bozenkiska 30.08.12, 10:46 Był ktoś w OTC ONLINE na jakimś zabiegu? Co myślicie o tym miejscu? Zabiegi są skutecznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MARASKA Re: OTC Online w Baltic Oasis Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.12, 13:40 Ja byłam ;p Bardzo przyjemne miejsce. Wewnątrz - klasa. Obsluga była bardzo miła i otrzymałam kilka naprawdę fajnych rad. A na co chcesz zabieg? Bo widzisz, żeby azbieg był skuteczny musi być dobrze dobrany i wykonany kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata213 Re: OTC Online w Baltic Oasis Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 10:37 Tak jak tu napisała kolezanka powyzej, trzeba chodzić na kilka zabiegów zeby były efekty. To ja miałam taką sytuację, pochodziłam trochę i wcale nie załuje. Wszystko było jak nalezy. Nic nie bolało. Bardzo fajną panią miałam. Oby było wiecej takich gabinetów. Odpowiedz Link Zgłoś
basienka1239 Re: OTC Online w Baltic Oasis Gdynia 10.12.12, 12:59 Ja bylam w OTC na zabiegu na cellulit. Został profesjonalnie wykonany widać już różnice. Napewno tam wrócę:) Odpowiedz Link Zgłoś
krystynka829 Re: OTC Online w Baltic Oasis Gdynia 12.12.12, 12:18 Byłam na zabiegu usuwania cellulitu i powiem szczerze,że widac efekty. Profesjonalna obsługa dbają o higienę. Napewno do nich wróce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agelika123 Re: OTC Online w Baltic Oasis Gdynia IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.13, 05:30 Salon przeniósł się kilka ulic dalej bo baltc jest zamkniety. Są teraz przy Batalionow Chlopskich (w takiej żółtej willi) Ale mają teraz "wypasione" gabinety, szczena mi opadła WOW. Obsługa jak zwykle rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kler Re: OTC Online w Baltic Oasis Gdynia IP: *.eltronik.net.pl 08.01.13, 14:32 Dzięki za info . Długo mnie nie było i nie jestem na bieżąco. A tylko u nich czułam się komfortowo , więc na pewno ich owiedzę w nowej siedzibie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliafa Re: OTC Online w Baltic Oasis Gdynia IP: *.eltronik.net.pl 29.01.13, 17:31 Byłam na Batalionach na kilku zabiegach usuwania pierwszych zmarszczek. Rewelacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agelika123 Re: OTC Online w Baltic Oasis Gdynia IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.13, 05:27 Byłam wczoraj na fadiofrekwencji na uda, maksymalnie zadowolona. Znowu mnie wygląd tego salonu zaczarował. Chyba mają jakiegoś dekoratora bo ślicznie jest, aż się nie chce wychodzić hihihi. Dowiedziałam się na do końca lutego jest jakaś mega promocja na odchudzanie. Nie ma tego na stronie ale jest na ich profilu na fejsie ups :) facebooku. Chyba wykupię. Wychodzi coś koło 30 za zabieg i ważne pół roku. Muszę tylko kaske zebrać hihi. Koleżanka korzystała z podobnego zestawu w zeszłym roku i spadła za wagą, wygląda super. Lato idzie, fajnie byłoby wyskoczyć na plaży z płaskim brzuszkiem hihi, a ćwiczyć nie mam czasu. Odpowiedz Link Zgłoś