Dodaj do ulubionych

Problemy w Checzy Gdynia - cd.

IP: *.gdynia.mm.pl 08.11.04, 23:05
Jeśli ktoś to przeczyta to znaczy że obchodzą go losy checzy a zwłaszcza
zawodniczek(tych zawieszonych i "starych")!Prezes jeśli można tego pana tak
nazwać sam plącze się we własnych kłamstwach.Nie bede tu po nim jechać bo
wszystkie laski wiedzą jaki jest!Może kiedyś interesował sie grą i
zawodniczkami ale teraz chodzi mu tylko o jedno o pieniądze!Dostaje kase za
każdy mecz,każdą wygraną czy przegraną,za wejście do 1 ligi(dziękuje
dziewczyny za to) a co mają z tego zawodniczki?WIELKIE NIC!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Problemy w Checzy Gdynia - cd.(CD MOJEJ OPINI) IP: *.gdynia.mm.pl 08.11.04, 23:06
      A
      • Gość: gość Re: Problemy w Checzy Gdynia - cd.(CD MOJEJ OPINI IP: *.gdynia.mm.pl 08.11.04, 23:13
        a jesli juz sie upomna o to co im sie nalezy zostaja zawieszone!powiem Wam
        czemu!Prezes wszystko pakuje w siebie i swoja rodzine!Warto zadac by pytanie
        czy nie potrzebuje zawodniczek do "robienia pieniedzy"!!!tak wlasnie
        jest.dziewczyny chcialy tylko to co im sie nalezy i jedna pare pozadnych butów
        zafundowanych przez klub a tu nic!Na wyjezdzie dostaly obiad i nic do picia!
        (rzecz jasna kupily sobie same,po czym prezes dal im wode ktora zostala z meczu!
        Fakt jest skapcem ktorego nic nie obchodza inni tylko jego tylek!Dziwi sie ze
        wszystkie gwiazdy odchodza-bo maja dosc jego przekretow.ta druzyna moglaby
        walczyc o medale w lidze ale dziewczyny same nie dadza rady bez orgfanizacji!!!
        RESPECT DLA LASEK ZA TO ZE WKONCU OTWORZYLY BUZIE!!!A pan bieszke niedługo
        zacznie zmyslac rozne rzeczy zeby bronic swoj tylek!
        • Gość: Gazeciarz Re: Problemy w Checzy Gdynia - cd.(CD MOJEJ OPINI IP: *.vc.shawcable.net 09.11.04, 00:30
          A moze tak SZANOWNY DZIENNIK BALTYCKI albo PROKURATOR WNIKLIWIE by przyjrzeli
          sie prezesikowi-KOMBINATOROWI???????
    • Gość: ... Re: Problemy w Checzy Gdynia - cd. IP: *.multicon.pl 09.11.04, 17:00
      O prosze nareszcie ktos sie zainteresował tym bagnem - checzą ! Mam nadzieje że
      w końcu ktoś sie zajmie sprawą Romana Bieszke bo za długo już to trwa i
      wreszcie R.Bieszke zrezygnuje ze swojego stanowiska to było by najlepszym
      rozwiązaniem . Tu trzeba kogoś kompetentnego do takiej odpowiedzalnej
      roboty .
      • Gość: GOSIA Re: Problemy w Checzy Gdynia - cd. IP: *.gdynia.mm.pl 09.11.04, 21:27
        W stare ku.. dokładnie wiecie za co zostałuście wyżucone pie..ci głupoty bo
        boicie sie o wlasne tyłki do wiadomości Oli KREFT JESTES STARE L i skończyly
        sie r nie pie..ie glupot jesli nie wiecie jak jest prawda a redaktor sie
        chyba z nimi pie.. ze wypisuje taki glupoty wal sie
        • Gość: KTOS Re: Problemy w Checzy Gdynia - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 09:24
          kur... mac!!! zarzad klubu intresuje sie naszym prywatnym zyciem...??? a co go
          to obchodzi??? niech lepiej ten poje..y prezesik spojrzy na to co robi jego
          zona...bo to tez sie wyda jesli prezes bedzie dalej robil to co robi!!!!
          • Gość: gosc Re: Problemy w Checzy Gdynia - cd. IP: *.gdynia.mm.pl 10.11.04, 22:46
            prawda wyszła dziękuje trochę inteligencji
        • Gość: lhh Re: Problemy w Checzy Gdynia - cd. IP: *.kill.pl 10.11.04, 12:42
          Dziewczyno opanuj sie co ty jestes taka wulgarna, lubisz sie ponizac? I NA
          DODATEK ROBISZ BLEDY?Nara fujara:-)))
      • Gość: kasia Re: Problemy w Checzy Gdynia - cd. IP: *.gdynia.mm.pl 09.11.04, 21:30
        to co opowiadaja te dziewczyny to jest kompletny absurd nie zycze sobie zeby
        kto kolwiek obrazal moja rodzine prosze pierw dowiedziec sie prawdy a potem
        pisac
        • Gość: anonim Re: Problemy w Checzy Gdynia - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 09:26
          a czy prezes nie obraza nas pilkarek...??? co go obchodzi nasze prywante
          zycie??? czy my ingerujemy w to co twoja rodzinka robi??? zastanow sie co
          piszesz bo wy tez klamiecie na kazdym kroku!!!!
    • Gość: kolezanki malzonki Re: Problemy w Checzy Gdynia - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:10
      hejka!! w czestochowie tez jest to samo prezes wyrzuca tez wyrzucil kilka lasek
      bez podania przyczyny!! i tez cala kase pakuje w siebie i kochanke!!! wiec nie
      tylko problem jest w gdyni ale i w innych klubach!!
      • Gość: ktos Re: Problemy w Checzy Gdynia - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 09:27
        no w koncu ktos sie odezwal!!!! dzieki za to!!! widze ze gdynia nie jets
        sama!!! trzymajmy sie razem a damy rade!!!
    • Gość: piłkarka checzy Re: Problemy w Checzy Gdynia - cd. IP: *.gdynia.mm.pl 09.11.04, 20:52
      jestem byłom pilkarka checzy przedczytałam artykuł z wielkim zdziwienie zawsze
      miałysmy swietny kontakt z prezesem Romanem Bieszke byłam na kilku ostatnich
      meczach checzy dziewczyny stoja na boiskua nie graja zero ambicji Ala Kreft
      potrzebuje godziny żeby ruszyć tyłek z miejsca uważam ze artykuły są
      beznadziejne a redaktor powinien być obiektywny i wysłuchać racji z dwóch stron
      a nie rozmawiac z grupa LES które nie potrafią grać odeszłam z klubu bo nie
      prezes byl przyczyna ale wlasnie atmosfera w drużynie a jeśli chodzi o
      pieniadze to nigdy nie bylo i nie bedzie zanim nie bedzie widac wynikow
      • Gość: kibic Re: Problemy w Checzy Gdynia - cd. IP: *.kill.pl 10.11.04, 14:08
        Jestem pewny ze ta osoba ktora teraz sie wypowiedziala jest wychowana przez
        Prezesa rodzine!!Kolezanko nie dosc ze robisz bledy ortograficzne to
        zachowujesz sie jak szczeniak, co ty tak wulgarnie sie odzywasz?Prezes nie
        nauczyl ci ladniejszych slow?A jak mialas dobry kontakt z Prezesem to albo nie
        bylo Cie na treningach a jak byly mecze to na nie nie przyjezdzalas!!!Bo po
        Twojej wypowiedzi tylko to mozna wywnioskowac!!Aha i jeszcze jedno przebywam
        troche z dziewczynami z Checzy i wiem jedno ze Ala tam nie gra, chyba ci sie
        pomylilo cos!!Ci tez alkohol padl na mozg?za duzo przebywasz z Panem Romanem
        Bieszke?
    • Gość: gosc Re: Problemy w Checzy Gdynia - cd. IP: *.gdynia.mm.pl 09.11.04, 22:38
      dlaczego piszecie ze nie bedziemy grac w nowym klubie prowadzonym przez
      Grzegorza Lewckiego i trenera Własnego w przyszłym tygodniu rozpoczynamy
      treningi i nie długo pokarzemy prezesowi na co nas stać al sie zdziwi
      • Gość: Jarek Re: Problemy w Checzy Gdynia - cd. IP: *.vc.shawcable.net 14.11.04, 05:24
        Nie PODDAWAJCIE sie DZIEWCZYNY.Pozdrowienia-Kibic-Jarek-
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka