Gość: ola IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.05, 14:24 gdzie w Gdańsku można znaleźć sklepy z tkaninami? wiem, że w centrum jest "Bławatek",słyszałam też o jakimś na Grunwaldzkiej, ale nie wiem dokładnie gdzie będę wdzięczna za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morelka4 Re: sklepy z tkaninami 13.09.05, 14:36 Niedaleko Blawatka jest drugi sklep z tkaninami (na rogu) i trzeci na Szerokiej. Na Grunwaldzkiej jest niedaleko Manhatanu (jadac w strone gdyni po prawej stronie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: sklepy z tkaninami IP: *.chello.pl 13.09.05, 18:32 na Grunwaldzkiej to tak mniej więcej miedzy cukiernią Heweliusz a sklepem z zabawkami Swiat Dziecka jest jeden mały sklep z tkaninami ,a kawałek dalej ( idąc w stronę Gdańska)za sklepem z ciuchami Elegant jest drugi sklep z tkaninami tylko że wejscie ma z boku to chyba ul Waryńskiego (pod filarami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sklepy z tkaninami IP: *.pro-internet.pl 14.09.05, 10:46 we wrzeszczu jest też na dmowskiego. niedaleko antykwariatu Odpowiedz Link Zgłoś