Gość: robi IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 14:50 wiem bo pracuje w Urzedzie Miejskim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: LUDZIE NIE G?OSUJCIE NA ADAMOWICZA - TO KRETY 23.08.02, 15:16 ja tez wiem, ze Adamowicz pracuje w Urzedzie Miejskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grądziel Re: LUDZIE NIE GŁOSUJCIE NA ADAMOWICZA - TO KRETY IP: *.localdomain / localhost 23.08.02, 15:16 PAWEŁEK pracuje w gminie - a Ty też tam pracujesz? Bo jeżeli oba pracujecie w tamtym miejscu i Ty sobie pozwalasz na tak ostrą krytykę swojego firerka to już dwóch kretynów mam na utrzymaniu - a w dodatku jeden z nich to zdeklarowany pedał. Ale nie martw się : w wykonawczym organie samorządowym, zwanym szumnie w Gdańsku Urzędem Miejskim, ten charakterystyczny dla biuralistów przymiot występuje niesłychanie często w postaci wzajemnie powiązanych merkantylnie sitw - często rodzinnych. Nie Wy dla petentów a odwrotnie niestety. Na Ciebie też nie zagłosuję, Buziaczku. Ścielę się nisko całkowicie zbędnemu urzędactwu GRĄŹLLLL ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUREK Re: LUDZIE NIE GŁOSUJCIE NA ADAMOWICZA - TO KRETY IP: 24.83.56.* 23.08.02, 23:22 Mozecie wystawiac setki opini nt.ADAMOWICZA macie do tego pelne prawo.Ta prace,ktora On Nam pokazuje jest do niczego,jestem na NIE GLOSOWANIE na niego z szacunkiem dla Gdanszczan-Jurek-. Odpowiedz Link Zgłoś