Dodaj do ulubionych

Ratunku -boję się!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:59
Zabierałem na forum głos w dyskusji o aferze,od miesiaca dostaje głuche
telefony,czy to mozliwe,że ktos ustalił mój numer telefonu?
Wyrażałem tylko swoja opinie,nikogo nie obrażałem
Obserwuj wątek
    • orissa Re: Ratunku -boję się! 21.04.05, 13:20
      Jeśli nie podałeś żadnych informacji (np. nazwisko, miejsce pracy, adres
      domowy), które pomogłyby w ustaleniu Twoich danych osobowych, to bardzo wątpliwe
      jest, aby ktoś z forum poznał Twój numer telefonu na podstawie wpisów na forum.
      Co do telefonów - jeśli to tylko głuche telefony, to zadzwoń do operatora tel. i
      poradź się co można z tym fantem zrobić.
      • Gość: popi Re:Poproś operatora o biling. IP: *.gdynia.mm.pl 21.04.05, 14:40
        Dopóki nikt Ci nie grozi możesz jedynie tyle. Warunek: numer z którego do
        Ciebie dzwonią nie może być zastrzeżony. Możesz spróbować zawiadomić Policję,
        ale tutaj patrz punkt drugi. Głuche telefony nie łamią żadnego z obowiązujących
        w tym kraju praw.
        • Gość: Przestraszony Re:Poproś operatora o biling. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:27
          Dzięki za odpowiedzi,operator mówi,że dostane tylko biling rozmów wychodzących
          w żadnym wypadku przychodzących.
          Takie udostępniaja tylko policji i prokuraturze.
          • krol-bush Re:Poproś operatora o biling. 22.04.05, 14:04
            Pewnie głupie żarty np. sąsiada czy jego dzieciaka....Nie martw się. Nie tacy
            podpadnięci chodzą po ulicach ;)
      • yaang Re: Ratunku -boję się! 30.05.05, 15:29
        Co do telefonów - jeśli to tylko głuche telefony, to zadzwoń do operatora tel.
        > i
        > poradź się co można z tym fantem zrobić.

z tego co wiem, to mozesz to zglosic do prokuratury, że Cię ktoś nęka telefonami
        - sam operator nic nie zrobi /wiem bo mialem podobny przypadek/
        pozostało tylko zmienic numer ;(
        pzdr,
        p/w
    • Gość: Kolosalna Re: Ratunku -boję się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:06
      Nie martw sie tyle b bedziesz mial jakas obsesje albo leki.. ludzie sobie robia
      kawaly bo np maja darmowy weekend albo cos w tym stylu a ty sie nie potrzebnie
      przerazasz!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka