Gość: Kibic IP: *.pl / 82.160.43.* 25.10.04, 21:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LECHIA GDAŃSK [...] IP: *.d-star-eutelsat.com 25.10.04, 21:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janosik [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 08:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janosik DZIWNE MODEROWANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 12:05 Pamiętam niektóre wpisy, które zostały usunięte, w tym oczywiście mój i nie przypomianm sobie, by było w nich coś niezgodnego z prawem lub regulaminem. W moim poście przyrównałem dwóch Panów ze zdjęcia numer 7 do zwierzęcia kojarzonego z Tytusem. Czy to było większe złamanie prawa niż publikacja zdjęć osób prywatnych bez ich zgody ani bez zgody prokuratury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe Re: DZIWNE MODEROWANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 13:58 najwidoczniej moderator jest znajomym pseudokibicow skoro az tak zaciekle ich broni kasujac zgodne z regulaminem posty (w tym moj). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miop Re:widac naklad w 3miesciespada i trzeba siegac IP: 195.136.193.* 26.10.04, 16:42 do metod rodem z trybuny ludu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: DZIWNE MODEROWANIE IP: *.intellecprop.mpg.de 26.10.04, 18:09 stary, nie ma zadnych podstaw prawnych zeby nie mozna bylo opublikowac zdjec tych baranow. Zeby ci to wyjasnic, ani mi sie chce, ani chce mi sie wlasnie tobie, bo jak z nimi trzymasz to tez musisz byc niezle ziolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: DZIWNE MODEROWANIE IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 10:40 A jeśli którys z nich rozpozna samego siebie to co ma zrobić? a) zgłosić to na policję? (nie ma sensu, przecież już go znają, nawet mają nr telefonu), b)rozdawać autografy dzieciom, które chcą iść w jego ślady, a na razie śledzą jego karierę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koba Re: DZIWNE MODEROWANIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 10:53 prawdopodobnie niestety moderatorzy często usuwaja coś tylko dlatego że ktoś nacisnął "skasować" - bez wchodzenia w istotę sprawy (i nie usuwają gorszych postów jeśli nikt nie nacisnął skasować) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamussimus Re: DZIWNE MODEROWANIE IP: 217.153.71.* 27.10.04, 11:11 Nie obrażaj Tytusa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu fan Mojego posta usunęli bo.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.10.04, 14:47 napisałem że Wybiórcza jest nieobiektywna,(co do meczu MU -Arsenal) i co wiecej jestem za MU a cała wyborcza za Arsenalem.PRawa tez nigdzie nie naruszyłem,ani regulaminu.Dziwne to moderowanie-to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzl [...] IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.04, 10:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumka Re: OFICJALNI CHULIGANI LECHIA GDAŃSK!!!! IP: *.crowley.pl 26.10.04, 12:36 W imieniu wszystkich fotoreporterów pracujących na stadionach i nie tylko DZIĘKUJEMY!!! Teraz staniemy się drugim po policji obiektem ataków ze strony bandytów. Nasze aparaty nie służą tym samym celom co pałka policjanta i są kilkadziesiąt razy droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe Re: OFICJALNI CHULIGANI LECHIA GDAŃSK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 14:04 niestety stracic canonowska L-ke to spory bol. Choc slyszalem ze mozna sie tez taka skutecznie obronic ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: = Re: OFICJALNI CHULIGANI LECHIA GDAŃSK!!!! IP: 212.182.14.* 26.10.04, 14:21 Gość portalu: Gumka napisał(a): > W imieniu wszystkich fotoreporterów pracujących na stadionach i nie tylko > DZIĘKUJEMY!!! > Teraz staniemy się drugim po policji obiektem ataków ze strony bandytów. > Nasze aparaty nie służą tym samym celom co pałka policjanta i są kilkadziesiąt > razy droższe. Cos za cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: OFICJALNI CHULIGANI LECHIA GDAŃSK!!!! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 27.10.04, 14:41 > Cos za cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umcek Re: IP: 138.227.189.* 26.10.04, 14:58 Oficjalni i powszechnie znani lodziarze z lechii Gdansk. Ten podpis lepiej do was pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyn Re: OFICJALNI CHULIGANI LECHIA GDAŃSK!!!! IP: 195.136.42.* 26.10.04, 15:52 Gratulujemy udanej akcji !!! Olsztyn fani chuligani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrangla Stop pilkarskim chuliganom! IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 25.10.04, 22:00 Mój mały rozum nie jest w stanie pojąć zachowania pseudokibiców, ale też nie rozumie części artykułu.... Najpierw czytam: "Znają ich działacze, zna policja i szef ochrony, który przyznaje, że do wielu ma nawet numery telefonów. Wystarczy, żeby policja aresztowała ludzi, którzy zostali nagrani na wideo. Ludzi, których pokazujemy dzisiaj na zdjęciach w Gazecie. Ludzi, których nazwiska są tajemnicą poliszynela!" a na koniec "gorący apel": "Jeśli znasz któregoś z pseudokibiców, którzy są na zdjęciach powyżej, wiesz, gdzie mieszka, gdzie się uczy, pracuje lub choćby jakiego pseudonimu używa, zgłoś to w najbliższym komisariacie." Po co ktoś ma zgłaszać kim oni są, jeśli oni są znani??! Co to za nieścisłość?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opole Ta akcja niczego nie zmieni. IP: 217.17.35.* 26.10.04, 11:59 Gazeta robi pod czytelników dlatego nic z tego nie będzie. A chciałbym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapuś kapuję jak leci IP: 217.153.221.* 25.10.04, 22:06 1. ekipa kiboli z PGR Koziegłowy 2. Lucek 3. Wacek 4. Zygmunt i Marian 5. Stefan 6. Czesiek 7. Stachu i Kazik 8. Dzidek 9. "psychol" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz a ja mysle ze to ;) IP: 195.205.73.* 26.10.04, 08:47 1-ekipa z Nowego Dworu z Wrocławia ;) 2-Ałganow 3-Lew Rywin 4-to zeczywiscie zygmuś ale z Piotrusiem 5-jeszcze raz ałganow 6-Czesiek ale nie ten z .. tylko z Krakowa ;) 7-Kurt Weill i Kazik Staszewski ;) 8-Kuba Wojewodzki 9-Profesor Lew Starowicz i juz wszyscy do pudła ;))heheheh zal mi troszke Kazika ale coz sie rozrabia sie ryzykuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: a ja mysllę że Nowy Dwór to Trzebnica IP: 195.117.126.* 27.10.04, 10:00 a nie Wrocław wieśniaku Nowego Dworu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supporter Re: kapuję jak leci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 09:55 Kapuś: wg mnie się mylisz, bo nr 3 to chyba Czesiek a nr 6 to Wacek. Nie wydaje Ci się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek i Wacek Re: kapuję jak leci IP: *.ipan.lublin.pl 26.10.04, 10:36 Ale oni to bracia przeciez. W tym dymie mozna sie pomylic. Zreszta, zle chlopaki wyszli bo maja lepszy drugi profil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dresik Re: kapuję jak leci IP: *.icpnet.pl 26.10.04, 12:22 a ja myślę, że nr 5 to Jan Maria Rokita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrangla Re: Stop pilkarskim chuliganom! IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 25.10.04, 22:23 Kibicu - Twój komentarz jest pusty tak, jak głowy niektórych osób na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULG Re: Stop pilkarskim chuliganom! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 00:08 Chyba artykuł powinien być w dodatku Toruńskim, bo skąd my niby mamy znać Torunian przedstawionych na fotach. Beka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz po co podpowiadasz !! IP: 195.205.73.* 26.10.04, 08:41 WKS - BKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toruń Re: Stop pilkarskim chuliganom! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.10.04, 18:07 Kretynie są to ludzie z Gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozef Re: Stop pilkarskim chuliganom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 00:19 brak slow potyczka na stadionie ele skad ten imbecyl natchnienie zlapal chyba czytal bajkowe forum zwolnic go z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arka [...] IP: *.laczpol.net.pl 26.10.04, 00:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz heheheheh IP: 195.205.73.* 26.10.04, 08:42 I to mowi kibic ARKI hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrzyk Re: Stop pilkarskim chuliganom! IP: *.devs.futuro.pl 26.10.04, 04:13 Rozszerzyć tę akcje na całą Polskę. Wiele lat temu chodziłem na mecze... Ostatnio poszedłem RAZ z kilkuletnim synem na mecz... Okazało się, że to był (na długo) OSTATNI RAZ. Nie pojdę więcej na mecz piłkarski (w Szczecinie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodnik Re: Stop pilkarskim chuliganom! IP: *.bibl.pg.gda.pl 26.10.04, 08:09 i kto to pisze? ta sama gazeta, co promowala kiedys skibola-'sledzia' ;-) czy murzyn zrobil juz swoje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba [...] IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 26.10.04, 08:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thetomster Re: Jestem przeciwny aresztowaniu chuliganów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 08:44 W Stanach czy Kanadzie by tak zrobili. Poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz BARDZO MI SIE PODOBA TA AKCJA IP: *.7bulls.com 27.10.04, 12:14 Wiecej takich zdjec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz Zostan konfidentem !!! IP: 195.205.73.* 26.10.04, 08:35 hehehehe ;) Niezle niezle wiecie co sie robie z konfiturami ;) Śląsk Wisełka Lechia Gdansk !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adomas [...] IP: 195.116.206.* 26.10.04, 09:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goornik Re: Stop pilkarskim chuliganom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 08:38 policja i służby porządkowe do roboty a rolą gazety napewno nie jest reklamowanie tych... panów z szalikami już widzę kolejny ranking - kto lepiej wyszedł na zdięciu z zadymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafarafa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 08:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poki [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 08:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LO Re: Stop pilkarskim chuliganom! IP: *.krak.tke.pl 26.10.04, 08:44 SZANOWNA GW! Popieram tą akcję. Masz w całej Polsce swoje oddiały, niejednokrotnie, przepraszam ale Wasi dziennikarze zajmuja się pierdołami. A tu jest prawdziwy TEMAT. Zróbcie ogólnokrajową nagonkę na bandytów. Takie zdjęcia powinny być robione na wszystkich stadionach. Może przydało by się też wsparcir prawnicze...itp. Zróbcie ruch a myslę że wtedy ludzie sie odważą i bandyci przestaną czuć się panami i może coś ruszy... Powodzenia GW i wszystkim dobrej woli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gieniek Re: Stop pilkarskim chuliganom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 08:46 Te zdjęcia trzeba dać do jakiegoś programu np. "Z kamerą wśród zwierząt" Normalnie ubawiłem się po pachy . Jak można być takim debilem i latać z kijem ?? To jest przykład że ludzie jeszcze sie nie ucywilizowali . A gdzie rodzice tych małp ?? W zoOO ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: castorp Re: Stop pilkarskim chuliganom! IP: *.veranet.pl 26.10.04, 08:55 Tych wszystkich, którzy przychodzą na stadion tylko po to, by wszczynać zadymy powinien objąć dożywotni zakaz stadionowy, a za straty spowodowane swoją tępotą powinni odpowiadać materialnie. W wielu krajach się da - u nas w końcu też powinno. Dziwi mnie zawsze, że bandytów nazywa się kibicami - to obraża wszystkich ludzi pasjonujących się sportem. Te "zwierzęta" stadionowe należy trzymać jak najdalej odsportu, a wtedy pojawią się na trybunach normalni ludzie z rodzinami. Przecież nie pójdę teraz z dzieckiem na mecz, bo nie chcę, by oglądało anormalne zachowania ludzkie, a jeszcze mogłoby nam się coś oberwać. Pozdrawiam wszystkich normalnych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 08:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.69 Brawo! 26.10.04, 08:56 Te zdjęcia powinny wisieć w kolejkach SKM, tunelach dworcowych i innych publicznych miejscach, aby żaden z tych małpoludów nie czuł się bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk Lechia Gdańsk 5 Liga. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 08:59 pamietacie kibice Lechii jak graliści z Juwentusem Turyn a teraz gracie z Rybakiem JAstarnia. Chuligani Lechii duzo zrobili zeby odstraszyc jakiegokolwiek sponsora. A to wszystko zeby rozsławiac Gdanska Lechie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miguell Zwierzęta , a nie ludzie... albo też... IP: *.tvsat364.lodz.pl 26.10.04, 09:18 Być może moi drodzy WŁAŚNIE TAK wyglądał tzw. "człowiek neandertalski" - przez nich ponoć wyginęły mamuty . Nie pozwólmy by przez tych "neo - neandertalczyków" wyginęła piłka nożna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Ale ciule , gdzie się rodzą takie matoły ? :( 26.10.04, 09:44 Proponuję przypiąć "twarzowców" do stadionowego ogrodzenia kajdankami na miesiąc ... w styczniu . Może trochę skruszeją ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boria ale mi tez dowody IP: *.promax.media.pl 26.10.04, 09:44 przepraszam ale gdzie tu są dowody pokazujące winę tych mlodych ludzi,na zdjęciach nie widać żeby robili cos złego ,no może na zdjeciu nr.5 ,6 i 9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: """ Brawo! Czekamy na zdjęcia z innych stadionów! IP: *.bzmw.gov.pl / *.crowley.pl 26.10.04, 09:47 Warto by się było również zastanowić nad prezentacją zdjęć grupek dresków i karków terroryzujących spokojnych ludzi. Nieważne, czy w biały dzień, po zmroku czy o 2 w nocy. Pokażmy tym ludziom, że nie ma miejsca na ich agresję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Brawo! Czekamy na zdjęcia z innych stadionów! IP: *.siec2000.pl 26.10.04, 11:58 zgadzam sie. tak powinno byc tylko dlaczego tak nie jest a policja nic nie robi. trzeba im adresy zanosic? to niech pokazuja adresy w gazetach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joko Jest to młodzież ze wszech miar polska IP: 80.51.235.* 26.10.04, 09:52 od razu widac po buziach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carpentras Gratuluje IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 26.10.04, 09:54 Gratuluje tym ludziom pomyslu na zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
drzordrz "wykopmy" bandytow! Zlinczujmy ich! 26.10.04, 10:05 Jakim prawem GW publikuje zdjecia tych ludzi nawolujac do "wykopania" ich ze stadionow? Czy te zdjecia to jakis dowod? Czego? Czy nie wolno mi trzymac drewnianego kija w rekach? Apel wyborczej to jeszcze jeden dowod braku kultury politycznej w naszym kraju. To odzew na poziomie niczym nie rozniacym sie od bijatyk na stadionach. W kazdym normalnym kraju ludzie przedstawieni na zdjeciach zaskarzyliby gazete na ciezkie pieniadze i dostaliby je! Te zdjecia to nie dowod zadnej konkretnej zbrodni a jedynie zdjecia nabuzowanych chlopakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysteron Re: "wykopmy" bandytow! Zlinczujmy ich! IP: 212.122.214.* 26.10.04, 10:20 Wybacz, ale jesteś ograniczony, drzordrz. Publikowanie zdjęć tych chłopaków, to brak kultury politycznej? Natomiast rozumiem, że w Twojej opinii sposób "kibicowania" tych "chłopaków" jest wręcz podręcznikowym przykładem dowolnego rodzaju kultury? A swoją drogą podejrzewam, że ludzie upajający się tego rodzaju "rozrywką" (robieniem burd na stadionach), nie znają znaczenia słowa "zaskarżyć". I ostatnią rzeczą jaką by zrobili, byłoby dobrowolne przekroczenie progu sądu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @rt ŚWIETNA REKLAMA DLA HOOLS IP: *.crowley.pl 26.10.04, 10:30 Przecież o to chodzi hulgianom żeby ich reklamować po różnych pisemkach, pokazywać w tv. To jest ich szczyt marzeń: dzieki temu zdobywają poważanie w swojej grupie. Takie rzeczy trzeba by robic po cichu, bo pokazywaniem nigdy sie nic nie wskórało a ta sama wyborcza już pisała że zakaz stadionowy jest nieskuteczny to po co im zakazywac skoro sie tego nie wyegzekwuje. Skoro Sielski ma prawo w tzw wielkim poważaniu to niech sam weźmie bejsbol i zacznie sam egzekwowac "swoją" sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: "wykopmy" bandytow! Zlinczujmy ich! IP: *.akademiki.uni.torun.pl 26.10.04, 10:32 drzordrz napisał: > W kazdym normalnym kraju ludzie przedstawieni na zdjeciach zaskarzyliby gazete > na ciezkie pieniadze i dostaliby je! Te zdjecia to nie dowod zadnej konkretnej > zbrodni a jedynie zdjecia nabuzowanych chlopakow Hehe, jaaaaaaaaaasnne... chyba sie kolega filmow za duzo naogladal, chociaz z drugiej strony, moze ktorys z tych typow w to uwierzy i sie zglosi sam. Zawsze jestem zdziwiony tymi "adwokatami diabla", ktorzy bronia praw bandytow - pewnie, pewnie, niech sie sadza chlopaki z gazeta - "wysoki sadzie - gazeta naruszyla moje dobra osobiste publikujac moj wizerunek, bez mojej zgody i bez wynagrodzenia, dodatkowo znieslawila mnie oskarzajac o udzial w burdach stadionowych podczas gdy ja jestem zupelnie niewinny, bo co to za dowod, ze akurat atakuje kogos z kopa, czy macham kawalkiem drewna wyrwanym z trybun, to moje prawo podmiotowe - poza tym jestem "nabuzowany" wiec k... o co chodzi." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: "wykopmy" bandytow! Zlinczujmy ich! IP: *.icpnet.pl 26.10.04, 10:40 O co Ci chodzi? Ja na zdjęciach widzę parę małp z kijami. Czyżby to była nowa ekspozycja w Oliwskim ZOO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe Re: "wykopmy" bandytow! Zlinczujmy ich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 11:39 mowisz ze w kazdym normalnym kraju ludzie zaskarzyliby gazete. podaj przyklady bo ja mimo ze pomieszkiwalem w roznych krajach czesto widzialem w gazetach zdjecia osob popelniajacych przestepstwo. A jak nie wiesz do czego potrzebne sa im te kije to nie dziwie sie ze posadzasz nasz kraj o nienormalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katie Re: "wykopmy" bandytow! Zlinczujmy ich! IP: 62.233.233.* 26.10.04, 18:27 Ja pie****e... co tu sie dzieje... Po co pokazywać zdjęcia takich "hools" na forum publicznym, skoro niby policja czy tam ochrona zna ich czy ich adresy, numery telefonów, to powinni sami coś zrobić. Wszyscy sie wypowiadają że tamci kolesie powinni znaleźć sie za kratkami, dać im zakaz stadionowy... K***a sami ich złapiecie?! Wy sobie możecie pogadać, a i tak wszystko zależy od psiarni. Teraz na forum wielki temat poruszony, a ciekawe czy np. za kilka miesięcy jeszcze ktoś będzie pamiętał że taki temat w ogóle tu istniał! Takie gadki są beznadziejne, publikowanie zdjęć - bezsensowne. Od razu każdy Polak jak spotka takiego kolesia ze zdjęcia na ulicy będzie wiedział że chodzi akurat o niego! Równie dobrze mogliście sie z tymi kolesiami mijać z 10 razy na ulicach i nawet nie skumać... Odpowiedz Link Zgłoś
drzordrz Re: "wykopmy" bandytow! Zlinczujmy ich! 27.10.04, 13:00 Gość portalu: ABeCe napisał(a): > bo ja mimo ze pomieszkiwalem w roznych krajach czesto widzialem w gazetach > zdjecia osob popelniajacych przestepstwo. No wlasnie, "przestepstwo". Tak bylo w Niemczech po zamachu bombowym w Duesseldorfie, gdy policja poszukiwala podejrzanego uwiecznionego przez kamere albo w Hamburgu gdy zarejetrowano probe wepchniecia dziewczyny pod pociag. To byly "przesteptwa". Ale jakichz to przestepstw dokonali ci sympatyczni chlopcy? bi.gazeta.pl/im/2356/z2356518N.jpg bi.gazeta.pl/im/2356/z2356513N.jpg Gdzie sa poszkodowani? Czy przyjmowanie bojowej pozy lub trzymanie draga w rekach to przestepstwo? Na takich "poszlakach" opieraly sie procesy i wyroki w panstwie Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,,,,,,,,, Re: "wykopmy" kiboli ze stadionów Zlinczujmy ich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 12:29 Chyba coś ci się pokręciło pod sufitem. Przecież ten na zdjęciu to trzyma wykałaczkę no fredzie. Ty DZORDZU piszesz o kulturze, normalnej kultury na stadionach piłkarskich nie znajdziesz. Znajdziesz tam na trybunach ( łącznie z VIP-owskimi) wszystko co najgorsze w naszym społeczeństwie. Tam naprawdę nie idzie się po culturę. Pamiętaj w każdym normalnym kraju niegrzecznym chłopczykom daje się kopa w d..pę a jak za mało to do pierdla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek chuliganeria IP: *.ztpnet.pl 26.10.04, 10:07 świetny pomysł napewno ktoś ich rozpozna jeżeli ja ich rozpoznam zadzwonię na policję Odpowiedz Link Zgłoś