lucy_z 19.04.02, 12:42 Kasię czekają w przyszłym tygodniu ciężkie boje!!!!!!! Trzymajmy za Nią kciuki!!!!!! Wspierajmy Ją duchowo, proszę!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skorpik Re: Trzymamy za Kasię !!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.04.02, 13:06 podpisuje sie oburącz, obunóż i całym sercem :))))) i rezerwuje sobie pierwszą wycieczkę!! Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Trzymamy za Kasię !!!!!!!!!!! 19.04.02, 13:30 Gość portalu: skorpik napisał(a): > podpisuje sie oburącz, obunóż i całym sercem :))))) > i rezerwuje sobie pierwszą wycieczkę!! Hi, hi Skorpiku - na tę pierwszą wycieczkę to już się długa kolejka ustawiła.:))) A kciuki trzymam cały czas: właśnie stukam dwoma palcami.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpik Re: Trzymamy za Kasię !!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.04.02, 13:40 SUPER!!! to może sie zjednoczymy w zwarta grupę turystów tubylczych i obcych? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Trzymamy za Kasię !!!!!!!!!!! 19.04.02, 13:45 Ja już kiedyś tę kwestię podnosiłam, ale znikła w ferworze. Jak mówią Francuzi: Szamo ni? Pewnie, że chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH Re: Trzymamy za Kasię !!!!!!!!!!! IP: *.pl-net.pl 19.04.02, 15:04 trzymam kciuki i owszem za kasie zawsze i w kazdych okolicznosciach...ino co to za ciezkie boje? egzamin na pilota wycieczek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Trzymamy za Kasię !!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* 19.04.02, 15:16 Gość portalu: aCH napisał(a): > trzymam kciuki i owszem za kasie zawsze i w kazdych okolicznosciach...ino co to > > za ciezkie boje? egzamin na pilota wycieczek? > :) Właśnie tak!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH Re: Trzymamy za Kasię !!!!!!!!!!! IP: *.pl-net.pl 19.04.02, 15:22 ualll czy moze byc ze resztki inteligencji zachowlay sie w tym przezartym alkoholem ciele? :)))) to ja tez na wycieczke...sugeruje ogolnoforumowy wypad pod przewodnictwem naszej niebawem swiezo upieczonej pani przewodnik dyplomowanej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Trzymamy za Kasię !!!!!!!!!!! IP: 192.168.2.* 19.04.02, 16:36 Kasia! Kasia!! Kasia!!! Na pewno zdasz. To kiedy ta wycieczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les1 Re: Trzymamy za Kasię !!!!!!!!!!! IP: *.mweb.co.za 19.04.02, 23:11 Kasiu.... bedzzie tak jak powinno... Ty ich wszystkich po prostu znokautujesz... Kasia!!!...Gora!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Green Re: Trzymamy za Kasię !!!!!!!!!!! IP: *.big.pl / 172.16.1.* 22.04.02, 09:11 No i niech wreszcie wraca na forum! Kasia! ile się można uczyć! naukowo stwierdzono, że można się przeuczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Trzymamy za Kasię !!!!!!!!!!! 22.04.02, 09:34 Gość portalu: Green napisał(a): > No i niech wreszcie wraca na forum! Kasia! ile się można uczyć! naukowo > stwierdzono, że można się przeuczyć! No dziś to już Kasia nie uczy się. Dziś i jutro sprawdza ile się "naumiała". A więc szczególnie teraz trzymajmy te kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Trzymamy za Kasię !!!!!!!!!!! 22.04.02, 09:53 A ktoś ma jakieś wątpliwości? Zda i to z wyróżnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Trzymamy za Kasię !!!!!!!!!!! 22.04.02, 12:18 zoppoter napisał(a): > A ktoś ma jakieś wątpliwości? Zda i to z wyróżnieniem. Wątpliwości to nikt nie ma, ale te zaciśnięte kciuki zawsze mogą się przydać.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Trzymamy za Kasię !!!!!!!!!!! 22.04.02, 12:27 petelka napisał(a): > zoppoter napisał(a): > > > A ktoś ma jakieś wątpliwości? Zda i to z wyróżnieniem. > > Wątpliwości to nikt nie ma, ale te zaciśnięte kciuki zawsze mogą się przydać.:) > )) > Ale wtedy trzeba nosem klawiaturę obsługiwać ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Trzymamy za Kasię !!!!!!!!!!! 22.04.02, 12:31 zoppoter napisał(a): > petelka napisał(a): > > > zoppoter napisał(a): > > > > > A ktoś ma jakieś wątpliwości? Zda i to z wyróżnieniem. > > > > Wątpliwości to nikt nie ma, ale te zaciśnięte kciuki zawsze mogą się przyd > ać.:) > > )) > > > Ale wtedy trzeba nosem klawiaturę obsługiwać ;o))) Mi udaje się dwoma palcami.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Trzymamy za Kasię !!!!!!!!!!! IP: *.com / 192.168.0.* 22.04.02, 13:00 petelka napisał(a): > Mi udaje się dwoma palcami.:))) > Ja już trzymam od wczoraj;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Uprzejmie donoszę.... 22.04.02, 23:27 że część pierwszą i drugą zdałam, na razie nie fikam z radości, bo pozostał mi jeszcze objazd i obejście (jak to brzmi!), ale to w środę! A teraz już tak całkiem nieoficjalnie: Kochani jesteście!! A jak ja się przez Was bałam, i jeszcze mam stracha! żeby nie oblać, żeby z siebie przed Wami kretynki konkursowej nie zrobić, żebyście się za mnnie wstydzić nie musieli. Żebym mogła Wam w oczy popatrzeć! Jeden kamień wielkości koła z Wielkiego Młyna spadł mi z serca. A teraz odpadam i idę spać - po raz pierwszy od dłuuuuuuuugiego czasu BEZ książki !!!! pozdrawiam Was bardzo serdecznie. Jeszcze tylko troszkę za mnie potrzymajcie w środę, dobrze? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Uprzejmie donoszę.... 22.04.02, 23:30 Hurrrrrrra Kasia, Hurrrra! Trzymam kciuki! Cholera, w środę mi to troche skomplikuje funkcjonowanie, ale czego się nie robi dla Kasi! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Kciuki i funkcjonowanie 22.04.02, 23:37 Iwa, przede wszystkim - baaardzo spóźnione, ale uśiechnięte zyczenia!!! mam zaległości w lekturze, więc będę pewnie tak wyskakiwała jak ten Filipek z... A co do kciuków i funkcjonowania, nie pętaj się! Przecież ten egzamin będzie trwał od 9:00 do 16:00, to dopiero by był widok z tymi kciukami!!! tyle godzin!!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Kciuki i funkcjonowanie 22.04.02, 23:44 A jak już zdasz, Kasiu, to: 1. marsz do mojej cioci 2. proszę mnie oprowadzić, bo, jak się okazuje, jestem guła I tak będę trzymać kciuki, nie ma wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_57 Re: Kciuki i funkcjonowanie IP: *.manhattan.gda.pl 23.04.02, 08:38 1. Tak jest! Po koku... itd. (umiem na pamięć!). 2. No to się rozumie! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jarromir Re: Uprzejmie donoszę.... 23.04.02, 00:15 kasia_57 napisał(a): > Jeszcze tylko troszkę za mnie potrzymajcie w środę, dobrze? :))))))))) Jeśli to ta środa, to się nie spóźniłem !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Uprzejmie donoszę.... 23.04.02, 11:01 kasia_57 napisał(a): > że część pierwszą i drugą zdałam, na razie nie fikam z radości, bo pozostał mi > jeszcze objazd i obejście (jak to brzmi!), ale to w środę! > Jak widzisz Kasiu nikt tutaj nie miał najmniejszych wątpliwości, że zdasz.:))) A te kciuki to były trzymane tak na wszelki wypadek.:))) > Jeszcze tylko troszkę za mnie potrzymajcie w środę, dobrze? :))))))))) Oczywiście (też na wszelki wypadek.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpik Re: Trzymamy za Kasię !!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.04.02, 10:45 KASIU!!!!! to wspaniała wiadomość, gratulacje i dalej zaciskam paluchy (chyba wywalą mnie z roboty za to bezrobocie hahah). Jesteś genialna! tak trzymaj!! serdeczności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Trzymamy za Kasię !!!!!!!!!!! IP: *.brzezno.xlan.pl / 192.168.2.* 23.04.02, 20:47 Hurrra, wiedziałem że sobie poradzisz!!! Terenówka to pikuś! (mam nadzieję ;-) Opowiesz o egzaminach? Pytania, trasy, kto gnębił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Trzymamy za Kasię !!!!!!!!!!! IP: *.com / 192.168.0.* 24.04.02, 11:56 Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > Hurrra, wiedziałem że sobie poradzisz!!! > Terenówka to pikuś! (mam nadzieję ;-) > Opowiesz o egzaminach? > Pytania, trasy, kto gnębił? Przypominam, że Kasia jeszcze dzisiaj...się męczy. Jeszcze potrzymajmy te kciuki;) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Trzymamy za Kasię !!!!!!!!!!! 24.04.02, 13:57 Gość portalu: lucy_z napisał(a): > Przypominam, że Kasia jeszcze dzisiaj...się męczy. Jeszcze potrzymajmy te > kciuki;) Ciekawa jestem czy już Kasia skończyła tę terenówkę a tym samym czy już mogę przestać trzymać te kciuki - trochę mi już palce zdrętwiały.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpik Re: Trzymamy za Kasię !!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.04.02, 15:15 to raczej wyglada jak bieg na orientację hahah mi już tak zsiniały , że ... ale trzymam dalej.!! Kasiu powiedz kiedy "puścić"? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Kasiu, już można?!!! 24.04.02, 19:33 Ile można trzymać. Powiedz, że już mogę zrobić przepierkę. Jak Ci...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Kasiu, już można?!!! IP: *.brzezno.xlan.pl / 192.168.2.* 24.04.02, 19:48 Do nocy, Iwa, do nocy ;-) Co, zapomniałaś jak to może być na terenówce? A po egzaminie trzeba jeszcze go uczcić ;-))) Kasiu, odezwij się! Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Kasiu, już można?!!! 24.04.02, 19:54 Krzysiek, ale ja mam baterię przygotowaną i czekam na hasło. Boję się odbezpieczyć...Ech, a te moje terenówki...to właściwie były trzydniówki. Ale w końcu Gdańsk jest chyba mniejszy niż takie Tatry, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Kasiu, już można?!!! IP: *.com / 192.168.0.* 24.04.02, 19:58 iwa.ja napisał(a): > Krzysiek, ale ja mam baterię przygotowaną i czekam na hasło. Boję się > odbezpieczyć...Ech, a te moje terenówki...to właściwie były trzydniówki. Ale w > końcu Gdańsk jest chyba mniejszy niż takie Tatry, co? Kasia milczy jak zaklęta. Długo to oblewanie trwa;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Prosze Kochanego Towarzystwa......... 24.04.02, 22:10 Zdałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kochani, dziękuję za kciuki!!!!!!! Żyję (ku nieopisanemu zdumieniu otoczenia, swoim także). Nawet książki nie powącham (co najmniej do jutra) jestem tak szczęśliwa, że nawet sobie nie wyobrażacie. :)))))))))))))))))))) Egzamin... nie chciałabym tego przeżywać raz jeszcze. Ciężkie roboty przy tym, to przysłowiowy "pikuś". Żyję... idę sprawdzić, czy na pewno żyję!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Prosze Kochanego Towarzystwa......... 24.04.02, 22:22 ale co jest, Kasia? Mam odbezpieczać?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Re: Prosze Kochanego Towarzystwa......... 24.04.02, 22:26 Odbezpieczać, strzelać korkami, robić przepierki, pisać wszystkiimi palcami, przestać trzymać kciuki. Jestem pełną gębą przewodnik. To jest! Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Prosze Kochanego Towarzystwa......... 24.04.02, 22:29 No to my z Krzysiem sie pewnie uwalimy w tym Beskidzie... za kolejnego przewodnika. Grafik wycieczek jakis już masz? A ciocia? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 W takim razie.... 24.04.02, 22:36 po pierwsze, życzę Wam boskiej pogody! po drugie - kaca i tak nie będziecie mieli, zmiana klimatu. Po trzecie - Ciocia - na przyszły tydzien. Po czwarrte, ja nie w Beskidzie, ale też będę nieżywa! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: W takim razie.... IP: *.brzezno.xlan.pl / 192.168.2.* 24.04.02, 23:06 Gratulacje dla przewodnika gdańskiego od przewodnika górskiego ;-) A wielki toast to wespół z Iwą wzniesiemy za Ciebie gdzieś na zachód od Komańczy w sobotę wieczorem. Jak byś miała przypadkiem czkawkę - to przez nas! ;-))) Fajno, że Ci się udało, przy okazji opowiedz jak było, jaką trasą ciągali, itd. A gdybyś miała ochotę jeszcze powalczyć, to zapraszam na kurs przewodników górskich (beskidzkich i sudeckich). Tu w Gdańsku, jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: W takim razie.... 24.04.02, 23:14 Nie lubisz w Tatry, ale jak tak na przyklad by Cię swędziało...to Ci pomogę...się podrapać... Hej, jesce tak nie bylo i nie smie byc coby przewodnicy nie mieli za co pic!!! Zdrawko! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Re: W takim razie.... 24.04.02, 23:21 a ja pamiętam zasłyszane: popijoj, popijoj, Nowy Torzek mijoj, Nowy Torzek minies, nie bój sie, nie zginies... i parę innych, ale tutaj następuje pisk cenzury. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: W takim razie.... IP: 168.143.113.* 24.04.02, 23:25 iwa.ja napisał(a): > Nie lubisz w Tatry, ale jak tak na przyklad by Cię swędziało...to Ci pomogę...się podrapać... A !!! Teraz wiem z czego egzaminowani sa przewodnicy ;) Jak jest wieksza grupa nadazasz ..... ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Zgadzam się na czkawkę! 24.04.02, 23:18 Trasa: od Dworca PKP, tradycyjnie - do Nowego Portu - na nabrzeże Ziółkowskiego. Tam "opowieści drzewa sandałowego" czyli Westerplatte z podziałem na godziny (wiesz, kadra, czas ataków, nalot, itp), potem Brzeźno, ul. Gdańska (i tu akurat mnie się dostało, a tak nie chciałam tej ulicy, bo mi sie wydawało, że tam nie powiem ani słowa - powiedziałam, mało - gadałam, jak najęta, isama się zdiwiłam, że tyle można), no a potem przez Przymorze, Sopot, do Gdyni. KOło Riwiery postój i MOlo południowe. Powrót górą, czyli Sopot - Al. NIepodległości, Oliwa (z katedrą włącznie), okolice Akademii Medycznej, Plac Solidarności. Stąd kurcagolopkiem po mieście - Łagiewniki, POczta Polska (trafiło mnie drugi raz - tym razem -jak na zawołanie. Temat marzenie!), zamczysko, Długie Pobrzeże, Mariacka... Psychicznie nie wyrabialiśmy. Bo nikt nie wiedział, poza własnymi domniemaniami, jak wypadł. Grupa wspaniała, i kompletnie bez zawiści. Wszycy zdaliśmy. Nawet nie mieliśmy siły się cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: Zgadzam się na czkawkę! IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.02, 23:24 Kasiu ulzylo?:))) Serdeczne gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Re: Zgadzam się na czkawkę! 24.04.02, 23:27 Ulzylo. Nawet nie wiesz, jak bardzo. Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: Zgadzam się na czkawkę! IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.02, 23:29 chodz na chat pogadamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: Zgadzam się na czkawkę! IP: 168.143.113.* 24.04.02, 23:39 Co tam czkawka...minie..., najwazniejsze, ze osiagnelas to co chcialas, a to wlasnie pozostanie !!! GRATULUJE !!! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Re: Zgadzam się na czkawkę! 24.04.02, 23:45 :)))))))))))))))) dziekuje!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: Zgadzam się na czkawkę! IP: 168.143.113.* 24.04.02, 23:56 kasia_57 napisał(a): > :)))))))))))))))) > dziekuje!!!!!!!!! Podziekuj sobie Kasiu, Ciebie to kosztowalo wiele pracy, wyzeczen...zdalas i to Twoja nagroda !!!. Dalszego powodzenia i pomyslnosci w pszyszlosci ! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Przy najbliższej okazji....... 24.04.02, 23:48 ....jak się Kasiu spotkamy to poświętujemy z tej okazji, oj poświętujęmy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: :-)))) 24.04.02, 23:55 kasia_57 napisał(a): > Ja mam taką nadzieję, Lucy...:-) Kasiu????? Jak się czujesz????? Czy napięcie opadło, czy jeszcze trzyma??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Re: :-)))) 24.04.02, 23:56 opadlo, ale chyba jeszcze nie wierze. Ja tak jak tenkonik w kieracie, po ciezkiej harowie, nagle chomato zdjeli. I kon zglupial. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: :-)))) 25.04.02, 00:00 kasia_57 napisał(a): > opadlo, ale chyba jeszcze nie wierze. Ja tak jak tenkonik w kieracie, po > ciezkiej harowie, nagle chomato zdjeli. I kon zglupial. :)))))) Ale chłopaki są dumni!!! Wyobrażam sobie;))) Może im z tej okazji coś smacznego upichcisz?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Re: :-)))) 25.04.02, 00:04 to ja chyba wolę iśc na jakiś nastęny kurs albo egzazmin.........:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: :-)))) 25.04.02, 00:09 kasia_57 napisał(a): > to ja chyba wolę iśc na jakiś nastęny kurs albo egzazmin.........:) To co Kasiu będzie następne??????;))) Idę już, dobranoc, do jutra :))) Aga bez zmian, dostaję już wariacji:(((((( Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek z trasy egzaminu... IP: *.brzezno.xlan.pl / 192.168.2.* 25.04.02, 06:58 Kasiu, mieszkam 100 m od Gdańskiej (drepczę przez nią przynajmniej 2 razy dziennie) - smętna ulica. A najsłynniejsze wydarzenie - przejazd Hitlera po wizytacji zdobytego Westerplatte. Brrr... Jeszcze raz gratuluję. Aha, kurs w Gdańsku to kurs przewodników beskidzkich lub sudeckich, na tatrzańskich to polecam Iwę i Kraków ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Re: z trasy egzaminu... 25.04.02, 08:25 Cale zycie, jak tylko bylam w Polsce, zmuszano mnie do chodzenia po gorach - tych wysokich i tych niskich. MOja Mama bowiem, w czasie wojny byla w 1 PSP w nowosądeckiem, potem łaziła po górach (kochała wsponaczki - brrrr) i mieszkała Zakopanem - kiedy była w kadrze narodowej, a potem trenerem. NIe wiem więc, czy stać mnnie na szczerą sympatię do teego typu zajęcia. Wiadomo, jak coś się robi "z musu" - nie robi się tego dobrze. Do ZAkopanego nie jeżdżę od lat! Jeżdżę jedynie do Gorczańskiego Paku NArodowego - do przyjaciół doładować akumulatory. Ale teraz się tak zazczęłam zastanawiać, czy dla samej siebie nie warto "czegoś takiego" skończyć. Na razie mam chrapkę na Malbork a potem na Kraków. Ja jestem typowy mieszczuch! :)))) Psiakość, gdybym ja wiedziała o tym HItlerze na Gdańskiej! A tak musiałam dokonywać cudów i wymyślać. A przyznam Ci się teraz na spokojnie, że właśnie za tę nieszczęsną Gdańska dostałam słowa uznania. I aż mmnie wcisnęło w fotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bno1 Re: z trasy egzaminu... IP: *.gunb.gov.pl 25.04.02, 09:42 Gratulacje z Warszawy!!!! A od wtorku wieczorem gratulować będę już z Gorców. Jak pozwolisz, to pozdrowię góry od Ciebie. I to w najbardziej wyrypiarskich miejscach. Odpoczywaj! Ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Gorce 26.04.02, 08:38 Dziękuję za miłe słowa. Dla takich (i tylu miłych!) gratulacji - warto było tak kuć. Jesteście wszyscy najmilszą nagrodą zaa to kucie i te zwątpienia. POzdrów Gorce ode mnie, pozdrów koniecznie! Życzę Ci cudownych chwil, zreztą w Grocach chwile zawsze są cudowne. A gdzie będziesz konkretnie ???? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: GRATULACJE!!! 25.04.02, 08:26 Kasiu, jeszcze raz gratulacje.:))))) Jak ktoś już napisał: zapracowałaś sobie na nie uczciwie.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Jestem szczęśliwa! 25.04.02, 08:27 :-))))))) A teraz jadę się poszwendać po MOIM Gdansku - ale dzisiaj bez celu i zamysłu! Co za luksus! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpik Re: Jestem szczęśliwa! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.04.02, 09:37 jak to wspaniale taką wiadomość z rana przeczytać!!!!! HURAAAAAAAAA!!! Kasiu pozwól, że pierwszą biurowa kawke wypije z dodatkiem ... za Twój SUKCES! zazdroszczę, podziwiam, gratuluje, ściskam.... Tak trzymaj w dążeniu do celu, szczęścia, satysfakcji i czego sobie zażyczysz:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Rozpierającego szczęściem i usmiechemna na pysku spacerku ahoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh i ja gratuluje!!!!!!!!!!!!! IP: *.am.gdynia.pl 25.04.02, 10:10 i zmykam! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Gdańska, góry itd. IP: *.brzezno.xlan.pl / 192.168.2.* 25.04.02, 18:02 Gdyby Cie jednak pociągnęło w góry, to szukaj kontaktu z SKPT, chocby przeze mnie ;-) O Gdańskiej był ciekawy tekst w ostatnim (10-12) numerze "30 dni" z ub. roku. A o Hitlerze - w numerze 9. W skrócie: 19.IX.39 - najpierw była parada na Długiej, impreza w Dworze Arusa, spacery po mieście i obiad, potem spod Żurawia popłynął jakąś krypą z Kriegsmarine pod Westerplatte, obejrzał z pokładu i przepłynął do Nowego Portu, skąd Szkolną, Oliwską, Krasickiego, Gdańską, Chrobrego i Kościuszki dojechał do Grunwaldzkiej i dalej do Grandu w Sopocie na nocleg. Drugie zwiedzanie przylądka, z towarzystwem oficerów włoskich i japońskich, było dwa dni później. Cholera, pętał się przez cały miesiąc po Polsce i zwiedzał, aż żal że nie spotkała go jakaś przykrość. Ale niewiele brakowało, po zdobyciu Warszawy urządził sobie defiladę, na którą zalążki naszego ruchu oporu przygotowały zamach bombowy. Olbrzymi ładunek (bodaj bombę lotniczą) umieszczono w ruinach zbombardowanego domu, niestety ten który miał ja odpalić miał rozkaz - bez 100% pewności że Hitler jedzie w danym samochodzie nie wysadzać. Nie miał tej pewności. Pomyślcie, w 1939r. szlag trafia Hitlera, to by dopiero był numer! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 zamachy na Hitlera 25.04.02, 22:14 ja myślę, że tylko krowa nie zmienia poglądów, i pewnie przyjdzie czas i na góry. Z tym Hitlerem - mogło byc zupełnie inaczej, ,kiedys miałam w garści pozycję "Kociewskie zamachy na Hitlera" - niestety nieudane, co wiemy z efektu końcowego. Nie czytałam tego, bo wtedy jeszcze czytałam na czas a nie dla przyjemności, a teraz nie moge sobie przypomnieć GDZIE ja to widziałam!!!!! ot, "Polak mądr po szkodzie" Jaki Gdańsk jest śliczny, jak siępo nim łazi dlatego, że się chce a nie dlatego, że trtzeba się go uczyć! Mam dzisiaj kaca giganta. pozdrówka dla wszystkich! Skacowane ale uśmiechniete pozdrówka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś