Dodaj do ulubionych

Dulkiewicz pierwsza - startuje przedwyborczy wy...

22.10.10, 14:45
znowu miasto zaśmiecone wyborczymi tablicami. Ciekawe jak kierowcom zaczną się one mylić ze znakami drogowymi.
Obserwuj wątek
    • Gość: JA:) Dulkiewicz pierwsza - startuje przedwyborczy wy... IP: *.um.sopot.pl 22.10.10, 15:18
      Pierwsza nie tylko na plakatach w mieście:) Oby tak dalej Oluszka:)
    • Gość: Gość Dulkiewicz pierwsza - startuje przedwyborczy wy... IP: *.um.sopot.pl 22.10.10, 15:20
      Odpowiednia osoba na odpowiednie stanowisko!!!
      Głosujcie na Aleksendre.
    • Gość: tom Re: Dulkiewicz pierwsza - startuje przedwyborczy IP: 81.95.206.* 22.10.10, 15:49
      całkiem niezła
    • Gość: kolega Obsesje Karnowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.10, 15:50
      Drogi Jacku ! Nawet milion plakatów z twoja podobizną nie zaklei ludziom ust. Obiecaełś że nie będziesz startował i skłamałeś. Doprowadził Sopot na skraj bankructwa to teraz zapłacisz w wyborach. Poza tym zmień krawat bo wyglądasz obleśnie.
      • Gość: cxb Re: Obsesje Karnowskiego IP: *.rev.pro-internet.pl 22.10.10, 18:29
        a ja ci wojtusiu F co to ktos komus plakaty w Sopocie zakleja odpowiem, od.. sie od Jacka bo to nie w temacie, a Ola jest debesciak. Nie szyta na modle Pana Nowaka co to zaprasza do Pana Prezydenta kogo chce, jest Nasza Gdanska Dziewczyna. I dzielna jak nie jeden .
    • Gość: Marysia Dulkiewicz pierwsza - startuje przedwyborczy wy... IP: *.chello.pl 22.10.10, 20:42
      Jak fajnie zobaczyc Ole na plakatach! Madra, fajna i pracowita dziewczyna!!!
    • Gość: zła kobieta Jedna sitwa.Jej siostra to asystentka Karnowskiego IP: *.centertel.pl 22.10.10, 20:52
      Matka jest naczelniczką w urzędzie miejskim. Typowa urzędnicza rodzinka uzależniona od tych co rządzą. Zero własnego zdania i niezależności. Do tego jest fałszywa. Nigdy bym jej nie zaufała.
      • Gość: Mewa Re: Jedna sitwa.Jej siostra to asystentka Karnows IP: *.chello.pl 22.10.10, 21:36
        Pamiętam ją ze szkoły - fałszywa, kombinatorka, zawsze tak zrobiła, by cudze sukcesy sobie przypisać. Dla niektórych to pewnie oznaka przedsiębiorczości... :(
        • Gość: Sylwek Powodzenia Pani Olu IP: *.chello.pl 22.10.10, 23:08
          Pamiętam Panią Dulkiewicz z Areopagu. Super profesjonalizm, optymizm i radość życia ! Powodzenia Pani Olu !
    • Gość: asd Dulkiewicz pierwsza - startuje przedwyborczy wy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 23:14
      No dobra, ale czym ona zasłużyła się dla Gdańska i jej mieszkańców? Rozumiem, że jest społeczniczką, ma już jakieś dokonania i pewnie w wielu sprawach tutaj w Gdańsku się zasłużyła. Może ktoś zna jej życiorys i nam opowie.
    • Gość: Bajgel Dulkiewicz pierwsza - startuje przedwyborczy wy... IP: *.chello.pl 22.10.10, 23:19
      Czy to ta tempa cwaniara z Europejskiego Centrum Solidarności?
    • Gość: Michał Przydupas Adamowicza IP: *.chello.pl 22.10.10, 23:23
      Ta baba pracowała kiedyś dla Adamowicza. Zero samodzielnego myślenia, bedzie tylko podnosić rączkę.
      • Gość: malina Pracowita i rzeczowa IP: *.chello.pl 23.10.10, 08:27
        Przydupas? Ola? Bezmyslna? tak może pisac tylko ktoś, kto Oli nie zna! Frustraci, dajcie przykłady, jesli je macie! Miałam przyjemność z nią współpracować i tylko dobre słowa mogę powiedzieć!

• Gość: Mewa Re: Pracowita i rzeczowa IP: *.chello.pl 23.10.10, 11:48
          Ja miałam nieprzyjemność chodzić z nią do jednej klasy w liceum - kłamała, wrabiała koleżanki, potrafiła zrobić dziewczynie awanturę, bo ta dostała czwórkę i "zaniżała średnią klasy". A panna Ola była chora jeśli nie była najlepsza. Najlepsza z najlepszej klasy.
    • k1985 KFK za darmo wali artykuł za artykułem PO jest pię 23.10.10, 12:02
      jest piękna. PO czyjej stronie stoi gazeta widać jak na dłoni. PO stronie dzidziusia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka