Gość: T. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 16:44 "Media markt nie dla idiotów" - dla Polaków ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: realista Re: "Media markt nie dla idiotów"- dla Polaków IP: *.chello.pl 14.05.05, 23:16 Czyli nie dla Ciebie szumowino .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: "Media markt nie dla idiotów"- dla Polaków IP: 139.164.130.* 15.05.05, 12:42 Przede wszystkim dla takich kretynów jak Ty, co to liczą dopiero PO zakupie na raty a nie przed. Przejrzałeś Doopku na oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotras Re: "Media markt nie dla idiotów"- dla Polaków IP: *.gdynia.mm.pl 15.05.05, 13:39 Nie rozumiem inwektyw patafian takich jak Realista i Haha. Co się czepiacie Mr. T? Wpadł, ale chce na własnych błędach ostrzec innych. To powód do krytykowania go w waszym infantylnym stylu? A może też tak wpadliście, tylko tradycyjnie zabrakło wam jaj aby innych przestrzec chociażby via internet! Ale, ale sprzedaż ratalna dotyczy osób pełnoletnich czyli ta sprawa w ogóle was nie dotyczy. Po co więc bluzgacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: "Media markt nie dla idiotów"- dla Polaków IP: *.central.biz.rr.com 15.05.05, 14:01 Po to uczyli czytać, pisać i liczyć aby te umiejętności wykorzystywać na codzień. Infantylne jest myślenie, że ktoś coś rozdaje za darmo - w tym kontekscie jak najbardziej trafne jest hasło reklamowe - Mediamarkt nie dla idiotów. Jeśli tego nie widzisz szanowny przedmówco to znaczy, że jesteś kolejnym kretynem do nabijania w butelkę. Ale to dobrze bo dzięki takim oszołomom inni mogą kupować dużo taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogio Re: "Media markt nie dla idiotów"- zamilknij psych IP: *.such.nat.hnet.pl 15.05.05, 14:12 Piotras, może nie wiesz kto sie kryje za "T"? To niejaki Tomasz Podlaski, wielokrotny uciekinier ze Srebrzyska. To prawdziwa szumowina i kawał łobuza, osobik który czuje sie zupełnie bezkarny, posiadając żółte papiery. Szantażysta i oszust. Gdybyś częściej siedział na tym forum i miał okazję czytać wynaturzenia tego głąba, wiedziałbyś o czym piszę. A to, że przepłacił w MM? No cóż, nie zawsze Podlaski innych robi w trąbę, czasami jest na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: adresat: "Piotras" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 15:39 > Nie rozumiem inwektyw patafian takich jak Realista i Haha. Co się czepiacie > Mr. T? Wpadł, ale chce na własnych błędach ostrzec innych. To powód do > krytykowani a go w waszym infantylnym stylu? A może też tak wpadliście, tylko > tradycyjnie z abrakło wam jaj aby innych przestrzec chociażby via internet! > Ale, ale sprzeda ż ratalna dotyczy osób pełnoletnich czyli ta sprawa w ogóle > was nie dotyczy. Po co więc bluzgacie? To naprawdę bardzo dobrze dla wszystkich, że chciało Ci się zwrócić uwagę na chamstwo, jakie panuje na forum, jednak wstawianie się za mną, nie było konieczne. Ja niczego nie kupiłem w "Media markt" [pewnie, dlatego, że jestem "idotą" ;)) ], ale kupić chciał mój znajomy i, to kupić właśnie na raty. Zanim to zrobił poradziłem mu, aby poprosił o wykaz kosztów, jakie będzie musiał ponieść w związku z zaciągniętym kredytem i... miałem rację, z zakupu w ogóle zrezygnował :)). Okazało się, że kredyt udzielany przez "Lukas bank" - "Tak powinno być w każdym banku" kosztuje ok. 36-37 % w skali rocznej, a, jak się później okazało kredyt gotówkowy zaciągnięty w samym banku jest jeszcze... DROŻSZY ( informacje z filii we Wrzeszczu przy dworcu PKP - poszedłem to sprawdzić, bo nie uwierzyłem w to, co zobaczyłem i pomyślałem, że to jakiś błąd ). Także wszystkim "nie idiotom" życzę udanych zakupów w sieci "Media markt" ( która oferuje towary o ok. 10-20% droższe niż w Niemczech przy 2-3 letniej gwarancji) i, których to - zakupy na raty "nie idiotów" - kredytowane są przez www.lukasbank.pl :)) PS. Wpadnij tutaj za tydzień, jeśli będzie Ci się chciało, to coś w związku z tym wpisem Ci pokażę ;)) [ jeśli będzie mi się chciało to zrobić :)) ] Odpowiedz Link Zgłoś