Dodaj do ulubionych

Proces po napadzie na Kubę Stępniaka

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.05.04, 21:03
Mateusz Cz.-S., wnuk prof. Zdzisława Czeszejko-Sochackiego. Dobre ! :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: emb Re: Proces po napadzie na Kubę Stępniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 21:38
      Lepsze było kiedyś: "Sławomir W. - syn Prezydenta Rzeczypospolitej" :))
    • bopin bananowiec 14.05.04, 09:28
      Bananowy chłoptaś potrzebował kasy na narkotyki? Rodzinka go wyciągnie, ale
      gazeta to sie teraz naprocesuje. Juz oni nie darują, znamy prawników, jak można
      jakąś forsę wyciągnąć, to nie darują.
    • jacek.69 Zbyt dużo rozbojów 14.05.04, 13:09
      Gówniarze powinni dostać dla przykładu po roku bezwględnej odsiadki, a sam
      wyrok nagłośnić w mediach. Może inne małolaty trochę się zastanowią, zanim sami
      coś takiego powtórzą.
    • Gość: Paulinka Re: Proces po napadzie na Kubę Stępniaka IP: 213.195.187.* 15.05.04, 23:06
      nie no poprostu nie wierze. biedny, zgnębiony Kuba Stępniak, niech się tak
      dalej zachwuje jak się zachowuje a napewno nie raz go jeszcze napadną. sam jest
      sobie winien, gwiazdor wielkiego formatu. phi, to niedorzeczne! jestem tym
      wszystkim oburzona i myślę, że nietylko ja! Mateusz jest za głupi i zbyt
      bojaźliwy żeby zrobić to o co jest oskarżony, owszem jakąś wine napewno ma. tak
      pozatym to gratuluje autorowi artykułu, "...Mateusz Cz.-S (...) Jego zmarły
      przed dwoma laty dziadek, prof. Zdzisław Czeszejko-Sochacki.". świetne,
      rewelacja poprostu. trzeba było jeszcze adres podać.
    • Gość: Majrona Re: Proces po napadzie na Kubę Stępniaka IP: *.rq.pl 15.05.04, 23:21
      Osobiście znam wszystkich trzech napastników, choć niektórym może się wydawać,
      że to nie jest powód do dumy. To nie są chłopcy z rodzin patologicznych czy
      marginesu społecznego. Nie są to też żadni narkomani, jak bezpodstawnie oskarża
      ich w swojej do cna subiektywnej opinii niejaki biopin. Ich czyn nie jest godny
      pochwały, ale nie wierzę, żeby do napadu używali jakiejkolwiek broni. O ile
      wiem, nigdy nie epatowali żadną bronią. Kara, która im grozi jest wg mnie nie
      współmierna co do popełnionego czynu, gdyż musimy mieć na uwadze to, że w tej
      sprawie jest wiele niejasności a wina jest zawsze po obu stronach. Napad ten to
      był szczeniacki, idiotyczny wygłup a nie usiłowanie zabójstwa. Sytuacja
      materialna tych chłopców nie jest zła, więc nie sądze, żeby chodziło im o tę
      osławioną już komórkę. Myślę, że był to głupawy popis siły na nielubianym
      powszechnie koledze. Mam nadzieję, że sąd będzie miał to na uwadze, zanim
      zniszczy życie tych młodych ludzi wysokim wyrokiem.
      • Gość: Michał Re: Proces po napadzie na Kubę Stępniaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 19:23
        Usadzić gnojków w więzionku i cześć.
        Niech nie myślą że mozna bezkarnie dać komuś w pysk, albo ukraść komórkę.
        Na miejscu Stempniaka wytoczył bym im jeszcze proces cywilny o naruszenie
        nietykalności.
        Tak czy siak gówniarze mają przechlapane: do końca swojego zasranego życia będą
        mieli w papierach napisane: "KARANY"
        A to na pewno pozwoli im dostać się na wymarzone studia, zrobić karierę i
        dostać dobrą pracę. Hahaha, z dobrych rodzin. To napewno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka