Gość: George IP: *.crowley.pl 14.01.05, 08:17 Brawo Kozłowski!Ciągle dbasz o kolegów tak jak i oni dbali i dbają o ciebie. Patrząc na skład tej rady to jest to kolejny PRAWICOWY skandal i przekręt. Po co takie twory dla kolesiów istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Marszałek zwiększył diety IP: *.bibl.pg.gda.pl 14.01.05, 08:27 dobrze, ze nie kupil im po kamienicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicho skoczkowie IP: 195.116.210.* 14.01.05, 11:22 I jest tu ulubieniec mediów Jacek Kurski!Proszę jaki ekspert od ochrony środowiska! I on mówi, że walczy z układami... Głosowałem na PiS ale już nie zagłosuję bo polityczne rozrabiactwo jest w PiSie tolerowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty ćwok Re: Marszałek zwiększył diety IP: *.netten.pl 14.01.05, 17:29 Braaaawo, co tam chodniki, wazne ze kolesie sie bogaca:-) Mam taki projekt - mozeby tak zwijac chodniki i sprzedawac a kasa niech sie dzieli adamowicz i kozlowski (brak wielkiej lietry jest przemyslany i celowy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyantycwok weź zdejmij chodnik antyćwoku IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.05, 18:50 Zdejmij najwieksza płytę chodnikową i huknij się w łeb! antyćwoku !!! (też z małej litery) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIBI KURSKI GORA IP: *.abacus.pl 16.01.05, 12:29 Kurski rzadzi, postwil na swoim. Wg jego,listy wybrana te rade. Potem Koziol ich ukaral za to, ze grupa Kurskiego wybrala swwoich, lecz nikogo z PO. Teraz Kozlowski peka, bo wybory blisko, w Kurski ma moacna pozycje w PIS. Kurski bedzie wyciagac Platformoistom wszystko, aby miec dobry wynik na Pomorzu. Nawet utopi ludzi mu niewygodnych z PIS. Nie jest to przypadek, ze teraz Gazeta pisze o Sowinskim i kamienicach. Sowinski jest niewygodny w PiS i ktos pracuje, aby go utemperowac przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Marszałek zwiększył diety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:01 Ten facet gra z czerwonymi do tej samej bramki. Odpowiedz Link Zgłoś