Gość: bilon IP: *.mlyniec.gda.pl 04.08.05, 23:23 no i taki będzie administrował swoją siecią elektrycznych pastuchów... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja a prokurator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 07:06 sprawdzic powinien jak wygląda to ża firma A.B.czy C.ZA DARMO prowadzi kilkumiesieczne szkolenie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informatyk Re: Z chłopa informatyk IP: *.intranet.ydp / 217.8.175.* 05.08.05, 09:07 Buhahahah to beda niezli informatycy hehehe. Pracowalem kiedys w takiej firmie szkoleniowej i wiem co umieli ludzi po szkoleniu z administracji systemami unixowymi/linuxowymi - GUZIK umieli, ale papier maja. I potem tacy "Infoprmatycy inaczej" beda zabierac miejsca pracy ludziom z kfalifikacjami ktorzy akurat papieru nie maja bo ich nie bylo stac na drogie (rzeklbym nawet skandalicznie drogie) szkolenia (ciekawe jakiego studenta stac na to zeby sobie zafundowac pakiet szkolen CISCO). Na szczescie dla nas informatykow z prawdziwego zdarzenia w duzych firmach nadal stawiaja na wiedze i umiejetnosci praktyczne a nie na liste papierkow :) Pozdrawiam i zycze powodzenia "informatykom" po takim "szkoleniu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Z chłopa informatyk IP: *.pro-internet.pl 05.08.05, 11:09 dokładnie. na szkolenie wejdzie durny i durny z niego wyjdzie. będzie chłopem ze "świstkiem ukończenia" ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&M's jak w prokomie IP: 195.116.62.* 05.08.05, 11:39 i pewnie tak zmajstrują jak prokom w zusie, że do końca jest bałagan Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Z chłopa informatyk 05.08.05, 13:12 W trakcie nauki sopocka firma zapewni kursantom praktyki, a gdy otrzymają już odpowiednie certyfikaty, pomoże im również w znalezieniu pracy. ************************************ Opowiednie certyfikaty można będzie sobie później powiesić na gwoździu w wygódce. Akurat nie śmieszy mnie mnie sama idea chłopoinformatyka. Śmieszy i wkurza przekonanie, że można ot tak sobie zrobic administratora sieci. I załatwić mu pracę. Jaką pracę, skoro wieksze firmy zatrudniają administratorów z wiedzą i wieloletnim doswiadczeniem, a małe firmy korzystają z outsourcingu. Równie dobrze mozna organizować szybkie kursy kierowników budów i oficerów marynarki handlowej. Ktoś wyciaga fundusze unijne i je marnuje, gdyż z tych kursantów moze dwóch lub trzech załapie się w branży. To jest marnowanie pieniędzy podatników; mniejsza o to niemieckich czy francuskich. Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Tu chodzi tylko o wyciagniecie kasy z Unii 05.08.05, 17:58 Bo ani szkolenie nic nie da ani pracy dla tych absolwentow nie bedzie.Juz dzisiaj w Polsce 50 tysiecy informatykow po studiach oglada w domach telewizje przez caly dzien.Nastapila bowiem nadprodukcja informatykow.Firma chce skasowac pare milioniow euro.Moze polowe wyda na szkolenie.Reszta-czysty zysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Nic dziwnego, to jakieś lewusy muszą być. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:12 Skoro nawet na necie nie siedzą pomimo tego, że mają czas, tylko TV oglądają... To nic dziwnego, że nie mają roboty. Co z nich za informatycy? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś