Dodaj do ulubionych

Bliźniaczki i bliźniacy

25.06.02, 07:10
ŁĄCZMY SIĘ!
Do wątku zapraszam wszystkich Gdańszczan urodzonych pomiędzy 21 maja a 21 czerwca dowolnego
roku. Bliźniaki to cudowne dziewczyny i wspaniałe chłopaki. Mamy też pewne cechy wspólne, obce
innym znakom zoodiaku, a nade wszystko � jesteśmy bardzo przytulni, a więc chcemy być kochani.
Kto doda więcej? :)))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • petelka Re: Bliźniaczki i bliźniacy 25.06.02, 08:46
      Jak rozpoznać bliźniaka? Jeżeli na przyjęciu spotkasz kogoś, kto w jednej
      minucie gada jak najęty i rozbawia całe towarzystwo a w następnej siedzi
      zadumany w kącie i smętnie wpatruje się w kieliszek, możesz być pewien że jest
      to bliźniak.:)))
      • Gość: Kasia Re: Bliźniaczki i bliźniacy IP: 213.77.19.* 25.06.02, 09:22
        Jeżeli ktos interesuje się wszystkim albo niemal wszystkim, potrafi na każdy
        temat porozmawiać i to niegłupio, jest żądny wiedzy i lubi ludzi, jeżeli ludzie
        do niego lgną, jeżeli ma niespożytą energięi jest optymistą czasem wbrew życiu
        i sobie - to na pewno jest to bliźniak.
        Wobec bliźniaka nie można pozostać obojętnym - ma tyle samo szczerych
        przyjaciół, co zajadłych wrogów. Czasem spotyka się z zazdrością otoczenia,
        bowiem wzystkikm wydaje się, że bliźńiakowi to wszystko tak leciutko idzie, bo
        ten uśmiech na twarzy i radość życia emanująca z niego - myli otoczenie.
        No, ale palnęłam charakterystykę.
        Górą bliźniaki!
    • zoppoter Re: Bliźniaczki i bliźniacy 25.06.02, 09:21
      A co z bliźniętami niegdańszczanami? Bo znam jednego z okolic...
      • petelka Re: Bliźniaczki i bliźniacy 25.06.02, 09:29
        zoppoter napisał(a):

> A co z bliźniętami niegdańszczanami? Bo znam jednego z okolic...

To dawaj go.:))) Ja myślę, że to tylko skrót myślowy i że Piotrowi chodzi o
        bliźniaki z Gdańska, Gdyni, SOPOTU. A jak się trafi jakiś np. z Kartuz,
        Kościerzyny czy Sierakowic, to też ciepło przywitamy.:)))

• zoppoter Re: Bliźniaczki i bliźniacy 25.06.02, 09:43

> To dawaj go.:))) Ja myślę, że to tylko skrót myślowy i że Piotrowi chodzi o
          > bliźniaki z Gdańska, Gdyni, SOPOTU. A jak się trafi jakiś np. z Kartuz,
          > Kościerzyny czy Sierakowic, to też ciepło przywitamy.:)))
          >

No, to się zgłaszam hi hi hi.
    • petelka Re: Bliźniaczki i bliźniacy 25.06.02, 15:04
      I najchętniej bliźniaki co rusz zajmowałyby się czymś nowym. A to zagrały w
      teatrze, a to postudiowały psychologię, a to przerzuciły się na handel lub
      zajęły się dziennikarstwem... Bo co jak co, ale bliźniaki bardzo nie lubią
      nudzić się...
      ps. przy okazji podnoszę wątek dla pozostałych bliźniaków:)))
      • Gość: dora Re: Bliźniaczki i bliźniacy IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 16:31
        Mam dowód swojego bliźniactwa (oprócz daty urodzenia)- zdjęcie, na którym moje
        połówki twarzy zostały pomalowane w odmiennych nastrojach i tonacjach. Proszę o
        wpisanie na listę!
    • Gość: Kasia Re: Bliźniaczki i bliźniacy IP: 213.77.19.* 26.06.02, 09:17
      No i czy to wszystkie bliźniaki??? Nie możliwe, żeby nas było tak mało. Ja wiem
      wprawdzie, że to nie ilość, ale jakość się liczy, ale lista z pewnością jeszcze
      jest niekompletna! :))
      • petelka Re: Bliźniaczki i bliźniacy 26.06.02, 09:25
        Gość portalu: Kasia napisał(a):

> No i czy to wszystkie bliźniaki??? Nie możliwe, żeby nas było tak mało. Ja wiem
        >
        > wprawdzie, że to nie ilość, ale jakość się liczy, ale lista z pewnością jeszcze
        >
        > jest niekompletna! :))

Hej Kasiu! Na pewno jeszcze brakuje Lesa, który wcześniej przyznawał się do bycia
        bliźniakiem.:))) A może też odezwą się jeszcze nieujawnione bliźniaki?
        Ale i tak biźniaki górą:)))

• lucy_z Re: Bliźniaczki i bliźniacy 26.06.02, 10:11
          petelka napisał(a):

> Hej Kasiu! Na pewno jeszcze brakuje Lesa, który wcześniej przyznawał się do byc
          > ia
          > bliźniakiem.:))) A może też odezwą się jeszcze nieujawnione bliźniaki?
          > Ale i tak biźniaki górą:)))

Tu, kiedyś na forum był wątek taki, spod jakiego znaku są forumowicze ale to
          chyba było w ubiegłym roku. Nie mogę tego znaleźć:(((
          • Gość: Kasia Pętelko, Lucy :))) IP: 213.77.19.* 26.06.02, 10:21
            Dziewczyny!!!! Miłego dnia!!!!
            :)))
            • petelka Re: Pętelko, Lucy :))) 26.06.02, 10:38
              Dzięki Kasiu i nawzajem.:))) Ale mam nadzieję, że pobędziesz z nami chociaż
              chwilkę (?)
            • lucy_z Re: Pętelko, Lucy :))) 26.06.02, 10:42
              Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Dziewczyny!!!! Miłego dnia!!!!
              > :)))

Kasiu, nic nie piszesz??? Co u Ciebie???? Ściskam:)))
        • Gość: les1 Re: Bliźniaczki i bliźniacy IP: 5.1D* / *.mweb.co.za 26.06.02, 21:48
          Juz jestem Petelko.. juz jestem!
          Mlodziency maja przerwe w szkole wiec zrobili najazd na mojego syna, polaczyli
          wszystkie cztery PC ze soba i .... grali przez prawie 56-sc godzin!!!
          OK, przyznaje sie do ulamkowego uczestnictwa..... kurcze.... nie mialem nawet
          najmniejszej szansy...
          Jutro dwioze syna do kolejnego "domu-zgrozy"... niech sie teraz inni "starzy"
          niecierpliwia i odliczaja godziny do ich wyjazdu... umnie jest juz po nalocie...
          Pozdrawiam wszystkie blizniatka....swoimi obydwoma osobowosciami...;-))

• iwa.ja Dywersja 26.06.02, 21:56
            Generalnie acz ostrożnie pozdrawiam bieliźniaków wszelkiej maści. Chciałabym
            jednak wnieść drobną poprawkę: nie ma bardziej walecznego znaku od Barana.
            Gdyby nie Barany, bieliźniaki i inne panny prowadzilibyście życie nudne. Bez
            trzęsień ziemi, burz i naporów. Wiwat Barany!!!!
            • iwa.ja Re: Dywersja 26.06.02, 21:59
              Poprawka: miało być "burz i naparów". Już się nie wtrancam.
              • Gość: lucy_z Re: Dywersja IP: *.com / 192.168.0.* 27.06.02, 00:15
                iwa.ja napisał(a):

> Poprawka: miało być "burz i naparów". Już się nie wtrancam.

A byk jak się lubi byczyć ho, ho no i dąży wprost do celu. A tak całkiem jest
                łagodny jak się go obłaskawi ;)))
                • Gość: les1 Re: Dywersja IP: 5.1D* / *.mweb.co.za 27.06.02, 00:25
                  Co prawda to prawda...;-)
                  Co odnosnie blizniaka i ....skorpiona!!!!?
                  Niezla "zadyma"....
                  Oj, wiem....
                  • Gość: lucy_z Re: Dywersja IP: *.com / 192.168.0.* 27.06.02, 00:39
                    Gość portalu: les1 napisał(a):

> Co odnosnie blizniaka i ....skorpiona!!!!?
                    > Niezla "zadyma"....
                    > Oj, wiem....

Jak tak prosisz to Ci podam;)))

Piękny i bestia". Przy frywolnym i beztroskim Bliźniaku, Pani Skorpion zamienia
                    się w bestię. Sama w sobie nie ma zbyt łagodnego i delikatnego usposobienia. Jest
                    złośliwa, uparta i zawzięta. Zazdrość i zaborczość to jej dominujące cechy.
                    Bliźniak z każdym dniem i każdym niemal ruchem daje partnerce powody do
                    wściekłości. On z uśmiechem i lekkością podbija świat. Nie przejmuje się zbytnio
                    kłopotami i problemami, z resztą zawsze "spada na cztery łapy". Panowie Bliźniacy
                    rzadko tak naprawdę dorastają. Całe dnie wolą spędzać na zabawie i dysputach - o
                    wszystkim i niczym. Praktyczna i rzeczowa Skorpionica nie jest w stanie tego
                    znieść. Matkować mu też jej nie spieszno. Ona potrzebuje partnera godnego jej.
                    Pani Skorpion to kobieta gorąca i namiętna. Na męża wybiera sobie kogoś znacznie
                    bardziej praktycznego i zdecydowanego, kogoś kto potrafi kochać.
                    Ona wbrew pozorom lubi dom, tu czuje się bezpiecznie. Zależy jej na rodzinie i
                    dzieciach. Bliźniak zaś w domu długo nie posiedzi, ciągle go coś gdzieś niesie.
                    Poza tym drażni ją zmiennością swoich nastrojów. W seksie tez nie mogą znaleźć
                    porozumienia. A dla niej to jest podstawowe kryterium doboru partnera.

Praktycznie ze sobą nie macie nic wspólnego, poza wzajemnymi pretensjami i
                    żalami. Ty Bliźniaku potrzebujesz kogoś kto dotrzyma Ci kroku w podbojach świata.
                    Ty Skorpionie kogoś na kim możesz polegać i komu możesz zaufać.

• Gość: Carioca Re: Dywersja IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.02, 01:30
                      Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> Gość portalu: les1 napisał(a):
                      >
                      >
                      > > Co odnosnie blizniaka i ....skorpiona!!!!?
                      > > Niezla "zadyma"....
                      > > Oj, wiem....
                      >
                      > Jak tak prosisz to Ci podam;)))
                      >
                      > Piękny i bestia". Przy frywolnym i beztroskim Bliźniaku, Pani Skorpion zamien
                      > ia
                      > się w bestię. Sama w sobie nie ma zbyt łagodnego i delikatnego usposobienia. Je
                      > st
                      > złośliwa, uparta i zawzięta. Zazdrość i zaborczość to jej dominujące cechy.
                      > Bliźniak z każdym dniem i każdym niemal ruchem daje partnerce powody do
                      > wściekłości. On z uśmiechem i lekkością podbija świat. Nie przejmuje się zbytni
                      > o
                      > kłopotami i problemami, z resztą zawsze "spada na cztery łapy". Panowie Bliźnia
                      > cy
                      > rzadko tak naprawdę dorastają. Całe dnie wolą spędzać na zabawie i dysputach -
                      > o
                      > wszystkim i niczym. Praktyczna i rzeczowa Skorpionica nie jest w stanie tego
                      > znieść. Matkować mu też jej nie spieszno. Ona potrzebuje partnera godnego jej.
                      > Pani Skorpion to kobieta gorąca i namiętna. Na męża wybiera sobie kogoś znaczni
                      > e
                      > bardziej praktycznego i zdecydowanego, kogoś kto potrafi kochać.
                      > Ona wbrew pozorom lubi dom, tu czuje się bezpiecznie. Zależy jej na rodzinie i
                      > dzieciach. Bliźniak zaś w domu długo nie posiedzi, ciągle go coś gdzieś niesie.
                      >
                      > Poza tym drażni ją zmiennością swoich nastrojów. W seksie tez nie mogą znaleźć
                      > porozumienia. A dla niej to jest podstawowe kryterium doboru partnera.
                      >
                      > Praktycznie ze sobą nie macie nic wspólnego, poza wzajemnymi pretensjami i
                      > żalami. Ty Bliźniaku potrzebujesz kogoś kto dotrzyma Ci kroku w podbojach świat
                      > a.
                      > Ty Skorpionie kogoś na kim możesz polegać i komu możesz zaufać.
                      >
                      > :)))

Teraz nie wiem, hehhh... przyznac sie, ze jestem skorbion, a za sciana spi byk
                      czy nie ? ;)
                      • Gość: les1 Re: Dywersja IP: 5.1D* / *.mweb.co.za 27.06.02, 02:13
                        Stoi w gwiazdach, ze najlepsze polaczenie to (on)blizniak i (ona)byk!!...
                        Cos w tym musi byc (bez wzgledu na plec)...
                        Zostal jeden byczek sprowadzony do afryki....aby mi kosci porachowac...
                        A ja, glupek, sam temu sponsorowalem i z lotniska odbieralem....
                        Sniadanie...prezentowy Winiak Luksusowy (10:30AM)...obiadek...kolacja...Bialy
                        Konik... druga kolacja...drugi Bialy Konik... sniadanie....caluski...dzienne
                        odsypianie.... Jest w tej chwili moim partnerem w firmie....najwiekszym
                        obronca...i...jednym z najwspanialszych ludzi jakich w zyciu spotkalem....
                        wielkosc serca jest wprost nie do opisania... jaka szkoda, ze to ON a nie ONA!!!
                        Byki....to sa byki...traktuj z szacunkiem i uczciwie a otrzymasz 100% wiecej z
                        nawiazka!!!... Nie wolno tylko klamac do nich....bo zapamietaja to do konca
                        zycia...
                        Niech twoj byczek chrapie w spokoju...tego jemu niespokojna dusza blizniaka
                        zyczy...z calego serca!
                        :-)
                    • Gość: les1 Re: Dywersja IP: 5.1D* / *.mweb.co.za 27.06.02, 01:52
                      No...teraz to mi nadalas...jutro rano zaczynam szukac te ukryte kamery i
                      mikrofony...czys ty aby ze mna w jednej lawce szkolnej nie siedziala!!!?...
                      Teraz to ja pietra dostaje!....
                      Masz jednak racje...chcesz mnie zabic?...zamknij mnie w jednym miejscu...
                      O reszcie nawet nie wspomne....
                      Coz warte jest gnusne siedzenie w jednym miejscu i w jednym otoczeniu?...w
                      porownaniu z ciagla stymulacja?... mozna sie mumie zamienic.... jak wielu
                      innych to z siebie zrobilo....stymulacja, stymulacja, nowe bodzce, nowe
                      informacje, jeszcze wiecej informacji....zyc sie chce!!!
                      No, no ....na ciebie trzeba uwazac!....
                      :-))
                • Gość: Carioca Re: Dywersja IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.02, 01:24

> iwa.ja napisał(a):
                  >
                  > > Poprawka: miało być "burz i naparów". Już się nie wtrancam.
                  >
                  > A byk jak się lubi byczyć ho, ho no i dąży wprost do celu. A tak całkiem jest
                  >
                  > łagodny jak się go obłaskawi ;)))
                  >

To prawda ! Moj byczek aktualnie wydaje z siebie odglosy chrapania hi hi hi
                  • belissarius Re: Kochane Kastory i Polluksy! 27.06.02, 06:21
                    Bardzo mnie ucieszył taki wybuch bliźniaczego entuzjazmu! Naprawdę!
                    Mój byczek (też mam) śpi już słodko, ale jak ją znam, pewnie za kilka dni wpadnie do netu sprawdzić,
                    czy kogoś nie uwodzę. Ona wie, że bliżniaki - zwłaszcza chłopaki, ale nie tylko - to nieprawdopodobnie
                    kochliwe stworzenia, tyle, że dość powierzchowne, łatwo się zniechęcają lub nudzą partnerem. Och,
                    jakiż ja bywałem okrutny za szczenięcych lat! Natomiast potwierdzam słowa Lesa: bliźniak nie usiedzi
                    w jednym miejscu i tyle! Góry, żagle, Tonga, Bonaire, Iguacu, Paryż... No, po prawdzie, to teraz już
                    z lekka przysiadłem, ale miejsce miejsc zajęła dziennikarska plątanina po czasach, zdarzeniach
                    i ludziach. Wow!
                    Dziwi mnie tylko, że choć mam taką "kocią" naturę (łącznie ze spadaniem na cztery łapy) kocham psy.
                    Może dlatego, że są tak bezgranicznie wierne i ufne i naszym bliźniaczym wyskokom zawsze
                    wybaczają? :))))))))))))))))))
            • zoppoter Słuszna uwaga. 27.06.02, 08:31
              iwa.ja napisał(a):

> Generalnie acz ostrożnie pozdrawiam bieliźniaków wszelkiej maści. Chciałabym
              > jednak wnieść drobną poprawkę: nie ma bardziej walecznego znaku od Barana.
              > Gdyby nie Barany, bieliźniaki i inne panny prowadzilibyście życie nudne. Bez
              > trzęsień ziemi, burz i naporów. Wiwat Barany!!!!

Tak jest. Moja żona jest Baranem. Zodiakalnym rzecz jasna, gdyby komus jakieś dziwne skojarzenia się
              nawinęły...
              • petelka Re: a koło mnie... 27.06.02, 09:00
                A koło mnie usadowiła się wygodnie pewna rybka. Dwie podwójne natury, nic
                dziwnego, że nikt za nami nie może nadążyć...
                A zapomniałabym dodać, że bliźniaczki przeważnie są bardzo dobrymi żonami.:)))
                • Gość: Jonatan 200% bliźniak IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 09:35
                  Jako podwójny bliźniak serdecznie pozdrawiam wszystkich bliźniaków a
                  szczegółnie bliźniaczki:)))))

• petelka Re: 200% bliźniak 27.06.02, 09:42
                    Gość portalu: Jonatan napisał(a):

> Jako podwójny bliźniak serdecznie pozdrawiam wszystkich bliźniaków a
                    > szczegółnie bliźniaczki:)))))

Witamy 200% bliźniaka.:)))
                    >

• petelka Re: 200% bliźniak 27.06.02, 09:43

> Jako podwójny bliźniak serdecznie pozdrawiam wszystkich bliźniaków a
                    > szczegółnie bliźniaczki:)))))

A jak 200% to chyba trzeba policzyć Cię podwójnie???
                    >

• Gość: Jonatan Re: 200% bliźniak IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 09:46
                      200 % bo po pierwsze:
                      mam brata bliźniaka
                      po drugie:
                      znak zodiakalny także bliźniak
                      • petelka Re: 200% bliźniak 27.06.02, 09:51

> 200 % bo po pierwsze:
                        > mam brata bliźniaka
                        > po drugie:
                        > znak zodiakalny także bliźniak

To rozumiem, że brata też zgłaszasz do klubu 3-miejskich biźniaków? :)))

• Gość: Jonatan Re: 200% bliźniak IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 09:52
                          Oczywiście:)
                      • zoppoter 400% bliźniak 27.06.02, 09:52

> 200 % bo po pierwsze:
                        > mam brata bliźniaka
                        > po drugie:
                        > znak zodiakalny także bliźniak

Ty to jeden
                        Twój brat to dwa
                        Zodiakalnie Ty to trzy
                        Zodiakalnie Twój brat (chyba jest z tego samego znaku, co...?) to cztery

WITAMY 400% BLIŹNIAKA
                • Gość: Kasia Żona bliźniak i... IP: 213.77.19.* 28.06.02, 19:56
                  mąż bliźniak, to dopiero połączenie! I na dodatek jedno z "dzieciątek" też
                  bliźniak. Drugie Koziorożec. Trzecie z lutego, to nie wiem co to jest, ale
                  rogate jak piorun!
                  Połączenie - doskonałe, bo zainteresowania sa te same. Tylko kłótnie są przy
                  wyrywaniu sobie lektur z półek. :)))
              • iwa.ja Re: Słuszna uwaga. 27.06.02, 09:41
                A więc pozdrawiam serdecznie Twoją żonę, Zoppoter!
                • lucy_z Re: Dla Pętelki: Bliźnika + Ryba 27.06.02, 10:15
                  Letni klimat. Para ta ma pewne szanse, ale tak naprawdę zależy to od ich
                  wzajemnego stosunku do siebie. Widoczne są u nich pewne rozbieżności
                  temperamentów i mentalności. On spokojny, domator, najlepiej czuje się we
                  własnych pieleszach lub w towarzystwie bliskich przyjaciół.

Ona, by móc żyć naprawdę, potrzebuje większego audytorium. Zbyt długie trwanie
                  w jednym miejscu jest dla niej męczące. Dusi się będąc dłużej w domu. Lubi ruch
                  i swobodę. On stabilizację, nie znosi hałasu. Jednak patrząc na nich z drugiej
                  strony, widać jak wzajemnie uzupełniają się. Pani Bliźniak po dniu pełnym
                  trudów i przygód chętnie odpoczywa u boku łagodnej Ryby.

On dba o dom i o jego ciepło. Bliźniaczka potrafi się odwdzięczyć. Jej wesołość
                  i radość przenosi się na otoczenie. Pełna energii i optymizmu powoduje, że jej
                  partner zaczyna bardziej wierzyć w swoje siły. Ona wnosi w jego życie radość i
                  słońce, on otacza ją czułością i pieszczotami. Uczy ją co znaczy kochać. Gdy
                  spędzają czas razem to głównie na dyskusjach filozoficzno-egzystencjalnych. Ich
                  alkowa może nie płonie ogniem rozkoszy, ale nie brak w niej namiętności.

Macie spore szanse na stworzenie stabilnego i szczęśliwego związku. Postarajcie
                  się tylko wyjść do siebie naprzeciw.

• lucy_z Re: Dla Soppcia - Baran + Bliźniak 27.06.02, 10:19
                    Szansa na sukces. Obydwoje uwielbiają ruch i zmiany. Lubią gdy coś się
                    nieustannie dzieje. Godzinami mogą wieść różnego rodzaju dysputy intelektualne.
                    Właśnie intelektem jest w stanie urzec Pan Bliźniak swoją wybrankę - Barana.

Dla mężczyzny Bliźniaka najważniejsze jest towarzystwo interesujących ludzi, a
                    Pani Baran nigdy nie jest nudna. W jej życiu wiele się dzieje: jej
                    spontaniczność i impulsywność prowokują wiele rozmaitych zdarzeń, które
                    stymulują do działania. Pan Bliźniak świetnie sobie radzi z wybuchowym
                    charakterem Pani Baran - po prostu nic sobie z tego nie robi, albo wszystko
                    obraca w żart. I to jest najlepsze rozwiązanie.

W zasadzie, w tym związku jest jeden problem: osoby spod znaku Bliźniąt są
                    bardzo zmienne, ciężko jest przewidzieć ich zachowanie. A to wyprowadza
                    rzeczowego Barana z równowagi. Często też między nimi może dochodzić do
                    rywalizacji, głównie na podłożu intelektualnym. Zwłaszcza w towarzystwie każdy
                    z nich będzie chciał bardziej zabłyszczeć od partnera. W sytuacjach intymnych
                    bywa bardzo różnie. Niektórzy astrologowie twierdzą, że w pożyciu małżeńskim
                    tej pary może dochodzić do dysharmonii. Wszystko jednak zależy od
                    indywidualnych potrzeb.

Jeśli zrezygnujecie z udowadniania sobie nawzajem własnej wyższości i nie
                    będziecie kompromitować swojego partnera w towarzystwie, stworzycie bardzo
                    trwały i ciekawy związek.

• iwa.ja Re: Dla Soppcia - Baran + Bliźniak 27.06.02, 10:22
                      Lucy, odrywając się od jolki się Ciebie uprzejmie pytam o Baranicę + Strzelec...
                      • lucy_z Re: Dla Iwy - Baran + Strzelec 27.06.02, 10:27
                        Dobrana para. Obydwoje są przedsiębiorczy i energiczni, a w docieraniu do celu,
                        niestrudzeni. Umieją cieszyć się życiem. Lubią ruch i sport. Uwielbiają podróże
                        i przygodę. Stanowią dla siebie dobrane towarzystwo.

Pani Baran w mężczyźnie Strzelcu znajdzie człowieka szlachetnego, hojnego, z
                        poczuciem humoru, na którym będzie mogła polegać w niemal każdej sytuacji. Ona
                        z kolei, jako jedna z nielicznych, jest w stanie dotrzymać mu tempa. Czasem
                        jednak dochodzi do konfliktów: zarówno Pani Baran jak i jej towarzysz posiadają
                        silną osobowość. Każdy swoje racje chce przeciągnąć na swoją stronę.

Często dochodzi do utarczek słownych, czasem dość ostrych. Oboje bowiem są
                        bezpośredni i nie owijają w bawełnę swoich myśli. Taka sytuacja mogłaby trwać
                        bez końca - każdy z nich posiada w zanadrzu mnóstwo argumentów, którymi powala
                        swojego oponenta. Na szczęcie dla obojga spór przerywa zdecydowanie
                        łagodniejszy i dobroduszny Strzelec. W łóżku łączy ich prawdziwa, ognista
                        namiętność.

Jesteście udaną parą. Powinniście tylko mniej mówić i nauczyć się słuchać
                        siebie nawzajem. Dla zacieśnienia więzi wybierajcie się w podróże za miasto,
                        uprawiajcie sport.

Iwa????? To już za nową jolkę się złapałaś??? A tą ostatnią zrobiłaś całą???
                        Mnie gdzieś trzech zabrakło a właściwie gdzieś dwóch znaczeń bo jakieś samo
                        wyszło;))
                        • iwa.ja Re: Dla Iwy - Baran + Strzelec 27.06.02, 10:36
                          Lucy!!!!
                          Tak to napisane o B+S, że jestem pewna, że nas oboje znasz osobiście i realnie. Zatkało mnie, wiesz? No, zaraz
                          musze wdać się z moim w utarczkę słowną (fakt, często się utarczamy słownie!) i to na tematy zawodowe.
                          Zeszłotygodniową jolkę wyrzuciłam z braku veny (zabrało tez kilku słów).
                          W związku z zapowiadaną utarczką oddalam się i pewnie wrócę, jak stuknie TEN POST! Trzmam kciuki, pa!!!!!!!!
    • petelka Re: Lucy!!! Bliźnięta+Wodnik 27.06.02, 10:31
      Lucy, podaj mi jeszcze Bliźnięta z Wodnikiem. Wygląda, że te moje Rybki muszą
      być mocno "zwodniczałe" (urodzony na przełomie znaków). Bo gdy czytam o nim:
      "spokojny domator, stabilizacja, dbanie o dom itp." to dochodzę do wniosku, że
      to z zupełnie innej bajki...
      • lucy_z Re: Lucy!!! Bliźnięta+Wodnik 27.06.02, 10:38
        petelka napisał(a):

> Lucy, podaj mi jeszcze Bliźnięta z Wodnikiem. Wygląda, że te moje Rybki muszą
        > być mocno "zwodniczałe" (urodzony na przełomie znaków). Bo gdy czytam o nim:
        > "spokojny domator, stabilizacja, dbanie o dom itp." to dochodzę do wniosku, że
        > to z zupełnie innej bajki...

Oj Pętelko, coś kręcisz, hi, hi:))) Zdradź, kto to??? hi, hi;)))))
        Podam, podam:))
        Nieustanny ruch i dyskusja. Nastąpiła idealna era dla tej pary. Dla nich
        zostały wynalezione komputery, głównie poczta elektroniczna i telefony, zwłaszcza
        komórkowe. Dzięki tym urządzeniom na bieżąco mogą dzielić się aktualnymi
        spostrzeżeniami, uwagami i wszelkimi wrażeniami, nawet na spore odległości.

Tych dwoje czas spędza głównie na dyskusjach. Tematów dla nich jest bez liku.
        Tyle przecież się dzieje, każdy dzień przynosi nowy temat. Para ta nie ogranicza
        się wyłącznie do wzajemnego towarzystwa, wokół niej jest zawsze spora grupka
        ludzi. Każdy z nich oddzielnie potrafi oczarować bliźnich - inteligencją i
        taktem. A cóż dopiero razem?!

Obydwoje mają dużo szacunku dla wolności i wszelkich swobód. Umieją też cieszyć
        się życiem, "carpe diem" to ich dewiza! Do siebie nawzajem odnoszą się z
        szacunkiem i zrozumieniem. Obydwoje są raczej łagodni. Lecz kiedy wystąpią miedzy
        nimi poważne rozdźwięki to na zawsze. Żadne z nich nie będzie sklejało tego
        związku, rozstaną się na dobre. W łożu harmonia, posiadają podobne preferencje
        seksualne.

Świetnie Wam razem. Nie marnujcie tego co jest między Wami. Nie dopuszczajcie do
        niepotrzebnej niezgody. Ciężko Wam będzie posklejać raz rozbity związek. Wszelkie
        drobne konflikty rozwiązujcie na bieżąco.

• petelka Re: Lucy!!! Bliźnięta+Wodnik/Ryby 27.06.02, 10:55
          Lucy, nic nie kręcę, daję słowo! Data urodzin 21 luty a więc faktycznie na
          przełomie znaków. I faktycznie gdy poczytałam to co napisałaś wyżej to widzę
          część cech z Wodnika, część z Ryb.
          Dzięki i pozdrówka:)))
          • belissarius Re: Lucy!!! Bliźnięta+Wodnik/Ryby 28.06.02, 07:03
            Dorzucę swoje spostrzeżenie:
            4 lata temu poznałem pewną Wodniczkę. To była tzw, zdrada małżeńska z obu stron. Z tym, że ja
            (bliźniak) zgłupiałem do szczętu i zakochałem się na zabój. Ona (wodnik) niby nie a tak... To trwało 2
            lata, aż w końcu kazała mi pójść precz (jak mówią Kaszubi), bo wraca do męża i tyle. Między nami nic
            nie było, nic nas z sobą nie łączyło... a żal pozostał. Ale ze mnie Bliźniak, cholera!
            • iwa.ja Re: Lucy!!! Bliźnięta+Wodnik/Ryby 28.06.02, 07:06
              Belly, trzeba było mnie zapytać. Od Wodników jak najdalej!!! Zimni,
              wyrachowani, cyniczni, sadyści bez poczucia humoru! Na dodatek mają przekonanie
              o swojej wysokiej wartości i kompleksy (prowincjusza, młodszego, brzydszego
              itd.), co powoduje, że zżera ich zawiść. Snoooooby!
              • lucy_z Re: Lucy!!! Bliźnięta+Wodnik/Ryby 28.06.02, 09:11
                iwa.ja napisał(a):

> Belly, trzeba było mnie zapytać. Od Wodników jak najdalej!!! Zimni,
                > wyrachowani, cyniczni, sadyści bez poczucia humoru! Na dodatek mają przekonanie
                >
                > o swojej wysokiej wartości i kompleksy (prowincjusza, młodszego, brzydszego
                > itd.), co powoduje, że zżera ich zawiść. Snoooooby!

Ale Piotr pisał o wodniczce a nie o wodniku! Myślisz, że to to samo???
                • iwa.ja Re: Lucy!!! Bliźnięta+Wodnik/Ryby 28.06.02, 09:54
                  Zgromadzony przeze mnie materiał empiryczny wskazuje, że tak.
                  • lucy_z Re: Wodniczki takie paskudy?????? 28.06.02, 10:21
                    iwa.ja napisał(a):

> Zgromadzony przeze mnie materiał empiryczny wskazuje, że tak.

Hmmmm, mam taką pod ręką w domu! Muszę jej się dobrze przyjrzeć! A to
                    tajniaczka, hi, hi ;)))))
              • petelka Re: Wodniki 28.06.02, 10:34
                iwa.ja napisał(a):

> Belly, trzeba było mnie zapytać. Od Wodników jak najdalej!!! Zimni,
                > wyrachowani, cyniczni, sadyści bez poczucia humoru! Na dodatek mają przekonanie
                >
                > o swojej wysokiej wartości i kompleksy (prowincjusza, młodszego, brzydszego
                > itd.), co powoduje, że zżera ich zawiść. Snoooooby!

??? A to ja znam zupełnie inne wodniki (no może z wyjątkiem byłej szefowej).
                Ciepłe, sympatyczne, wyrozumiałe, z duszą artysty... I zawsze dobrze się z nimi
                dogadywałam (no może z wyjątkiem byłej szefowej). :)))
                Ale w wypadku wodników trudno ująć je w jakiś schemat - co wodnik to inny typ. A
                łączy je wg mnie jedno: pasja w tym co robią. W sprawach zawodowych, działalności
                społecznej, hobby itd.

• Gość: Carioca Re: Wodniki IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.02, 12:36
                  > iwa.ja napisał(a):
                  >
                  > > Belly, trzeba było mnie zapytać. Od Wodników jak najdalej!!! Zimni,
                  > > wyrachowani, cyniczni, sadyści bez poczucia humoru! Na dodatek mają przeko
                  > nanie
                  > >
                  > > o swojej wysokiej wartości i kompleksy (prowincjusza, młodszego, brzydszeg
                  > o
                  > > itd.), co powoduje, że zżera ich zawiść. Snoooooby!

Ja mam osmioletniego Wodniczka w domu, oj, bede musiala go wziasc pod lupe, hi hi
                  hi
                  Przyjaznie sie z dwoma wodnikami prawie 12 lat i mam o nich zupelnie inne zdanie,
                  hmmm....mysle, ze iwa tak napisala poniewaz jakis Wodnik pozadnie zalazl jej za
                  skore.
                  • Gość: lucy_z Re: Carioca:) IP: *.com / 192.168.0.* 28.06.02, 14:13
                    Carioca:) Podać Ci horoskop dla pary?????
                    • Gość: fritz Re:byk vs. bliźniak IP: 62.233.168.* 28.06.02, 15:26
                      mam na stanie jednego bliźniaka.co to za charakterek!i jest to bliźniak 100% z
                      samego środka,także nie ma wpływów innych znaków.ja też 100% byk.co wy na to?
                      • Gość: lucy_z Re: Fritz - dla Ciebie IP: *.com / 192.168.0.* 28.06.02, 17:47
                        Gość portalu: fritz napisał(a):

> mam na stanie jednego bliźniaka.co to za charakterek!i jest to bliźniak 100% z
                        > samego środka,także nie ma wpływów innych znaków.ja też 100% byk.co wy na to?

Są dwa światy i ich jest dwoje. Ona domatorka, przywiązująca wagę do tego
                        by "mieć". To "mieć" to zabezpieczenie materialne i pozycja społeczna, której
                        Pani Byk sobie nie wyobraża bez posiadania męża.

On niezależny, chadza własnymi ścieżkami, specjalnie nie zależy mu na
                        sformalizowaniu związku. Ona najlepiej czuje się w komfortowym gniazdku, gdzie
                        może rozkoszować się kulinarnymi specjałami. On za to nie usiedzi w domu zbyt
                        długo. Za drzwiami czeka przecież tyle atrakcji. Zamknąć się w domu, żeby bez
                        jego udziału dyskutowano o nowych odkryciach i wynalazkach i o aktualnych
                        trendach w modzie? Do tego nigdy nie dopuści!

Pan Bliźniak miewa czasem swobodną rękę do wydawania pieniędzy. Tego nie jest w
                        stanie zaakceptować gospodarna i praktyczna Pani Byk. Oczywiście, tak jak nie ma
                        sytuacji bez wyjścia tak też nie ma związków bez szans. Wszystko zależy od potęgi
                        miłości. Bliźniak, jeśli chce jest w stanie rozładować napiętą sytuację lub
                        załagodzić każdy konflikt - jego urok osobisty i poczucie humoru potrafią
                        rozbroić nawet najgorszą sytuację. Pani Byk jest zawsze gotowa służyć troskliwą
                        opieką, zmęczonemu wiecznymi dysputami partnerowi.

Nie czeka Was łatwe życie. Macie inne oczekiwania, inne cele i różne spojrzenia
                        na świat. Lecz miłość jest w stanie przezwyciężyć wszystko. Jeśli naprawdę się
                        kochacie, nauczycie się być ze sobą.

• fritzek Re: Fritz - dla Ciebie 01.07.02, 18:51

> Gość portalu: fritz napisał(a):
                          >
                          > > mam na stanie jednego bliźniaka.co to za charakterek!i jest to bliźniak 10
                          > 0% z
                          > > samego środka,także nie ma wpływów innych znaków.ja też 100% byk.co wy na
                          > to?
                          >
                          > Są dwa światy i ich jest dwoje. Ona domatorka, przywiązująca wagę do tego
                          > by "mieć". To "mieć" to zabezpieczenie materialne i pozycja społeczna, której
                          > Pani Byk sobie nie wyobraża bez posiadania męża.
                          >
                          > On niezależny, chadza własnymi ścieżkami, specjalnie nie zależy mu na
                          > sformalizowaniu związku. Ona najlepiej czuje się w komfortowym gniazdku, gdzie
                          > może rozkoszować się kulinarnymi specjałami. On za to nie usiedzi w domu zbyt
                          > długo. Za drzwiami czeka przecież tyle atrakcji. Zamknąć się w domu, żeby bez
                          > jego udziału dyskutowano o nowych odkryciach i wynalazkach i o aktualnych
                          > trendach w modzie? Do tego nigdy nie dopuści!
                          >
                          > Pan Bliźniak miewa czasem swobodną rękę do wydawania pieniędzy. Tego nie jest w
                          >
                          > stanie zaakceptować gospodarna i praktyczna Pani Byk. Oczywiście, tak jak nie m
                          > a
                          > sytuacji bez wyjścia tak też nie ma związków bez szans. Wszystko zależy od potę
                          > gi
                          > miłości. Bliźniak, jeśli chce jest w stanie rozładować napiętą sytuację lub
                          > załagodzić każdy konflikt - jego urok osobisty i poczucie humoru potrafią
                          > rozbroić nawet najgorszą sytuację. Pani Byk jest zawsze gotowa służyć troskliwą
                          >
                          > opieką, zmęczonemu wiecznymi dysputami partnerowi.
                          >
                          > Nie czeka Was łatwe życie. Macie inne oczekiwania, inne cele i różne spojrzenia
                          >
                          > na świat. Lecz miłość jest w stanie przezwyciężyć wszystko. Jeśli naprawdę się
                          > kochacie, nauczycie się być ze sobą.
                          > dzięki Lucy za diagnozę!co do bliźniaka to prawie wszystko się zgadza.co do
                          mnie prawie nic...taki ze mnie nietypowy byk-łazik.owszem lubię ładne rzeczy i
                          pochwalić się nimi,ale żeby stale wśród nich przebywać?co toto to nie!
                          gospodarność i zapobiegliwość też nie jest moją mocną stroną.rękę do pieniędzy
                          mam lekką jak bliźniak,albo jeszcze lżejszą.od życia chcemy prawie tego samego i
                          podobnie patrzymy na ten świat.ale to chyba nie ma wiele wspólnego z zodiakalnymi
                          cechami,tylko z tym,że oboje jesteśmy po tzw.przejściach.a to bardzo dużo w
                          człowieku zmienia.jeszcze raz dzięki!i pozdrawiam wszystkie urocze bliźniaki :)))

• Gość: Carioca Re: Carioca:) IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.02, 18:11

> Carioca:) Podać Ci horoskop dla pary?????

Jasne Lucy :), ciekawa jestem....?
                      A tak na marginesie, mieszkalas w Sopocie ?
                      • Gość: lucy_z Re: Carioca:) IP: *.com / 192.168.0.* 28.06.02, 18:23
                        Gość portalu: Carioca napisał(a):

>
                        > Jasne Lucy :), ciekawa jestem....?
                        > A tak na marginesie, mieszkalas w Sopocie ?

Carioca:) Podaj mi znaki! Mieszkałam w Sopocie, mieszkałam! Większość życia
                        trójmiejskiego pezeżyłam we Wrzeszczu ale w Sopocie też mieszkałam:)
                        • Gość: lucy_z Re: Skorpion + Byk IP: *.com / 192.168.0.* 28.06.02, 18:27
                          Już znalazłam wyżej więc Ci podaję!

Wzmożona czujność. Dwoje zazdrośników pilnujących się wzajemnie. Wzajemnie
                          patrzeć będą sobie na ręce, czytać korespondencje lub gdy zajdzie taka
                          konieczność pojadą w ślad za partnerem. Jednak to nie będzie jedyną treścią ich
                          życia. Potrafią oni pokochać się naprawdę.

Byk co prawda bardziej jest powściągliwy i mniej namiętny, ale od czego ma
                          Skorpiona. Ona z oddaniem objawi mu arkana miłości. On będzie jej godnym
                          uczniem. Dotyczy to także seksu. Powszechnie wiadomo, że Skorpiony pod tym
                          względem są nie do pokonania, ale Byk tym się nie speszy, będzie próbował
                          dorównać jej kroku. Ponadto zatroszczy się o materialną stronę egzystencji. On
                          by żyć musi mieć. Ona posiadaniem również nie wzgardzi. Chętnie go zmobilizuje
                          do intratnych przedsięwzięć. Sama też dokona pewnych starań w tym zakresie.

Gdy dojdzie między nimi do napięć czy konfliktów, Byk bez ogródek powie co
                          myśli, Skorpionica rzuci kąśliwym sarkazmem. I tyle. O pojednanie będzie
                          trudniej - obydwoje są uparci, a przy tym ona pamiętliwa, a on drażliwy. Jednak
                          prędzej przełamie się ona. Skorpiony bowiem nie lubią zostawiać niewyjaśnionych
                          sytuacji.

Wasz związek nie należy do najłatwiejszych. Powodem są Wasze trudne, uparte i
                          zazdrosne charaktery. Gdy jednak pójdziecie na pewne ustępstwa i bardziej sobie
                          zaufacie będzie Wam o wiele łatwiej i przyjemniej.

• Gość: Carioca Re: Skorpion + Byk IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.02, 19:45

> Już znalazłam wyżej więc Ci podaję!
                            >
                            > Wzmożona czujność. Dwoje zazdrośników pilnujących się wzajemnie. Wzajemnie
                            > patrzeć będą sobie na ręce, czytać korespondencje lub gdy zajdzie taka
                            > konieczność pojadą w ślad za partnerem. Jednak to nie będzie jedyną treścią ich
                            >
                            > życia. Potrafią oni pokochać się naprawdę.
                            >
                            > Byk co prawda bardziej jest powściągliwy i mniej namiętny, ale od czego ma
                            > Skorpiona. Ona z oddaniem objawi mu arkana miłości. On będzie jej godnym
                            > uczniem. Dotyczy to także seksu. Powszechnie wiadomo, że Skorpiony pod tym
                            > względem są nie do pokonania, ale Byk tym się nie speszy, będzie próbował
                            > dorównać jej kroku. Ponadto zatroszczy się o materialną stronę egzystencji. On
                            > by żyć musi mieć. Ona posiadaniem również nie wzgardzi. Chętnie go zmobilizuje
                            > do intratnych przedsięwzięć. Sama też dokona pewnych starań w tym zakresie.
                            >
                            > Gdy dojdzie między nimi do napięć czy konfliktów, Byk bez ogródek powie co
                            > myśli, Skorpionica rzuci kąśliwym sarkazmem. I tyle. O pojednanie będzie
                            > trudniej - obydwoje są uparci, a przy tym ona pamiętliwa, a on drażliwy. Jednak
                            >
                            > prędzej przełamie się ona. Skorpiony bowiem nie lubią zostawiać niewyjaśnionych
                            >
                            > sytuacji.
                            >
                            > Wasz związek nie należy do najłatwiejszych. Powodem są Wasze trudne, uparte i
                            > zazdrosne charaktery. Gdy jednak pójdziecie na pewne ustępstwa i bardziej sobie
                            >
                            > zaufacie będzie Wam o wiele łatwiej i przyjemniej.
                            >

Dzieki Lucy, choc na 100% nie wszystko sie zgadza to i tak jestesmy razem juz 25
                            lat :))))))))))))
                        • Gość: Carioca Re: Carioca:) IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.02, 19:40

> Gość portalu: Carioca napisał(a):
                          >
                          > >
                          > > Jasne Lucy :), ciekawa jestem....?
                          > > A tak na marginesie, mieszkalas w Sopocie ?
                          >
                          > Carioca:) Podaj mi znaki! Mieszkałam w Sopocie, mieszkałam! Większość życia
                          > trójmiejskiego pezeżyłam we Wrzeszczu ale w Sopocie też mieszkałam:)

Dziecinstwo spedzilam w Gd-Stogi, a szalone mlode lata w Sopot-Wyscigi przy petli
                          trojlebusowej :)
                          Znaki ?
                          Paskudny "Skorpion" i cudowny "Byk" ;)

• Gość: lucy_z Re: Carioca:) IP: *.com / 192.168.0.* 28.06.02, 19:45

> Paskudny "Skorpion" i cudowny "Byk" ;)
                            >

I co zgadza się????? Czytałaś???
                            • Gość: Carioca Re: Carioca:) IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.02, 19:54

> Gość portalu: Carioca napisał(a):
                              >
                              > > Paskudny "Skorpion" i cudowny "Byk" ;)
                              > >
                              >
                              > I co zgadza się????? Czytałaś???

Czytalam i odpisalam :)
                              Nie dostalas ?

• Gość: lucy_z Re: Carioca:) IP: *.com / 192.168.0.* 28.06.02, 20:17

Minęły się:))) Moje pytanie, Twoja odpowiedź! Przeczytałam:)
                      • iwa.ja Re: Carioca:) 28.06.02, 18:25
                        Carioca, nie jeden Wodnik mi zalazł za skórę ale całe stado. Ale jak
                        popracujesz nad małym Wodniczkiem, to może kiedyś jego żona Ci podziękuje.
                        Lucy, jaki babski znak pasuje najbardziej do Wodnika. Bo już czas, żeby Carioca
                        zaczęła szukać dobrej żony dla małego. Dobra synowa też nie byłaby od rzeczy:))
                        • Gość: lucy_z Re: Carioca:) IP: *.com / 192.168.0.* 28.06.02, 18:29
                          iwa.ja napisał(a):

> Carioca, nie jeden Wodnik mi zalazł za skórę ale całe stado. Ale jak
                          > popracujesz nad małym Wodniczkiem, to może kiedyś jego żona Ci podziękuje.
                          > Lucy, jaki babski znak pasuje najbardziej do Wodnika. Bo już czas, żeby Carioca
                          >
                          > zaczęła szukać dobrej żony dla małego. Dobra synowa też nie byłaby od rzeczy:))

Iwa! Który dzieciak słucha rodziców???
                          • Gość: Carioca Re: Carioca:) IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.02, 19:51

> iwa.ja napisał(a):
                            >
                            > > Carioca, nie jeden Wodnik mi zalazł za skórę ale całe stado. Ale jak
                            > > popracujesz nad małym Wodniczkiem, to może kiedyś jego żona Ci podziękuje.
                            >
                            > > Lucy, jaki babski znak pasuje najbardziej do Wodnika. Bo już czas, żeby Ca
                            > rioca
                            > >
                            > > zaczęła szukać dobrej żony dla małego. Dobra synowa też nie byłaby od rzec
                            > zy:))
                            >
                            > Iwa! Który dzieciak słucha rodziców???

Iwa, nie bede mlodego karac, sam sie ukara, hi hi hi

• Gość: les1 Re: Carioca:) IP: *.mweb.co.za 28.06.02, 20:16
                            Oj...prawda...spytajcie moich...
                            • Gość: Carioca Re: Carioca:) IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.02, 20:20

> Oj...prawda...spytajcie moich...

Les1, znaczy kogo i o co ?
                              Pozdrowionka co prawda w deszczowy (moj) dzien, ale sloneczne :)
                              • Gość: les1 Re: Carioca:) IP: 5.1D* / *.mweb.co.za 28.06.02, 20:43
                                Ze, rodzicielskich rad nie posluchalismy....
                                Pozdro ze slonecznej, noca zimnej a dniem w sam raz afrykanskiej zimy...
                                • Gość: Carioca Re: Carioca:) IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.02, 21:08

> Ze, rodzicielskich rad nie posluchalismy....
                                  > Pozdro ze slonecznej, noca zimnej a dniem w sam raz afrykanskiej zimy...

A kto slucha rodzicow w tym wieku ?. W tym wieku slucha sie tylko i wylacznie
                                  siebie samego, biorac pod uwage w wiekszosci namietnosc i pozadanie.
                                  A czas...wlasnie czas odpowie na pytanie; czy to jest wlasnie ten/ta.
                                  Rodzicow ostrzezenia docenia sie pozniej i czesto bywa ze za pozno :(

P.s.
                                  Brzmisz jakos smutno, posluchaj : Bobby McFerrin - Don't Worry be Happy, mnie to
                                  nagrano (co prawda stare), ale troche stawia na nogi, na krotko, ale stawia :)

• Gość: dora Re: do les1 IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 22:29
                                    hej bliźniaku gdzie twoja pogodna twarz?
                                    Czas skorzystać z podwójnej natury!
                                    • iwa.ja Re: do les1 28.06.02, 22:38
                                      Bo Les się śmieje pełną garścią do zwierzątek przede wszystkim. Ale i
                                      refleksyjnie. Za to go lubię...
                                      • papak Re: do les1 28.06.02, 23:11
                                        Ciekawe jak do siebie pasuje dwoje strzelców .Może ktoś wie?
                                        • lucy_z Re: Papak - Strzelec + Strzelec 29.06.02, 09:06
                                          papak napisał(a):

> Ciekawe jak do siebie pasuje dwoje strzelców .Może ktoś wie?
                                          Papak:) Proszę bardzo :

Szczyt marzeń. Idealne zestawienie. Ich liberalne poglądy, radość i optymizm,
                                          powodują, że "żyją i pozwalają żyć innym". Jedno jest tylko zagrożenie, obydwoje
                                          mają wiele pasji, wielu znajomych i mnóstwo spraw do załatwienia. Może więc
                                          braknąć im czasu dla siebie. Wskazane jest więc, aby obydwoje znaleźli wspólne
                                          zajęcia. Nie są wstanie zanudzić się sobą, jak to się zdarza innym parom przy
                                          zbyt intensywnym przebywaniu ze sobą.

Strzelcy stale mają sobie coś do powiedzenia. Często wybierają zawody zmuszające
                                          ich do ruchu i inwencji twórczych, są więc doskonałymi dziennikarzami,
                                          fotoreporterami, podróżnikami i politykami. Para Strzelców wolne chwile spędza
                                          jak można przypuszczać intensywnie. Uprawiają sporty, nierzadko wyczynowe,
                                          organizują najróżniejsze wyjazdy lub poświęcają się pomocy bliźnim. Mają dobre i
                                          pełne życzliwości serca. Nie potrafią przejść obojętnie obok płaczącego dziecka
                                          lub skrzywdzonej kobiety.

Te cechy przenoszą również na życie rodzinne, zawsze bowiem dbają, aby im bliskim
                                          niczego nie brakowało. Także w seksie dostrzegają potrzeby partnera i starają się
                                          im sprostać. Ich życie intymne zresztą jest tak samo intensywne jak inne jego
                                          dziedziny.

Stanowicie wręcz idealny związek. Panuje u was prawdziwa wolność słowa i
                                          wyznania. Wszelkie decyzje podejmujecie mając na względzie zdanie partnera. Na
                                          dobę. Nigdy ze sobą się nie nudzicie, a ewentualne sprzeczki zdarzają się rzadko
                                          • papak Re: Papak - Strzelec + Strzelec 29.06.02, 13:18
                                            Dziękuję droga forumowa wróżko,Dużo jest w tym wszystkim racji szczególnie o
                                            braku czasu .Przez naście lat byłem z pewną strzelczynią ale z przerwami.Ja dużo
                                            pracuję ale Ona wieczór spędzony w domu uwazała za stracony .Wspólnych znajomych
                                            niewielu.najbardziej na tym cierpi dziecko.Teraz to sie skończyło na amen ale i
                                            tak gdy ma chandrę to dzwoni do mnie.Takze co do reszty też masz rację.Dziękuję
                                            wspaniała Lucy_z

• o__o Re: Bliźniaczki i bliźniacy 29.06.02, 09:27
      Ja nie bliźniaczka, ale czytając poprzednie posty mam prośbę do Lucy, jak to
      jest z Raczycami i Pannami (facet Panna), a jaki najbardziej odpowiedni dla
      Raczycy:)
      • lucy_z Re: Rak + Panna 29.06.02, 09:34
        o__o napisał(a):

> Ja nie bliźniaczka, ale czytając poprzednie posty mam prośbę do Lucy, jak to
        > jest z Raczycami i Pannami (facet Panna), a jaki najbardziej odpowiedni dla
        > Raczycy:)

Już się robi!!!;)))
        Zostałam forumową wróżką, ha, ha:)))))Podaję:

Pokój i spokój. Obydwoje niezwykle spokojni i opanowani. Nie dochodzi między nimi
        do awantur czy teatralnych scen zazdrości. Jeśli pojawią się nieporozumienia, to
        najczęściej stoczą walkę na słowa, a raczej na sarkazmy. Obydwoje bowiem mają
        uszczypliwe języki. Jednakowo kochają dom, cenią sobie zgodne życie rodzinne.

Panna - pedant doceni starania Pani Rak o ład i estetykę domu. Ona potrafi
        stworzyć niezwykle ciepły i przyjazny klimat, który przyciąga wielu przyjaciół.
        Co prawda nie jest to dom otwarty, gdzie każdy o dowolnej porze jest mile
        widziany. Wstęp jest dla wybranych i o ustalonej porze. Nadmierny ruch i wrzawa
        przeszkadza Państwu Panna-Rak. Obydwoje preferują życie uporządkowane i
        przewidywalne. W związku z tym rewolucyjnych zmian u nich spodziewać się nie
        można. Za to wieść będą życie na jako takim poziomie, obydwoje bowiem są
        skrupulatni i odpowiedzialni.

Gdy oboje czegoś się podejmują to z całym zaangażowaniem. Ostateczne
        rozstrzygnięcia pozostaną w gestii pani Rak. Ona, gdy zachodzi potrzeba potrafi
        być mobilna i skuteczna. On woli pozostać w cieniu wspierając ją rzeczowymi
        radami. Ich pożycie intymnie będzie harmonijne, lecz nie mowy o jakichkolwiek
        erotycznych ekstrawagancjach

Tworzycie spokojny i stabilny związek. Macie podobne oczekiwania i spojrzenie na
        świat.

• o__o Re: Rak + Panna 29.06.02, 10:07
          Dzięki Lucy!!!:) W dużej części zgadza się, ale jakos tak wyszło spokojnie,
          nobliwie, bo i skrupulatność, odpowiedzialność, stabilność, opanowanie.....eee
          jakoś tak nudno:), tak źle to z nami chyba nie jest:), a co do porządku w domu
          to u mnie wiecznie artystyczny nieład..:)

Pozdrawiam,
          o__o
          • belissarius Re: horoskopy 30.06.02, 07:47
            Ale mi się to podoba!
            Okazało się, że znaki zoodiaku bardzo łatwo likwidują wszystkie konflikty i animozje innych wątków.
            Czytając, co w nas tkwi, okazujemy się wobec siebie nawzajem bardziej ludzcy, lepiej określeni,
            łatwiejsi do zaakceptowania, życzliwsi. Kocham Was wszystkich za to! :)))))))))))))))
            • Gość: Les1 Re: horoskopy IP: 5.1D* / *.mweb.co.za 30.06.02, 10:59
              Dziekuje za te slowa i....odwajemniam...;-)))
              • belissarius Re: horoskopy 01.07.02, 06:41
                Ty z Afryki, ja z Ameryki, na szczęście nie Byki. Myślę, że kiedyś wypijemy coś pod tem bliźniaczy
                zastaw. Les, trzymaj się!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka