Dziecko, czy dopalacze wytrawily juz ci mózg? IP: *.lublin.mm.pl 11.10.10, 21:09
        Nie potrafisz uzyc go wlasciwie? Podam ze 3 mozliwosci bycia Gdynianinem z adresem kablowki Multimedia w Lublinie:
        1. jestem Gdynianinem na studiach w Lublinie
        2. jestem Gdynianinem na urlopie w Lublinie
        3. jestem Gdynianinem, ktory pisze z domu, a Multimedia przydzielily mi taki adres IP z puli, ktora wczesniej zarejestrowaly na Lublina... (zadzwon do Multimedia i sie dowiedz WTF jesli cie to interesi)
    • Gość: z Gdanska Re: Wojownicy i Amazonki opanowali Ergo Arenę IP: *.net.stream.pl 10.10.10, 23:34
      juz samo istnienie tej hali powoduje wyrzucanie pieniedzy w bloto. Jeszcze dlugo bedziemy ja splacali, a pozytek z niej raczej niewielki w stosunku do kosztow.
    • Gość: taka Wojownicy i Amazonki opanowali Ergo Arenę [zdję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 07:13
      Fajni ci wojownicy :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka