Gość: Danziger IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.05.04, 21:03 Mateusz Cz.-S., wnuk prof. Zdzisława Czeszejko-Sochackiego. Dobre ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emb Re: Proces po napadzie na Kubę Stępniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 21:38 Lepsze było kiedyś: "Sławomir W. - syn Prezydenta Rzeczypospolitej" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bopin bananowiec 14.05.04, 09:28 Bananowy chłoptaś potrzebował kasy na narkotyki? Rodzinka go wyciągnie, ale gazeta to sie teraz naprocesuje. Juz oni nie darują, znamy prawników, jak można jakąś forsę wyciągnąć, to nie darują. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.69 Zbyt dużo rozbojów 14.05.04, 13:09 Gówniarze powinni dostać dla przykładu po roku bezwględnej odsiadki, a sam wyrok nagłośnić w mediach. Może inne małolaty trochę się zastanowią, zanim sami coś takiego powtórzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulinka Re: Proces po napadzie na Kubę Stępniaka IP: 213.195.187.* 15.05.04, 23:06 nie no poprostu nie wierze. biedny, zgnębiony Kuba Stępniak, niech się tak dalej zachwuje jak się zachowuje a napewno nie raz go jeszcze napadną. sam jest sobie winien, gwiazdor wielkiego formatu. phi, to niedorzeczne! jestem tym wszystkim oburzona i myślę, że nietylko ja! Mateusz jest za głupi i zbyt bojaźliwy żeby zrobić to o co jest oskarżony, owszem jakąś wine napewno ma. tak pozatym to gratuluje autorowi artykułu, "...Mateusz Cz.-S (...) Jego zmarły przed dwoma laty dziadek, prof. Zdzisław Czeszejko-Sochacki.". świetne, rewelacja poprostu. trzeba było jeszcze adres podać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majrona Re: Proces po napadzie na Kubę Stępniaka IP: *.rq.pl 15.05.04, 23:21 Osobiście znam wszystkich trzech napastników, choć niektórym może się wydawać, że to nie jest powód do dumy. To nie są chłopcy z rodzin patologicznych czy marginesu społecznego. Nie są to też żadni narkomani, jak bezpodstawnie oskarża ich w swojej do cna subiektywnej opinii niejaki biopin. Ich czyn nie jest godny pochwały, ale nie wierzę, żeby do napadu używali jakiejkolwiek broni. O ile wiem, nigdy nie epatowali żadną bronią. Kara, która im grozi jest wg mnie nie współmierna co do popełnionego czynu, gdyż musimy mieć na uwadze to, że w tej sprawie jest wiele niejasności a wina jest zawsze po obu stronach. Napad ten to był szczeniacki, idiotyczny wygłup a nie usiłowanie zabójstwa. Sytuacja materialna tych chłopców nie jest zła, więc nie sądze, żeby chodziło im o tę osławioną już komórkę. Myślę, że był to głupawy popis siły na nielubianym powszechnie koledze. Mam nadzieję, że sąd będzie miał to na uwadze, zanim zniszczy życie tych młodych ludzi wysokim wyrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Proces po napadzie na Kubę Stępniaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 19:23 Usadzić gnojków w więzionku i cześć. Niech nie myślą że mozna bezkarnie dać komuś w pysk, albo ukraść komórkę. Na miejscu Stempniaka wytoczył bym im jeszcze proces cywilny o naruszenie nietykalności. Tak czy siak gówniarze mają przechlapane: do końca swojego zasranego życia będą mieli w papierach napisane: "KARANY" A to na pewno pozwoli im dostać się na wymarzone studia, zrobić karierę i dostać dobrą pracę. Hahaha, z dobrych rodzin. To napewno. Odpowiedz Link Zgłoś