Gość: Ya IP: *.net.pl 05.11.05, 15:55 SUPER POMYSŁ! Zdecydowanie popieram! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tom Dymek kontrolowany IP: *.such.nat.hnet.pl 05.11.05, 16:06 Popieram. Jako osoba paląca, ale nie mająca zamiaru szkodzić innym swoim nałogiem będę po prostu omijał te lokale, gdzie będzie wywieszka "dla niepalących". I sprawa jasna... Tak jak szanuję te domy przyjaciół, którzy nie palą. Spotykam się z nimi na grillu, przy ognisku - i wszyscy są zadowoleni.Nic na to nie poradzę, że nie ma dla mnie większej przyjemności jak po sutym obiedzie w lokalu kawa, ewent. mały koniak, i papieros... Cała moja nadzieja tylko w tym, że wszystkie dobre lokale nie staną się nagle "beznikotynowe". Wystarczy dobra klimatyzacja, a niepalący też będą dobrze tam się czuli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Dymek kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 00:47 hmmm..... mamy demokracje - wiec niepalacy NIE MUSZA chodzic tam gdzie (ich zdaniem) jest za duzo dymu - i na odwrot!! :-) w pubie, do ktorego chodze, ludzie niepalacy nie narzekaja na dym papierosowy, poniewaz jest tam dobra wentylacja!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Dymek kontrolowany 06.11.05, 12:02 Gość portalu: kuba napisał(a): > hmmm..... > mamy demokracje - wiec niepalacy NIE MUSZA chodzic tam gdzie (ich zdaniem) jest > > za duzo dymu - i na odwrot!! :-) > w pubie, do ktorego chodze, ludzie niepalacy nie narzekaja na dym papierosowy, > poniewaz jest tam dobra wentylacja!! ********************************** I pewnie takie puby wygrają. W końcu dobór znajomych i przyjaciół według kryterium nikotynowego zalatuje snobizmem i hipokryzją, a te bez wątpienia są bardziej szkodliwe od palenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Dymek kontrolowany IP: *.netday.pl 06.11.05, 22:33 "Wystarczy dobra klimatyzacja, a niepalący też będą dobrze tam się czuli.... "- co za bzdury,czytając to spadłem ze śmiechu.Może jeszcze powinni ci niepalący przyłaczyc sie do palenia śmierdzących papierosów - to tez będzie im dobrze ????? Odpowiedz Link Zgłoś