GoĹÄ: kobietka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 19:14 Bardzo proszę o info na temat dr Danuty Kardzis. Polecacie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: karola Re: ginekolog IP: *.chello.pl 24.07.07, 12:01 Kolezanka bardzo mi polecala, byla pania dr zachwycona, wiec sie do niej wybralam, bedac we wczesnej ciazy. Niestety ja nie moge potwierdzic slow kolezanki, w zyciu nikomu nie polece owej pani dr. Byla bardzo niesympatyczna, czulam sie jakby kpila z mojego problemu (krwawienie) i skrytykowala mojego ginekologa, za jego wczesniejsza decyzje.... Cos okropnego.... Zaznaczam, ze bylam prywatnie... Decyzja nalezy jednak do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kobietka Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 18:22 Dzięki, mam podobne odczucia... Zapytałam bo koleżanki też mi polecały, poszłam z wczesną ciążą i zostałm potraktowana tak niesympatycznie, że szok, też prywatnie!!! Chciałam się upewnić czy to tylko moje wrażenia... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pacjentka Re: ginekolog IP: *.pro-internet.pl 30.07.07, 12:22 ja za to nie spotkalam lepszego lekarza, jestem bardzo zadowolona z uslug Pani Doktor Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mo Re: ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 15:44 bez szacunku do pacjenta, furiatka,... nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: ginekolog IP: *.pro-internet.pl 13.08.07, 09:29 Hej, zamierzalam sie wybrac do niej, czy mozecie mi napisac co bylo nie tak, bo juz nie wiem,isc czy nie isc? Na czym polega to nieodpowiednie podejscie do pacjentki? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: astra11 Re: ginekolog IP: *.softlab.gda.pl 22.08.07, 09:29 nie wiem o co wam chodzi; ja jestem jej pacjentką od paru lat i jakoś nigdy nie zostałam źle potraktowana, wręcz przeciwnie; chyba jesteście przewrażliwione Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: ginekolog IP: *.pro-internet.pl 22.08.07, 18:25 Ja rowniez nigdy nie zostalam zle potraktowana i ciezko mi zrozumiec te negatywne opinie, wrecz nie pasuja do omawianej przez Was osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa Re: ginekolog IP: *.nice.hnet.pl 07.05.08, 23:23 Niestety, te mniej pochlebne opinie pasują do omawianej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.08, 15:10 Chodzę do dr Kardzis juz 3 rok. prowadziła moją 1 ciążę. pełen profesjonalizm. zdaża się jak każdemu ze ma zły dzień. Też słyszałąm różne opinie na ten temat. ja osobiście nie miałam zadnych nieprzyjemnych sytuacji. a chodziłam i państwowo i prywatnie. Trzeba przyznać że jest bardzo dokładna. naprawdę polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szparag Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 21:19 jest moim Lekarzem 16 lat, w międzyczasie korzystałam także z porad innych lekarzy i zawsze do Niej wracałam. Jest naprawdę świetna i jednego nie cierpi ludzkiej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ----- Re: ginekolog IP: *.nsm.pl 17.06.08, 23:14 ona jest jebnięta. będąc po raz pierwszy na wizycie u ginekologa jako osiemnastolatka dziwiła się i uporczywie wypytywała dlaczego jestem jeszcze dziewicą, jak to możliwe? naciskała na mnie, że już czas, że powinnam zacząć współżycie, no i dlaczego się tak wzbraniam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joanna Re: ginekolog IP: *.tvteletronik.pl 29.10.08, 14:24 To Ty jestes jebnieta Osobiscie nie znam lepszego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pacjentka Re: ginekolog IP: *.bund.de 25.06.08, 08:23 moja opinia na temat pani Kardzis, ktos uzyl slowa jebnieta, mi na usta cisna sie duzo gorsze slowa, ale nie bede uzywac moich epitetow co do pani Kardzis.nie mowcie mi ze jest dokladna i profesjonalna, bo nie dosc ze jest chamska to jeszcze postawila mi taka diagnoze ze przez nia stracilam dziecko.niestety miala pecha ze bedac w ciazy trafilam na dyzur nocny pani kardzis, ktora od poczatku byla strasznie zadowolona ze ktos jej smie zawracac dupe.Zglosilam jej silny bol brzucha i skurcze, ona powiedziala ze to sa jelita i na pewno mam zaparcia, gdy powiedzialam ze nie mam z tym problemow,powiedziala ze to na pewno sa jelita, zas moje plamienia zdiagnozowala jako ogromna nadzerke, mowiac ogromna z takim wyrzutem jakby ta nadzerka spowodowana byla brakiem higieny.robiac usg nie zauwazyla ze lozysko mi sie odkleja i ze praktycznie jestem w pierwszej fazie porodu z moimi skurczami, wypuscila mnie do domu i za pare godzin wrocilam z dzieckiem w reku.wtedy byla bardzo mila, wiec prosze nie mowcie mi o profesjonalizmie tej ... jest chamska,nie zna sie na tym co robi i niedelikatna i nie traktuje zglaszanych problemow powaznie, dla niej to tylko poronienie, jeszcze probowalam wmowic mi moja wine, ja musze zyc z ta tragedia, strzezcie sie przed takim zajebistym specjalista Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ... Re: ginekolog IP: 193.189.116.* 26.06.08, 18:24 Ile kosztuje wizyta w gabinecie prywatnym? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Misia Re: ginekolog IP: 62.189.198.* 25.07.08, 16:53 Pierwsze kilka miesięcy ciąży prowadziła wzorcowo - byłam zadowolona. Po pewnym czasie zaleciła badania niefrasobliwie sugerując że dziecko może urodzić się chore jednakże nie zleciła pełnych badań. Skutkowało to tym że diagnoza nie mogła być pełna a ja w pełnym stresie przez kilka tygodni. Po tym zaczęły się pojawiać kolejne problemy z dokumentacją lekarską, terminami dzięki czemu mam problemy w pracy, i na tym etapie zmieniam ginekologa. Każda wizyta to stres czy pani doktor znowu czegoś zapomni, znowu coś zgubi czy zleci badania którego nie będzie potrafiła zdiagnozować i wystraszy niepotrzebnie. Delikatnie mówiąc - odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niuniek_2004 Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 18:16 Ja zdecydowanie dr Kardzis polecam. Prowadzi moją ciążę bardzo dokładnie i wzorcowo- a ja mogę czuć się bezpiecznie. Każda obawa czy problem nie napotyka się z krytyką tylko z wyrozumiałością. Każdy problem pani dr wnikliwie rozpatruje i rzeczywiście robię dużo badań, ale mam tą pewność że wszystko jest ok. Któraś z Was napisała, że czekała tygodnie aż pewien problem zostanie rozwikłany- tak jest. Pani dr zaczyna od jednego badania i dopiero jak to wyjdzie źle, temat ciągnie dalej. Niektórzy od razu dają skierowania na wszystko. Dużo kobitek z mojej rodziny i koleżanki również do niej chodzą, żadna nie narzeka- wręcz przeciwnie. Może to tak jest, że wszystko zależy od podejścia i naszego i lekarza- trzeba po prostu dopasować się i tyle. Dlatego jednym pasuje taki specjalista, a innemu ktoś zupełnie inny. Ja z czystym sumieniem ją polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maja Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 17:53 Ja też polecam DR Kardzis. Prowadziłam u nie moją ciążę, była tez przy moim porodzie-tak się szczęśliwie złożyło, i złego słowa nie dam na nią powiedzieć. Jest rzeczowa i niezwykle kompetentna, poza tym bardzo troskliwa. Gorąco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: r_ene Re: ginekolog IP: *.pro-internet.pl 15.10.08, 14:10 Niesamowite co tu czytam o dr Kardzis. Uważam, ze jest bardzo dobrym specjalistą. Chodzę do niej od blisko 8 lat prywatnie i państwowo i nigdy nie spotkałam się ze złym potraktowaniem pacientki. Prowadziła moją pierwszą ciąże a teraz prowadzi drugą. Jest dokładna i rzeczowa. Zawsze wszystkie wątpliwości wytłumaczy. Zdecydowanie polecam !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: ginekolog IP: *.tvteletronik.pl 29.10.08, 14:30 Zgadzam sie w zupelnosci Dr Kardzis prowadzila moja pierwsza ciaze bylam bardzo zadowolona Mam znajome ktore tez sa z niej zadowolone Dziewczyny nie mylmy profesjonalizmu z tym ze ktos sie nie usmiecha bo naprawde ciezko w naszym kraju o takiego specjaliste Wiem co pisze bo troche przeszlam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Fela Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 17:22 A ja uważam, że może i jest wykwalifikowanym lekarzem, ale nie raczy informować pacjentki co aktualnie robi. Pytania zbywa, albo pozostawia bez odpowiedzi. Dla niej ciąża czy jakieś problemy to tylko kolejny przypadek. Zero zrozumienia i ludzkiego podejścia do pacjentek. Jeśli ktoś lubi wiedzieć co sie dzieje, jak jest ułożone maleństwo, czy z łożyskiem wszystko ok, czy nie skraca się szyjka macicy lepiej niech wybierze innego ginekologa, bo od Pani Danuty za dużo sie nie dowie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: ginekolog IP: *.tktelekom.pl 18.06.14, 21:25 POLECAM juz 5 lat chodze do doktor Kardzis i jestem bardzo zadowolona. prowadziła moje dwie ciąże i naprawde super kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś