12345mmm 24.07.04, 12:04 Dlaczego w województwie są dwa URZĘDY MORSKIE tz. GDANSKI I SŁUPSKI. Kto płaci za nie.Kto płaci za ich utrzymanie,kiedy prawie nie mamy floty,a kutry będą złomowane.Kto odpowie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nafta_lina A wiesz o czym piszesz??? 25.07.04, 08:14 Zorientuj się czym zajmują się Urzędy Morskie, a potem zadawaj pytania. Może będą mądrzejsze - pytania, nie Urzędy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
12345mmm Re: A wiesz o czym piszesz??? 25.07.04, 12:12 nafta_lina napisał: > Zorientuj się czym zajmują się Urzędy Morskie, a potem zadawaj pytania. > Może będą mądrzejsze - pytania, nie Urzędy:)) TAK WIEM..Mam z nimi do czynienia,i nichciej bym negatywne fakty pisał. Dwa urzędy SZCZECINSKI I GDANSKI W OBECNEJ GOSPODARCE MORSKIEJ SĄ WYSTARCZAJĄCE. Odpowiedz Link Zgłoś
nafta_lina Re: A wiesz o czym piszesz??? 25.07.04, 17:39 12345mmm napisał: ..... i nichciej bym negatywne fakty pisał. Ależ nie krępuj się, napisz - masz szanse udowodnić swą tezę o zbędności jednego z Urzędów. Z twego pierwszego postu wynika, że zajmują się głównie jednostkami pływającymi - co wg mnie jest nieprawdą. Mając ważkie argumenty zwróć się do swego posła - niech ma trochę zajęcia. Skutek będzie mizerny, ale ty zrobisz coś pożyteczniejszego od pisania niejednoznacznych postów. Życzę sukcesów i zostania ministrem infrastruktury, albo innej gospodarki morskiej:) _linka Odpowiedz Link Zgłoś
12345mmm Re: A wiesz o czym piszesz??? 25.07.04, 18:02 MIŁY PANIE, WYSTARCZY ZAPYTAĆ POLSKICH RYBAKÓW MORSKICH NIE BĘDĘ PROWADZIŁ EDUKACJI W INTERNECIE,JEŚLI JEST PAN Z 3 MIASTA TO PRZEKONA SIĘ PAN WE WRZEŚNIU. POZDROWIENIA./PROSZĘ ODROBIĆ LEKCJĘ/pa. Odpowiedz Link Zgłoś
nafta_lina Re: A wiesz o czym piszesz??? 25.07.04, 21:12 Krzykliwa mądralo, Po jaką cholerę podnosisz temat w necie jednocześnie odżegnując się od "EDUKACJI W INTERNECIE". ..."PRZEKONA SIĘ PAN WE WRZEŚNIU" - zmień nicka na Kassandra. Biadolić i mądrzyć się to każdy potrafi, nawet ja. Do próby zapobieżenia złu to już nie ma tak wielu, czego jesteś dowodem:( Ci pa, biadolcu/mazgaju (do wyboru) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GP Re: POMORSKIE-JEST BARDZO BOGATE?? IP: *.nsm.pl 25.07.04, 15:17 A niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego w Polsce są 2 szkoły morske,jeżeli mamy pod polską banderą 5 statków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do-GP- Re: POMORSKIE-JEST BARDZO BOGATE?? IP: *.vc.shawcable.net 25.07.04, 21:39 W sumie -MADRE PYTANIE-...Po to,zeby po czesci z kieszeni podatnika wyksztalcic "WILKA MORSKIEGO",a za to ONI beda pracowac na -OBCYCH STATKACH.....A flota polska jest tak "PRZEOGROMNA",ze "AZ"-minister rolnictwa jest jej -"ZNAWCA"-pozdrawiam 3miasto-Marek-Kraj ,ktory posiadal potezna flote HANDLOWA i RYBACKA-OBFITUJE teraz we FLOTE-KAJAKOWA. Odpowiedz Link Zgłoś