Dodaj do ulubionych

Jacek Kurski o mordercy z Łodzi: mógł oglądać d...

IP: *.lokis.net.pl 06.04.11, 15:26
Bierze kasę za frajer i jeszcze się rzuca. Inni mieli chociaż tyle przyzwoitości, że spuścili wzrok i jako tako się z tego wytłumaczyli. Tylko jeden biedaczyna widzi to jako spisek anty pisowski.
Przypomnę panu, że przyłapano AŻ DWÓCH członków Platformy.

A Zdzichu z Łodzi naoglądał sie za dużo takich cwanych buziek jak pańska.
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Jacek Kurski o mordercy z Łodzi: mógł oglądać d... IP: 193.201.167.* 06.04.11, 15:31
      Jacuś, mogłeś lecieć "tym" samolotem, miałbyś spokój. Społeczeństwo też.
    • czarno_to_widze za dużo tv belzebuba z torunia 06.04.11, 15:33
    • 01kazimierz Jacek Kurski o mordercy z Łodzi: mógł oglądać d... 06.04.11, 15:37
      Zamiast włóczyć się po sądach lepiej ogłoś bojkot TVN i wrednego Knapika. Tyle pracy i starań a tu taka niegodzwość. W telewizorze byłeś częściej od Moniki Olejnik. 304 euro przekaż dla biednych dzieci z Podlasia skąd jesteś europosłem.
      • Gość: magda Re: Jacek Kurski o mordercy z Łodzi: mógł oglądać IP: *.152.157.126.dsl.dynamic.eranet.pl 06.04.11, 18:28
        Ten kłamliwy człowieczek zaraził się od swego guru paranoją i dobrze -może zniknie wreszcie z tą ...........gębą.
    • stanczykowo Jacek Kurski o mordercy z Łodzi: mógł oglądać d... 06.04.11, 15:58
      Panie Kurski,
      304 EUR piechotą nie lata, a pazerność pańska uchodzi za legendarną.
      Przecież, jak pan sam raczył wspomnieć, pensja posła w kraju była dla pana żenująco (a może to było uwłaczająco?) niska, chociaż większość pańskich wyborców takiej kwoty nigdy na oczy nie widziała, chyba, że jako swój przychód roczny na PIT.
      Ma nadzieję, że teraz nieco może się panu polepszyło i już nie przymiera pan głodem wraz z rodziną. Gdybyż jeszcze zechciał pan siedzieć sobie w tej Brukseli i mniej się tutaj ludziom w kraju na oczy pokazywać... marzenie!
    • Gość: abel Koledzy kolegów PO tłuką kasę w spółkach, radach IP: *.net.stream.pl 06.04.11, 15:59
      nadzorczych, Doni z Bronkiem flancują OFE, a tu taka jatka o 304 ełro. Głupi się na to nabierze. Szkoła Lysa ale zapomniałem jak on miał na imię.
      • Gość: tmajcher Re: Koledzy kolegów PO tłuką kasę w spółkach, rad IP: *.ghnet.pl 06.04.11, 17:17
        Tak tak, stare dobre i głupie gadanie fanatyków PISu. Nie dość, że rzucanie totalnie niepotwierdzonym błotem to jeszcze rozumowanie na zasadzie - "nasi kradną, ale tamci kradną jeszcze bardziej!". Tragedia.
    • Gość: Gosciu Re: Jacek Kurski o mordercy z Łodzi: mógł oglądać IP: *.messagelabs.net 06.04.11, 16:23
      Tu 300 Euro, tam 300 złotych...
      I już nie trzeba będzie beemwiczki licytować :)
    • Gość: nieprawdziwy Polak Kurski o mordercy z Łodzi: mógł oglądać dużo TVN-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 16:28
      Za to Jacek za dużo ogląda telewizji Trewam.
    • jogibaboo Kurski o mordercy z Łodzi: mógł oglądać dużo TVN-u 06.04.11, 16:32
      Jak widzę mordę Kurskiego i słyszę jego wypowiedzi, to we mnie także budzi się bestia. Niech mnie pozwie...
    • vbn53 Kurski o mordercy z Łodzi: mógł oglądać dużo TVN-u 06.04.11, 16:50
      Ja się dziwie, że w Polsce praktycznie nie ma ataków na polityków. Widząc ich uśmiechnięte mordy mówiące teksty z cyklu "Ja ciężko pracuję w sejmie", "Wycieczka na Cypr i jazda melexem po pijaku to część mojej pracy" itp. zwykły człowiek wścieka się. A taki nieuk, tuman, kretyn itp uważa się za lepszego i żyje sobie z państwowej kasy.

• Gość: xplict Kurski o mordercy z Łodzi: mógł oglądać dużo TVN-u IP: *.play-internet.pl 06.04.11, 17:09
      widać złodziejaszek Kurski robi wszystko, żeby zabłysnąć wśród swojego moherowego elektoratu...
    • jerzyk123 Kurski o mordercy z Łodzi: mógł oglądać dużo TVN-u 06.04.11, 18:58
      Obleśny typ.Ten tylko tv "Trwam" ogląda
    • Gość: suix Oj, naoglądał się! Do vivatu! IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.11, 19:34
      Na 100% był nałogowym oglądaczem TVNu- głównej ocymbalarki medialnej. Kto padnie jej ofiarą, tego ocymbali na amen.
      • Gość: Sw.Patryk Re: Oj, naoglądał się! Do vivatu! IP: 81.145.165.* 06.04.11, 20:33
        Mordy tego indywiduum nie mozna juz bardziej zohydzic. Nie sposob.
    • Gość: sąsiad Kurskiego Kurski o mordercy z Łodzi: mógł oglądać dużo TVN-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 21:00
      Przecież to największa menda w okolicy
    • Gość: Cwaniak Kurski o mordercy z Łodzi: mógł oglądać dużo TVN-u IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.11, 21:32
      Cwaniak Kurski, złodziej RP oszust mający pełna gębe frazesów. Cwaniaku pozwij mnie! Jesteś ZŁODZIEJEM, CWANIAKIEM. Tak jak cały PiS.
    • Gość: Opar Absurdu Kurski to prawnie skazany za swoje kłamstwa oszust IP: *.aster.pl 06.04.11, 23:05
      Coś mi też tak mówi....
    • wybitniemadry kurski ty durny wieprzu 06.04.11, 23:23
      za wyludzenie pieniedzy powinni wam pisdzielcom odcinac lapy, ladnie byscie wygladali szczegolnie przy wydawaniu tej ukradzionej kasy
    • Gość: !!! Fajny facio IP: 195.94.208.* 06.04.11, 23:40
      Dalej myśli, że ciemny lud wszystko kupi. Ech(s)Kur..ski, (s)Kur..ski. Obyś się nie pomylił, PiSdolcu.
    • ww_lodz Kurski o mordercy z Łodzi: mógł oglądać dużo TVN-u 07.04.11, 00:02
      Morderstwa członka PiS w Łodzi dokonał mieszkaniec Częstochowy, a nie Łodzi.
    • Gość: bib.fortuna panie jacku chyba niepotrzebna panu kolejna... IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.11, 00:14
      wyskamlana ugoda. a swoja droga bmw juz pan sobie odkupil?
    • morlis Kurski o mordercy z Łodzi: mógł oglądać dużo TVN-u 07.04.11, 00:28
      Kurski ma rację. TVN to najbardziej zajadła i kłamliwa stacja telewizyjna. Dziesiątki razy
      widziałam różne ich nagrania w najróżniejszych wersjach. Czasem przez przypadek
      najpierw puszczali jakieś dłuższe nagranie a potem jak ktoś dostrzegł że jest ono na
      niekorzyść PO szybciutko obcinali nagranie tak żeby dopierdzielało komuś innemu a
      najczęściej PiS-owi. Ta stacja po prostu liże du..y Tuskowi i PO a szuka haków na
      Kaczyńskiego i PiS. To nie Kaczyński dzieli Polaków ale właśnie media /TVN, Gazeta
      Wyborcza/. Cały czas działają na korzyść tylko Tuska i jego kolegów.
      TVN powinno się bojkotować. Jak by spadła im oglądalność do zera to może ktoś
      by się puknął w czoło.
      • Gość: ~pok Re: Kurski o mordercy z Łodzi: mógł oglądać dużo IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.11, 07:58
        Widać ,że jesteś Pisowcem i oglądasz zapierdziałą stację Trwam.Mocherek na główkę i do kościółka!!!!
    • prof-antoni ciemny lud wszystko kupi; chyba nie tym razem 07.04.11, 02:25
      ten z lodzi sluchal kiedys radia maryja i co z tego?
      • aum Re: ciemny lud wszystko kupi; chyba nie tym razem 07.04.11, 04:57
        Re: ~prof-antoni
        Debilne sformułowanie. Za GW. Używasz mózgu czasem ? Facet pochodził Z CZĘSTOCHOWY. Zamordował W Łodzi.
    • aum Kurski o mordercy z Łodzi: mógł oglądać dużo TVN-u 07.04.11, 04:53
      DEBILNY tytuł pismaka z Gazety (ms). Morderca był z Częstochowy, a zamordował w Łodzi. Kurski poprawnie powiedział ''W Łodzi''.
    • Gość: karol Kurski to najzwyklejszy złodziej IP: *.euronet.net.pl 07.04.11, 07:01
      Polak= złodziej,tak nas widzą w Europie a Kurski stara się jak może zapracować na tę opinię .
      • camelot Re: Kurski to najzwyklejszy złodziej 07.04.11, 07:51
        To co TVN ma prostować według Kurkiego? Autentyczny fakt, że podpisał listę i był 5 minut na komisji. Widać, ze w Pisie oprócz Kaczora jeszcze parę innych osób powinno być leczonych u specjalistów od głowy.
    • Gość: X Re: Jacek Kurski o mordercy z Łodzi: mógł oglądać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.11, 08:04
      panie kurski, gdybyś pan uczestniczył w tej komisji normalnie. tvn nie musiłby o panu nic mówić. Pazerność i nieuczciwośc pana jest powodem afery , a nie tvn.jak sie przychodzi spóznionym ,na 15 min- to tylko po to pan przyszedł ,zeby wziąć forsę, na którą ciemny lud poracuje miesiąc.Ale ciemny lud widzi pana pazerność i mam nadzieję, ze da temu wyraz w czasie wyborów i odejdzie pan w zapomnienie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka