Dodaj do ulubionych

Nowe, ale używane

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 07:06
Banda debili z gdanska stwierdzila ze ikarusy jednak sa gorsze od uzywanych
mercedesow. Smieszni ludzie tam rpacuja w tym gdanskim zkm, ciagle tylko
musimy pozyczac wam autobusy bo te wasze zlomy sie psuja. Gratulacje gda zkm
muahahahahhahahahaha
Obserwuj wątek
    • Gość: Valdes z W-wy Re: Nowe, ale używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 09:58
      A nas Państwo gani, że sprowadzamy używane samochody osobowe. A tu proszę 9
      letnie Mercedesy. Z drugiej strony przykro się robi jak 9 letni Merc jest o
      klasę lepszy niż nowy Autosan.
      • Gość: NIK z W-wy To od Niemców dlatego lepsze-TUSK PŁACI DŁUGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:15
        Niemcy teraz wepchną na POMORZE i do POLSKI największy chłam i dostana za to
        zlote gory. PO Tuska musi się Niemcom wypłacić za kampanię wyborczą i
        propagandę w mediach(Niemieckich)
        • Gość: ket Bredzisz, durniu. Bredzisz jak potłuczony. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:28
          Jak chcesz, zasponsoruj gdańskiemu ZKM-owi Solarisy z Poznania.
          Bo na razie są dla nas "deczko" za drogie.

Nie są za to zbyt drogie dla Berlina, gdzie zastępują te same Merce, które
          przyjeżdżają do nas.

Ale zanim wywęszysz kolejny "spisek", skretyniały dziadu, sprawdź najpierw ceny.
          • Gość: Dziad Powtarzasz brednie kretynów z magistratu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:40
            Głupolu gadasz to co ci kazali gadać. Baranie nawet na ekonomii sie nie
            znasz.Te autobusy to techniczny i moralny szmelc.Szmelc taki sam jak stare
            Ikarusy czy Jelcze. Biedakow jak my nie stać na kupowanie złomu.Debilu NIE
            ZNASZ PROSTYCH Podstwaowych reguł uzytkowania taboru.Do budy burasie a nie do
            netu
            • Gość: ket To ty gadasz, frajerze, co ci Strąk kazał. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:54
              A ja w życiu nie byłem w magistracie.

EOT
    • Gość: seti Re: Nowe, ale używane IP: *.chello.pl 30.08.05, 12:21
      to ma byc dowcicp ta Twoja wypowiedz? Gdanskie Ikarusy to straszny zlom, zamienic to na cokolwiek
    • Gość: miłośnik M11 Re: Nowe, ale używane IP: *.chello.pl 30.08.05, 14:20
      Od M11 to wara! To są piękne autobusy i osobiście wolę jeźdźić nimi niż jakimś przechodzonym szrotem zza Odry.
      • eurotram Re: Nowe, ale używane 30.08.05, 14:29
        Przynajmniej dobrze,że kupili Merce O405GN2,a nie Neochłamy N4021.Co do szrotu
        zza Odry,to mamy jeszcze tylko problem w Gdyni z Mercami O305G,ale to badziewie
        do końca przyszłego roku ma opuścić Gdynię na zawsze - oby!I wtedy zostaną same
        niskopodłogowe,urozmaicone kilkoma Mercedesami O405G (które też nie są złe ;)
    • Gość: Maks Niemcy Finasują Tuska a Adamowicz Niemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:37
      Tego się należało spodziewać . Niedlugo Niemcy bedą nam wciskać wszystko bo
      chłopaki z Ekipy Tuska i Adamowicza muszą dawać zarobić Niemieckiej Niezbyt5
      Czystej finansjerze.
      CIEKAWE GDZIE SĄ SŁUŻBY SPECJALNE ?????
      KTO ZATRZYMA ROZKRADANIE GDAŃSKA , KASZUB I POMORZA????
      REMONDIS (RETHMANN) -Wchodzi do Gdyni, LIEPZIG GMBH -Do Gdanska , autobusy
      używane z Berlina, Firma autriacka wykupuje długi i nieruchomosci- ciekawe
      bardzo ciekawe!!!!!!
      • Gość: krk uwolniłeś się z kaftana? IP: *.speednet.com.pl / 83.238.141.* 30.08.05, 16:06
        ależ ludzie mają wyprane mózgi...
      • haselback wszystkie pokoje na Srebrzysku pozajmowane? 30.08.05, 21:03
        Gość portalu: Maks napisał(a):

> Tego się należało spodziewać . Niedlugo Niemcy bedą nam wciskać wszystko bo
        > chłopaki z Ekipy Tuska i Adamowicza muszą dawać zarobić Niemieckiej Niezbyt5
        > Czystej finansjerze.
        > CIEKAWE GDZIE SĄ SŁUŻBY SPECJALNE ?????
        > KTO ZATRZYMA ROZKRADANIE GDAŃSKA , KASZUB I POMORZA????
        > REMONDIS (RETHMANN) -Wchodzi do Gdyni, LIEPZIG GMBH -Do Gdanska , autobusy
        > używane z Berlina, Firma autriacka wykupuje długi i nieruchomosci- ciekawe
        > bardzo ciekawe!!!!!!

Bardzo dobrze że zagraniczne firmy wchodza na polski rynek, Tobie też nikt nie
        broni robić interesy w Austrii albo w Niemczech. Ale zamiast pracować Ty wolisz
        węszyć antypolskie spiski i robić kampanię Lepperowi. Mała zakompleksiona
        polaczyna.
        • Gość: MIKS NIEMIECKI PREZYDENT SPOTYKA TUSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:26
          To pewnie tez rojenie wariata!!!!!. Ciekawe jak dalece posunie sie jeszcze ta
          specyficzna propaganda , te ciągłe pranie mózgu. Zasady TUSKA to BRAK ZASAD!!!!
    • Gość: kurczak Re: Nowe, ale używane IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.09.05, 22:11
      kto niema pojęcia o prowadzieniu takiego autobusy niech nie zabiera głosu ja
      jezdziłem jelczem, berlietem ,ikarusem ,i ikarusem z automatyczną skrzynią
      teraz jezdzę manem z 2000r. i porównując te auta twierdzę że te mercedesy
      jeszcze dużo przewiozą osób , teraz za te pieniądze można kupić tylko takie
      wozy i myślę że ten kto podioł ta decyzję dobrze ją przekalkulował tylko
      pogratulować pogadamy o tych wozach za 5lat zobaczycie ile jeszcze mogą
      przejechać niejedna firma kupiła by te wozy za wyrzszą kwotę pozdrawiam
    • les1 Re: Nowe, ale używane 09.09.05, 23:02
      Dzisiaj niemiecki prezio dal odpowiedz do maszego....prezia....:-)
      Wy sobie a my sobie!!!
      Gdyby miemiecki prezio nie mial racji to bym sie prawie mogl zdenerwowac?
      Ale on ma racje!!!!.....Jest preziem niemcow a nie polakow!!! Powinien wiec ( i
      to robi) dbac o interesy niemcow?....Powinien!
      I na dodatek....robi to dobrze!
      Czy mozecie to samo powiedziec o rzadzie i preziu naszym?
      Nie wydaje mi sie....

les1

• Gość: Piotr czy tu pisza sami psychopaci? IP: *.cable.satra.pl 10.09.05, 00:27
      nóż się w kieszeni otwiera jak się czyta te brednie. Widzieliście te autobusy,
      jesteście rzeczoznawcami? Kuźwa skapretki i majtki kupuje w lumpeksie ale
      "starym złomem mercem" jeździć nie będzie.
      Wydaje mi sie że ochrona na sreberku jest słaba i kilku pacjentow im uciekło.
      Innej odpowiedzi nie widzę.
      • kalinowski11 Autobusy są ok :) 10.09.05, 06:11
        Miałem przyjemność przejechać się jednym z nowych ("starych") autobusów .
        Wrażenia z jazdy bardzo pozytywne . Autobusy są ciche , bez problemu dają sobie
        radę z naszymi wzgórzami morenowymi :) Jeśli chodzi o estetykę i stan techniczny
        wnętrza to myślę , że są porównywalne z naszymi Neoplanami . I jeszcze jedno ,
        to naprawdę bardzo pojemne autobusy . Pozdrawiam .
        Do Miłośnika M11 . Rozumiem ,że lubisz stare pojazdy ... Ale polecam kurs tym
        autobusem np. na trasie Wrzeszcz - Orunia Górna w upalny dzień . Możesz mi
        wierzć , średnia przyjemność .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka