Dodaj do ulubionych

zabawki - prezent

18.06.12, 20:58
witam wszystkich, mam problem jestem chrzestnym i mały niedługo ma urodziny, szczerze mówiąc trochę olewałem tą kwestie wcześniej, a teraz zostałem zaproszony na 5 urodziny już tak oficjalnie i wypada coś kupić, mały pewnie ma większość zabawek, a ja chciałem mu dac cos oryginalnego, fajnego, tylko nie mam pojęcia czym taki dzieciak się lubi bawić? może coś doradzicie? widziałem że w Auchan otworzyli niedawno nowy sklep z zabawkami toys- tak mi się coś kojarzy, warto się tam przejechać? czy jesteś gdzieś jeszcze jakiś fajny sklep z takimi rzeczami?
Obserwuj wątek
    • Gość: Karola Re: zabawki - prezent IP: *.jmdi.pl 10.07.12, 14:02
      Toys"r"Us bo pewnie o to chodzi. Co do zabawek dla takiego dzieciaka może jakieś autko, albo na taką pogodę basen dmuchany, może jakiś lego zestaw:) albo w tym sklepie jakąś pościel fajną, w sumie może też się dzieciach ucieszy;P w sumie wszystko zależy ile chcesz przeznaczyć kasy
      • Gość: Marysianka Re: zabawki - prezent IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.12, 08:57
        Pięcioletni chłopczyk powinien już chyba znać litery? To może zestaw scrabble mu kup. Na początek zagraj z nim, potem rodzice będą z nim grywali. Nauczy się ortografii w sposób naturalny. Albo jakąś zabawkę na baterię - np. dźwig budowlany. Mój bawił się takim dźwigiem kilka lat. Ale klocki Lego też są zawsze mile widziane.
    • kristina_barcelona Re: zabawki - prezent 30.07.12, 11:37
      Jezeli chodzi o Gdańsk to faktycznie, chyba najlepiej z Toys"R"Us skorzystać. Tam masz wszystko od zabawek przez sprzęty sportowe po gry komputerowe, książki, tornistry itp.
      Skoro olewałeś sprawę, jak to sam piszesz - może warto kupić coś co zapamięta np rower albo PlayStation?
      Czym się interesuje ten Twój chrześniak?
    • professionalteaching Re: zabawki - prezent 12.10.12, 20:13
      może po prostu zamów coś przez Internet ;) zamiast chodzić pomieście? No teraz 5-latek różnymi zabawkami może się pobawić. Mojemu synkowi spodobało się np. Magformers II - może sobie układać różne stworki :)
    • jolusia552 Re: zabawki - prezent 22.09.16, 22:27
      Chrześniak chyba już podrósł, ale na pewno komś się przyda : Córa mojej kuzynki dostała ode mnie taką krowę do dojenia - ciekawa zabawa, bo dojenie odbywa się losowo, potrzebne są różne kombinacje, aby wydoić krowę, zobacz :
      www.youtube.com/watch?v=qamFz_fWe2Q

Fajne są jeszcze gry nietypowe np. dentystka z ciastoliną, wyskakujący pirat czy mądry zamek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka