Dodaj do ulubionych

Panowie, nie zawłaszczajcie Euro. Piłka jest ko...

IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.12, 08:23
nicniekumam. na euro nie znaczy nie, ale poza to zostawiamy sobie pole do interpretacji?
ze jak nie ma euro to lapiemy za tylki.

bzdura. to nie jest tak, ze mezczyzni szczypia/gwalca kobiety. to iles wykolejonych jednostek, ktore jakby nie kobieta, to by komus wpie***dolily,albo slbo skroily.
Obserwuj wątek
    • Gość: snoop BILETY NA EURO!! IP: *.131.168.217-rev.hti.pl 09.03.12, 15:47
      POSIADAM BILETY NA EURO!

2 bilety 1 kategorii POLSKA - ROSJA
      4 bilety 1 kategorii POLSKA - CZECHY

2 pakiety 2 kategorii na wszystkie mecze grupowe w Warszawie, w tym:
      MECZ OTWARCIA POLSKA - GRECJA, POLSKA - ROSJA, ROSJA - GRECJA

snoop@gazeta.pl
    • szpak.nie Panowie, nie zawłaszczajcie Euro. Piłka jest ko... 09.03.12, 16:01
      Bezpieczeństwo gwarantuje firma Durex.
    • monoekann Re: Panowie, nie zawłaszczajcie Euro. Piłka jest 09.03.12, 16:26
      Pilka jest kobieta.... pusta wsrodku i czasami trzeba napompowac oraz moze sie nia dzielic 22 mezczyzn (lub kobiet) jednego dnia a po jakims czasie sie zuzywa i trzeba wymienic na nowa....
      ostre porownanie...
    • Gość: kama Re: Panowie, nie zawłaszczajcie Euro. Piłka jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 18:15
      ku... mać, pogadanka jak za komuny. ja też chodzę na mecze, jestem kobietą i - w przeciwieństwie do autorki bzdurnego apelu - wiem, że napierdzielają się hoolsi drużyn klubowych i nikt nie będzie tego robił na EURO. Jest to tak oczywiste, że nie rozumiem tego nakręcania spirali w związku z tą akurat imprezą. Pewnie gdzieś tam jakieś ,,reprezentacje" hoolsów się umówią w lesie i będą lać po mordach, ale to już chyba ich sprawa - w końcu robią to z własnej woli, co? Ich życie, ich problem. No i oczywiście życzę powodzenia w przekonywaniu ludzi, o których mówię, apelami w gazecie. Sądząc po poziomie zaprezentowanej znajomości tematu, na pewno się zastosują do prośby ,,fanki piłki nożnej".
    • dalniamichal Panowie, nie zawłaszczajcie Euro. Piłka jest ko... 09.03.12, 18:49
      O czym jest ten 'artykuł'? Na serio nie kumam co on ma 'ukazać, wykazać, przedstawić'.
      • Gość: outsider Re: Panowie, nie zawłaszczajcie Euro. Piłka jest IP: *.phlapa.east.verizon.net 09.03.12, 20:54
        no jeśli krótka szmatka na wystającym tyłeczku samiczki nie jest przynętą i zachętą dla łakomych samców, najczęściej debilnych, dających się łapać i manipulować takimi wymownymi wizualnymi obiecankami, to czym to jest? A że nie zawsze trafi się potulny jamnik gotowy do bycia wycieraczką, tylko napatoczy się jakiś niewyżyty bulterier wymieszany z germańskim owczarkiem i ukraińską hieną, to już skutek uboczny, który trzeba mieć na względzie jako potencjalne ryzyko takich łowów, które wszak nie zawsze kończą się do-w-cipną puentą? Nie chodzi o to iż jest to zaproszenie do gwałtu, ale niewątpliwie jest to przyciąganie niewyżytków zmysłowo-seksualnych i co tu dużo gadać, również zboczeńców wszelkiej maści i gradacji. Czy nie lepiej jak idzie się na imprezę gdzie doinują samce, pijaństwo i wojownicza atmosfera, ubrać się niekoniecznie ekstremalnie przyzwoicie jak jakaś siostra zakonna, ale z jakimś rozsądkiem, znaczy się, z użyciem mózgu, a nie tylko próżności bycia gwiazdką na niebiosach samczych pożądań? Czy to miałoby zaraz być wyrazem zdławionej wolności osobistej? Wszak wolność to nie bezmózgowa, samolubna swawola ale również rozsądek i jakaś samo-dyscyplina moralna, panowanie nad własnymi zachciankami odzwierzęcymi?
        • Gość: hrabina Re: Panowie, nie zawłaszczajcie Euro. Piłka jest IP: *.icpnet.pl 10.03.12, 01:37
          > Wszak wolność to nie
          > bezmózgowa, samolubna swawola ale również rozsądek i jakaś samo-dyscyplina moralna,
          > panowanie nad własnymi zachciankami odzwierzęcymi?

Uwaga, gdyby ktoś się nie orientował - ostatnie zdanie nie jest skierowane do potencjalnych gwałcicieli, ale do potencjalnych ofiar.

Kobieto!, zasłoń się, to nikt cię nie zgwałci. Jak powszechnie wiadomo, w krajach, w których ubiór obowiązkowo zasłania każdy centymetr (np. nos, broda i ucho) tak niebezpiecznego obiektu, jak samica gatunku ludzkiego, odsetek przemocy wobec kobiet równy jest zeru.
          W krajach natomiast, w których panuje wyjątkowa swoboda i rozpasanie moralne zezwalające samicom na noszenie krótkich gaci, jak Szwecja, to aż strach wyjść na ulicę.

Dlaczego tak się dzieje? Prosta prawda znana ludzkości od wieków - heteroseksualny mężczyzna to zwierzę, które na widok pośladka obleczonego w mniej niż piętnaście warstw zaczyna toczyć ślinę, popada w stupor, a następnie z pierwotnym rykiem wpycha prącie w dowolny z najbliższych otworów. Na nic obowiązkowa edukacja, wieloletnia socjalizacja, kochający rodzice i tysiące przepisów prawnych.
          Jedynym sposobem na ochronę kobiet - to dla waszego dobra, laleczki! - jest je schować, ukryć i pozamykać.

Żarty na bok.
          Ludzie, skąd was biorą?
          Jeśli kogoś widok choćby i całkiem nagiego pośladka zespolonego metodą lutowniczą z parą równie nagich cycków i waginą pośrodku prowokują do czegokolwiek poza przełknięciem śliny i ewentualnie ochrypłym szeptem "O matko", to jego miejsce jest w pierdlu i tam gnić będzie. Niezależnie od długości naciąganych na pośladki szmatek.
          Deal with it.

Moje rude prawo wejść sobie do pubu pełnego niewyżytych bulterierów, będąc ubraną, dajmy na to, w sznurek, o ile zakrywa bramki wjazdowe. A nędzne szczątki tego, kto by się do mnie wbrew mojej woli zbliżył na odległość mniejszą niż przewidziana ustawowo, zeskrobywać będą potomkowie jego do siódmego pokolenia.
    • Gość: czlowiek Kobiety, politycy inne VIPy IP: *.adsl.alicedsl.de 10.03.12, 00:01
      Ja tez chce bezpiecznego EURO. Ale co mnie wkurza to to, ze osoby ktore na codzien maja w dupie pilke nozna i sport, zasiada na trybunach, bo maja chody, kase itp.

Euro to jest swieto dla kibicow, ktorzy sie interesuja sportem przez cale zycie. A tu teraz Kobiet (te ktore nie wiedza co to spalony), VIPowie, ktorzy nie wiedza co to atak pozycyjny, albo politycy i inni smieszni dla pokazania sie.

To mnie wkurza! A dla normalnych ludzi biletow nie ma.
    • Gość: antypalikot1 Panowie, nie zawłaszczajcie Euro. Piłka jest ko... IP: *.204.124.71.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.03.12, 08:14
      Świetna pogadanka. Jestem pewien, że pisała to jakaś "socjolożka" albo inna tego typu nowoczesna woman. Ale pojawia się problem, bo Środa pisała kiedyś, że piłka nożna to generalnie dla debilli i żadna mądra kobieta tym sie nie interesuje... Tak na poważnie to w wyborczej często pojawiają się tego typu debilne teksty (swoją drogą jak Michnik może na to pozwalać- pomimo,że to ciemna postać to inteligencji odmówić mu nie można i gdby coś takiego przeczytał to by się zrzygał-pewnie Pacewicz Go oszukuje i nie mówi co wypisują :-)) pisane przez "obiektywnych" zainteresowanych tematem. Generalnie żenada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka