rzodk-iewka 01.10.09, 16:22 No i jak wczoraj spędziłaś wieczór? Bo ja od rana z wypiekami na recenzję czekam :) I z ego, co wiem, nie tylko ja :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stedo Re: do tora83 01.10.09, 18:16 Bo "trza" uważnie czytać forum;)Odpowiedziała co i jak i gdzie było w tamtym wątku;)Z samego rana;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzodk-iewka Re: do tora83 01.10.09, 18:28 OOOOOOOOOOOOOO, ale ze mnie gapa! dzięki hehe, tak to jest, jak czlowiek ŚMIE robic coś jeszcze innego niż siedzieć na FK ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: do tora83 01.10.09, 18:28 Tak, odpowiedzialam. Polazlam sama, siadlam przy barze, zamowilam piwo :) zaraz zagadali mnie jacys sympatyczni faceci, ktorzy okazali sie takowymi przez reszte wieczoru :) bardzo bylo milo. Bede wychodzila tak czesciej :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzodk-iewka Re: do tora83 01.10.09, 18:30 HUUUURRRRAAAA Lody przełamane - jeszcze przed zimą :) Tylko dbaj o swoje bezpieczeństwo :) pozwodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: do tora83 01.10.09, 18:32 Dzieki! Humor mi sie poprawil spieprzony od kilku dni skutecznie przez bylego chlopa. Co sie okazalo, jeden z kolegow jest niemal moim sasiadem, mieszka bardzo blisko i nikogo nie zna w okolicy, wiec umowilismy sie juz na wspolne, szare wieczory. Zabawnie, naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
rzodk-iewka Re: do tora83 01.10.09, 18:41 Ciesze się bardzo! No i dzięki, że napisałaś, wieki by minęły, zanim dokopałabym się wcześniejszego postu :) Życze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś