Dodaj do ulubionych

Rejestracja kandydatów do Europarlamentu

IP: 62.233.233.* 26.04.04, 23:00
Fakt rejestracji UPR jako 1-szej listy świadczy o jej sprawności
organizacyjnej i wróży dobry wynik w wyborach do PE. sUPeR :) Pozdrawiam
Filip Stankiewicz UPR Gdańsk
Obserwuj wątek
    • Gość: Obserwator Rejestracja kandydatów do Europarlamentu IP: 62.181.161.* 26.04.04, 23:02
      Może ktoś wie, w jaki sposób zebrali te podpisy ? Ja wiem i na pewno nie będę
      na Unię Polityki Realnej głosować.
      Czy nigdy nie nauczą się czystej gry ?
      • Gość: Kriss Re: Rejestracja kandydatów do Europarlamentu IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 27.04.04, 00:22
        Zbierali tak samo jak wszyscy inni. WSZYSCY! No moze nie do konca czesc
        przepisuje stare...
      • Gość: autor Re: Rejestracja kandydatów do Europarlamentu IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 27.04.04, 00:29
        SKANDAL. Prosili swoich sympatykow o pomoc przy zbiorce podpisow w zamian za
        zgloszenie do OKW (osoby z podpisami otrzymywaly pierwszenstwo ze wzgledu na
        ograniczona liczbe miejsc a wielu chetnych). SKANDAL dali ludziom zarobic
        eliminujac krewnych znajomych krolika pracownikow urzedow gmin i dzielnic.
        SKANDAL dali cos ludziom przed wyborami... co bedzie potem... jeszcze program
        zeralizuja i podatki obniza... SKANDAL... SKANDAL prosili tylko o 20 podpisow w
        przeciwentwie do Zielonych 2004 (50) i PiSu (40)...
      • Gość: sUPeR Re: Rejestracja kandydatów do Europarlamentu IP: 62.233.233.* 27.04.04, 10:19
        Witam! Ja też wiem i nie rozumiem o co Tobie chodzi. Czy to że w pierwszej
        kolejności UPR chce zgłaszać swoich sympatyków to źle? A jak sprawdzić czy ktoś
        jest sympatykiem czy tylko tak mówi? Sympatyk pomoże w rejestracji listy
        zbierając podpisy. To chyba jasne? Pzdr.
    • Gość: Sianki Re: Rejestracja kandydatów do Europarlamentu IP: 62.181.161.* 26.04.04, 23:11
      Przecież Kazimierz Koralewski jest Radnym Prawa i Sprawiedliwości. Następny
      który skacze ze stołka na stołek. Ma wykształcenie średnie, prowadzi
      działalność gospodarczą. Urodził się w 1956 roku, jest żonaty, ma dwie córki.
      Jak twierdzi w wolnych chwilach najchętniej zajmuje się: sport - uwielbia
      windsurfing, a także pielęgnuje ogród.
      Co zrobił dla dzielnicy Stogi?
      I on ma nas reprezentować w Europarlamencie?
      • Gość: Kriss Re: Rejestracja kandydatów do Europarlamentu IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 27.04.04, 00:21
        Pan Kazimierz jest radnym z Klubu PiS a nie czlonkiem PiS. Wszedl do Rady na
        umowie koalicyjnej PiS - UPR.
      • Gość: KRóLIK Samozwaniec Re: Rejestracja idiotów do Euroszamba IP: *.gdynia.mm.pl 27.04.04, 00:41
        a ja to pier..lę, pust wsjegda budet slonce...a toze njebo...
        • Gość: rynkowo Re: Rejestracja idiotów do Euroszamba IP: *.proxy.aol.com 27.04.04, 02:27
          nie zawracac sobie lista narzucana,ale isc droga niezaleznosci.glosowac na
          takich co z rzadna partia nie maja nic wspolnego.co myslicie o piotrze
          szczerbowiczu,albo janku jablonskim?rowniez kazimierz czarnecki i kazimierz
          dziuba,warci uwagi.
      • Gość: Filip Stankiewicz Re: Rejestracja kandydatów do Europarlamentu IP: 62.233.233.* 27.04.04, 10:24
        Do tej odpowiedzi obok dodam jeszcze, że Pan Koralewski NIE jest radnym "Prawa
        i Sprawiedliwości" tylko "Prawa i Samorządności" (koalicja wyborcza miała taka
        nazwę). Dodam również, że od wielu lat należy do UPR. Pozdrawiam
    • Gość: UPR wygra !!! Głosujcie na UPR nie zmarnujecie głosu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 07:54
      precza komuchami

Korwin na prezydenta
      • Gość: sing sing Re: Głosujcie na rozsądek nie zmarnujecie głosu IP: *.gdynia.mm.pl 27.04.04, 07:59
        Gość portalu: UPR wygra !!! napisał(a):

> precza komuchami
        -------------------------------------------------------
        prycza? dla kogo?...mam jeszcze duzo wolnych miejsc.........
    • Gość: Marcin Spojrzcie na IP panow Obserwator i Sianki :) IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 27.04.04, 09:36
      Kto obilczy prawdopodobienstwo tego, ze to nie jest ta sama osoba?
      IP:62.181.161.*

A UPR to jedyna uczciwa partia. A sposob zbierania podpisow jest bardziej honorowy niz w innych partiach, gdzie zbieraja urzednicy wstawieni przez te partie do urzedow.
      • Gość: rynkowo Re:czysci i dobrzy IP: *.proxy.aol.com 27.04.04, 16:23
        a ja mam dalszych kandydatow andrzej suchecki,jan gorski,ireneusz niedziela,
        zdzislaw lukowski,lidia lukowska,adam rebacz,marian kusmierek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka