Dodaj do ulubionych

PGE Arena zachwycająca, Lechia nie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 20:57
a widzieliscie jak wygladały toalety?
Pokradzione części armatury,
zapchana kanalizacja,
pozamyknych jedna trzecia, bo nie działały,
wszechobecny smród,

Zakaz palenia papierosów na stadionie, a ludzie kopcili az sie dymiło...i co? Nikt nie reagował!!
Wiecej juz tam nie pójdę
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek_Kanarek Re: PGE Arena zachwycająca, Lechia nie IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.11, 21:10
      A dziwisz się ze kradną? kibole lechii są zwykłymi złodziejami, popierają prawo i sprawiedliwość, a więc mają sobie za nic zakaz palenia bo są taaacy prawi... żal tylko prawdziwych kibiców którzy muszą się wstydzić za tych baranów..
      smórd od zawsze towarzyszy prawym i sprawiedliwym
      • Gość: as Jełopy mają alergię na pis i wszędzie ich widzą IP: *.net.stream.pl 16.08.11, 09:20
        nawet na meczu.Ja tam żadnego nie widziałem.
    • Gość: asd strona sportowa IP: *.ip.jarsat.pl 15.08.11, 21:27
      rzut oka na tabelę i co?
      i już wiadomo jakie cele ma Lechia w tym sezonie - utrzymać się...., bo na nic więcej nie ma co liczyć - super fajny stadion i zajebista frekwencja przez jeszcze (myślę) 3 - 4 mecze, nie pomogą Panowie włodarze potrzeba PIŁKARZY: obrońców - prawego i stoperów, ofensywnego pomocnika i napastnika i to co najmniej ze średniej (na polskie warunki) półki - (Niedzielan byłby strzałem w 10), bez tego zapomnijmy o miejscu powyżej 12

być może też wyczerpała się współpraca z Kafarskim - nie wiem, ale przepali się na pewno za jakieś 2 - 3 mecze bez gruntownych zmian

na 3 mecze straciliśmy 6 punktów!!! w tamtym sezonie 3 brakło do 3 miejsca!!! strzeliliśmy 2 gole w 3 meczach, a w statystyce rzutów rożnych i strzałach w każdym meczu przegraliśmy, nawet w tym u siebie przy 34 tyś kibiców z trzecią drużyną od końca w tamtym i tym sezonie!
      HALO!!!! nie daje Wam to włodarze do myślenia????
    • Gość: Problemem PGE Arena zachwycająca, Lechia nie IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.11, 21:37
      Lechii jest grupa kiboli, którzy mają wpływ na gó...arzy stając się ich idolami. Kilkuset patoli plus kilkuset gó...arzy robi wizerunek. Jeśli Lechia chce coś znaczyć musi wprowadzić badania alkomatem wchodzących. Nawalony do zbadania i jak powyżej o, 5 promila won za stadion. Będzie to niełatwe ale się opłaci.

A pisowcy, nic nowego. Już zapomnieli jak jacek Kura był preziem Lechii i co z tego wyszło.
    • Gość: jaja, i tyle PGE Arena zachwycająca, Lechia nie IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.11, 22:15
      na trójmieście ponad 1000 postów a tu... Ha, ha, ha. I jak tam sprawozdania do centrali ?
    • Gość: kibic z gdanska PGE Arena zachwycająca, Lechia nie IP: 213.192.80.* 16.08.11, 07:37
      jedyne co smuci to postawa druzyny?? a skandalicznego zachowania chamow za bramka potrafiacych wygwizdac m.in. modlacego sie ksiedza to nikt nie zauwazyl?
      • Gość: Rav Re: PGE Arena zachwycająca, Lechia nie IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.11, 13:39
        A to akurat pozytywna wiadomość. Tylko... co w ogóle tam robił ksiądz? Czarował? ;P
        • Gość: as Re: PGE>Ochrzczeni durnie pytają o to co sami mają IP: *.net.stream.pl 16.08.11, 16:29
          twój bóg coś w konia cie zrobił hehe
    • Gość: vesp Wygwizdali Słońce Peru IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.11, 08:34
      Król Bajeru Leń I, Donaldu Tusku został wygwizdany przez kibiców. Gwnianka nawet tego nie zauważyła. To jest ślepa miłość i wspólnota interesów
    • Gość: www puste trybuny IP: *.ip.netia.com.pl 16.08.11, 10:23
      żenujące otwarcie, nadmuchana reklama i na koniec wielka klapa, mimo Tuska, tak ocenić trzeba Gdańsk, a szkoda
    • Gość: powitanie osła Re: PGE Arena zachwycająca, Lechia nie IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.11, 08:37
      www.youtube.com/watch?v=HSiv-nNjb6A&feature=player_embedded
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka