femcia 18.02.05, 21:06 Małe pytanie: gdzie w trójmieście można dostać tanio pióra Parkera ??? ;) Moze ktos zna takie miejsce ... nie "tanio->tanie" tylko ... gdzie nie narzucają cen bo muszą za dobre miejsce wynajmowane zpałacić :P Dzieki z góry pap Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ster_ownik Re: Parker IP: *.gdynia.mm.pl 18.02.05, 23:50 Nie rozśmieszaj - nikt Ci markowych przedmiotów, czy to będzie pióro czy ucho od śledzia nie będzie sprzedawał na zadupiu. Się nie da po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
femcia Re: Parker 20.02.05, 21:18 wiesz, jakos mi nie za bardzo do smiechu ;] Chodzi o to ze np. we Wrzeszczu w Manhattanie jest sklep gdzie sa takie a nie inne ceny natomiast na grunwaldzkiej w papierniku przy slynnych pączkach jest to samo pioro a juz 1 0zeta tansze (z tym tylko ze akurat tego koloru nie ma) wiec dlatego sie pytam. Jestem tylko ciekawa co ty rozumiesz przez to twoje "zadupie" :] czy istenieje tylko dla Ciebie Gdańsk Główny Centrum i Wrzeszczi to wszystko?? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ster_ownik Re: Parker IP: *.gdynia.mm.pl 22.02.05, 13:40 A fuj...Gdańsk - raczej Gdynia i Sopot...A mówiąc zadupie mam na myśli dzielnice sypialniane. Markowe przedmioty ZAWSZE są do kupienia w Centrum, a różnica złotówki jest nieistotna w takim przypadku. Jeśli (w moim przypadku) kupuję cyfrówkę Nikona za 15 tyś to nie robi mi różnicy tysiąc zeta w tę czy w tę stronę. A już złotówka tym bardziej, może co najwyżej rozśmieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOSALNA Re: Parker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 17:45 hehehe wiesz c sterowniku daj sobie spokoj z tymi wywodami. Dla Ciebie moze nawet zlotowka nic nie znaczyc ale dla kogos tak wiec omapietaj sie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
femcia Re: Parker 23.02.05, 12:24 nie złotówke ... a 10 zeta. Wiesz dla studentki ktora godzi nauke i prace 10 zeta to bardzo duzo ;] zreszta po co ja sie tutaj produkuje. Si ja Odpowiedz Link Zgłoś