Dodaj do ulubionych

Groźny pożar w centrum Gdańska

18.07.05, 23:43
Caritas jest rodzaju zenskiego pani redaktor...
Obserwuj wątek
    • jacek.69 Zawsze największe straty po akcji gaśniczej. 19.07.05, 10:17
      Szczególnie w starym budownictwie z drewnianymi stropami. Sam coś takiego
      widziałem: paliło się na V piętrze, a potem woda ciekła po mieszkaniach do
      parteru.
    • Gość: Gdanskmieszkaniec Re: Groźny pożar w centrum Gdańska IP: *.153.240.11.pentex.pl 19.07.05, 11:14
      Szkoda że prasa i TV nie napisały prawdy. Że budynek spalił się przez nieudolną
      akcje ratowniczą STRAŻY POŻARNEJ. To co podaje prasa jest 5% prawdy. Może ktos
      napisze prawde tak jak było. Zapraszam do ludzi koczujących obok spalonego i
      zniszczonego przez STRAŻ budynku.
    • Gość: HDVOH TRZA BYŁO SIĘ UBEZPIECZYĆ OD OGNIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:32
      TO KOSZTOWAŁOBY NA SUMĘ 100.000 JAKIEŚ 200 ZŁ/ROK I TERAZ BY NIE BYŁO RYKU ŻE
      TO KONIEC I WYCIĄGANIA ŁAPY PO PIENIĄDZE Z MOICH PODATKÓW !
      • Gość: Marian Re: TRZA BYŁO SIĘ UBEZPIECZYĆ OD OGNIA IP: *.153.240.13.pentex.pl 19.07.05, 18:44
        człowieku co ty za głupoty piszesz. Która to firma ubezpieczy ci na 100.000 za
        200 zł/rocznie. Z tego co wiem to najmniejsza kwota to 1-1,5% od wartości
        ubezpieczenia.Kalkulator i policz!
        • Gość: do mariana Re: TRZA BYŁO SIĘ UBEZPIECZYĆ OD OGNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:41
          to są stawki ale dla ubezpieczenia od kradzieży !
          przykłady ?
          proszę bardzo jedna z droższyc firm ubezp. Hestia ubezpiecza mieszkanie ( w
          Warszawie !) mury od ognia i innyc zdarzeń losowy na sumę 340 000 za 291 zł na
          rok do tego mienie rucome też od ognia i innyc zdarzeń na sumę 25 000 za 107 zł
          i kradzież z włamanmiem na 8 000 zł za 76 zł .to wszytsko można ubezpieczyć
          jescze taniej w jakimś małym towarzystwie ub. np. w concordii albo compensie ,
          pzu też będzie jescze tańsze ! tylko niktórym lepiej wydać na wino a potem
          pierdzielić że im się coś od tzw. Państwa NALEŻY . gó.. ci się należy ! dość
          rozdawnictwa i socjalizmu !
        • Gość: ubezpieczony Re: TRZA BYŁO SIĘ UBEZPIECZYĆ OD OGNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:43
          ja mam ubezpieczenie mieszkania na sume 100.000 i place 140 zl rocznie.
    • Gość: caritas hmmm IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:16
      Bromba tak myślisz ?
      ten Caritas
      ta Caritas hmm....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka