Dodaj do ulubionych

NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA W GDANSKU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:54
Gdansk zapowiada konferencje prasowa jeden z punktow to:
1. Najbliższe plany dot. uruchamiania nowych połączeń lotniczych z Portu
Lotniczego w Gdansku

Czy ktos wie cos wiecej na ten temat? O jakiego przewoznika chodzi?
Obserwuj wątek
    • natalia.brzeska Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA W GDANSKU 17.05.05, 07:23
      Tak, konferencja prasowa na ten temat jutro (sroda). Chodzi o uruchomienie
      lotow z 4 polskich lotnisk, w tym z Rebiechowa. Nie wiadomo o jaka linie
      chodzi, ale prawdopodobnie jest to RyanAir.
      • Gość: Juras Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA W GDANSKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 08:45
        mam nadzieje, ze Londyn bo WizzAir leci w kulki. Ten sam lot do Londynu z Wawy
        ma inna cene niz z Gdanska. Poza tym od jesieni nie lata do Londynu. Londyyyyn
        • natalia.brzeska Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA W GDANSKU 17.05.05, 11:26
          No ja tez mam nadzieje, ze bedzie to jakies nowe polaczenie do Londynu. Obecnie
          LOT i SAS sa tansze od "taniego przewoznika" - Wizzair.

Jak to ma od jesieni nie latac do Londynu????
        • deadeasy Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA W GDANSKU 17.05.05, 11:32
          A ja mam nadzieje, ze do Liverpool, albo chociaz Manchester. Do Londynu lata
          kupe samolotow. Czas na inna czesc kraju!
          Li-ver-pool! Li-ver-pool!
          :o)
          • natalia.brzeska Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA W GDANSKU 17.05.05, 12:46
            www.pasazer.com/czytaj.php?lp=747&a=Ryanair
            Czyli jednak Ryan i chodzi o polaczenie ze Stansted.

Deadeasy, zgadzam sie z Toba ze do Londynu lata sporo linii, jednak jesli
            chodzi o tanich przewoznikow, to z Gdanska jest niestety tylko Wizzair. Nie
            maja tu konkurencji, samoloty lataja pelne (w obie strony) i dlatego ceny sa
            tak strasznie wysokie. Moze wlasnie wejscie konkurenta spowoduje, ze ceny
            troche spadna.

Gdy latala jeszcze AirPolonia za bilet w dwie strony (Wizzair) placilam ok 350
            zl (juz z wszystkimi oplatami i podatkami). Teraz jest to ok. 450 w JEDNA
            strone :-(

• ansil Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA W GDANSKU 17.05.05, 12:32
      Bruksela! Bruksela!
      w calej Polsce jest tylko z Warszawki :(
    • Gość: obs Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA W GDANSKU IP: 5.5R6D* / 213.70.210.* 17.05.05, 15:28
      A ja chcę do Stuttgartu!
      I najlepiej za darmo!
    • nadia78 Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA W GDANSKU 18.05.05, 13:34
      z frankfurtu hahnu beda w koncu latac!!! ufff...na weekendzik do domku:))))
    • Gość: Juras Huraa, jednak do Londynu - Ryanair IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:31
      www.ryanair.com/site/PL/news.php?yr=05&month=may&story=rte-pl-180505
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka